Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 11
alessia2005 spune:
Fetele..stiati ca daca vrea cineva sa va ia banii si sunteti la bancomat..daca inversati codul pin..bancomatul va da banii..dar in acelasi timp...anunta si politia...![]()
Eu nu stiam chestia asta..acum am aflat si eu...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Fetele..eu va las..va urez sa aveti o noapte linistita...
la toti bebeii, mamici..si burtici!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
_irina_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Salutare si de la noi!!!! Nu am apucat sa citesc nimic din urma azi am fost numai pe fuga, am fost si cu Andrei la Orl-ist si ne-a dat sa facem 10 sedinte de aerosoli.Asa ca trebuie sa cumpar aparat.Mi-a recomandat firma Omron dar nu stiu exact ce model sa iau.As vrea ceva sa fie destul de silentios si sa nici nu dureze prea mult pana se tremina substanta. Fetele care aveti puteti sa imi dati un sfat. Tin minte sper sa nu gresesc ca si Lumi a cautat sa cumpere.Lumi ai luat ceva?De care?E ok ?Esti multumita? Va multumesc mai citesc si revin ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya eu am luat Laica, la super-pret de pe net, a fost un pic greu pana a ajuns ca am comandat in perioada craciunului. Stiu ca si mie mi s-a recomandat Omron dar mi s-a parut un pic aiurea ca am primit si cartea de vizita de la un distribuitor de aparate de aerosoli culmea tocmai Omron. ASa ca am zis pass si am luat Laica.
Dar ce a patit Andrei? La cine ai fost? De ce ti-a recomandar aerosoli?
kllemi spune:
nikolici ce poveste trista....sa faci un puloveras ptr. un eventual fratior....sa inteleg ca, tu chiar ti-ai dorit un fratior foarte mult 
andy ce veste minunata
...ce mistoc ca ii place...dar la ce ora trebuie sa ajunga dimineata??...se poate trezi??? 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Babytza m-am trecut in tabel![]()
Andy_galro, noi facem bine, numai nebunii pe fiecare zi, la fel si cate o lovitura...azi chiar mi-am luat la propiu cateva palme
...consider ca am fata mare...am plecat cu ea azi dupa pampers fara carut si a mers fara probleme.
Felicitari lui Andrei, tare dulce este
, iar pt tine o gramada de 
Alessia
ce ati mai facut?
Alexiasimami din cate stiu daca nu le tine in gurita, diluate intr-un ml sau 2 de apa si date picatura cu picatura....sa stea cat mai mult in gurita, asa isi fac efectul bine
Nikolici ce mai face K? Parca as avea si eu pofta de tricotat da' nu am andrele domne![]()
Kllemi sper sa aveti o noapte buna 
Irina eu am Omron si e bun....intradevar face putin zgomot dar a fost pe atunci singura solutie
, va
am, ce mai faceti?
Anamona am vb cu dr Crinei despre pastilute, i-am explicat despre ce este vorba si mie mi-a dat ok-ul, sunt mult mai recomandate decat nurofenul sau alte siropele pt durere..raceala
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
Buna seara,
Si eu! Si eu stiu sa tricotez si sa crosetez (adica stiam, nu stiu daca mai stiu ceva...). Mi-am facut cu mana mea un pulover de lana cu semnul flower power pe fata si scris pe spate make love not war... Si cand l-am facut si purtat aveam doar 13-14 ani...
Si mi-am mai facut fulare, din care ulterior mi-am facut pantaloni si inca un pulover care se vroia elegant dar era materialul ff subtire si mi-a iesit cam labartat. dar evident ca l-am purtat!!!
GATA, M-AM LAUDAT!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
babytza cand vrei sa dai comanda? Ca as mai vrea si eu cate ceva, dar tre sa rumeg bine.. ca am vazut ca majoritatea sunt 2 ani +... Si te rog, mai da-mi o data link-ul catre tabel, ca sunt prastie rau!!! 
sarumana!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom babytza cand vrei sa dai comanda? Ca as mai vrea si eu cate ceva, dar tre sa rumeg bine.. ca am vazut ca majoritatea sunt 2 ani +... Si te rog, mai da-mi o data link-ul catre tabel, ca sunt prastie rau!!! ![]() sarumana! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
uite aici e linkul

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
Nocom spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angelynna82
uite aici e linkul ![]() de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt |
MULTU!!!

mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
alexa si mami spune:
Ange
multu pt lamuriri. Asa facusem si eu, dar in ceva mai multa apa:( i-am dat un tubulet intreg, sper ca nu e prea mult.