Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Suntem in 14 ianuarie. Ma gandesc asa : pana pe 25 ianuarie, toata lumea scrie in tabel ce doreste. apoi eu dau comanda ca sa imi spuna si cu transportul cat vine. Pe 3 februarie sa fie toti banii in cont sa dau comanda. Ma gandesc ca poate pana de paste ne vine comanda ![]()
Glumesc cu pastele, dar daca totul merge snur, pana la sfarstiul lui februarie , pachetul va fi aici.
E ok duamnelor ? E cineva care nu poate pana pe 3 ? Anuntati acum , ca sa ne miscam mai cu talent 
Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Ete si io in ceas de nuapte. Biancu s a hotarat sa se bage in pat, Inisa tot freaca dinti cu periutza aia, trage de timp
Noi suntem singure sapt asta ca tati iarasi e prin deplasari.
M am plictisit de modu asta de viatza
. Vreau la mama sa fiu boiera ![]()
De crostetat, mama si sora is experte, io is arici, daca gresesc un pic desfac tot
, asa ca nu ma bag.
De info, cat ajung pastilele alea tot cu transport?
babytza spune:
Laureta la comanda anterioara, la produse in valoare de 500 dolari, transportul a iesit 39 dolari. Si a venit 0.50 centi de cutie comandata. 
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Ma bucur ca v-a placut de Raducu in trenulet![]()
Babytza, Angelynna, Andy_galro, Alessia, 
o sa fie super si la vara cand o sa-l scot in curte.
Alessia de aici am luat trenuletul http://ww w.toy fun.ro/jucarii-de-exterior/jucarii- gonflabile/centru-de-joaca-train-bestway, scoti tu spatiile
Baietii mei au facut baita..m-am dus eu sa vad ce fac..si cand vad..tati era pe tron
si Raducu statea si el pe olita
.
Amandoi tacticosi...i-am lasat..ca deranjam![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Baietii mei au facut baita..m-am dus eu sa vad ce fac..si cand vad..tati era pe tron .Amandoi tacticosi...i-am lasat..ca deranjam |
Ha ha ha

andy g ma bucur tare mult ca ii place asa tare la cresa

felicitari pentru progrese !!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
moama ce de laudatori!!!! si daca va spun ca stiu si sa cresc, descresc, sa fac bobul orezului, spic si alte nebunii ma laudati mai mult? dar prefer astea mai simple...
ma opresc aici ca prea ma umflu in pene...
alina, merci pt comentariul la poza:)
eu mi-s plina de nervi, Elsa a vomitat 2 doze de camilia deja, de nervi, are ceva in seara asta.... urla pina vomita. am plecat din dormitor ca nu mai puteam, acum sta soata cu ea ca eu mi-s in spume.
babytza, camilia asta e o combinatie de mai multe chestii homeopate (Chamomilla vulgaris 9 CH 333,3mg
Phytolacca decandra 5 CH 333,3mg
Rheum officinale 5 CH 333,3mg ) e doza facuta deja. uite-o aici http://www.boiron.fr/Nos-produits/Medicaments-homeopathiques/Medication-familiale/Etat-general-douleurs/Camilia?ls=1
nu e acelasi lucru ca si chamomille. alea sint bilute.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
musettepink spune:
seara buna
multumesc ca mi-ati tinut pumnii la dentist.Am scapat usor,se pare ca stau cu dantura mult mai bine decat credeam asa ca nu a fost nevoie nici de anestezie.
Piolica mai dar esti chiar talentata,imi place gulerul de mor dar si model care il poarta e deosebit

Lumi nici eu nu vazusem scaunele ieri,le-am vazut azi si mi se par f misto.dar hunii nu le cara prin casa si apoi se cocoata pe ele pe unde nici nu gandul nu gandesti?avem si noi un scaun dar l-am urcat sus pe dulap din prima zi cand am venit cu el acasa si am vazut ca e pericol public
daca hunii sunt cumintei ma bucur si ii pup
Andy deci in weekand te asteapta distractie![]()

andygalro ma bucur ca lui andrei ii merge asa bine la cresa,e chiar o surpriza pt mine ce ai povestit de acolo,recunosc nu credeam ca se poate si la noi,ma bucur ca sunteti ok.
Dya exact din ala am si eu.eu sunt multumita,nu am incercat laica, pt ca imi trebuia urgent si laica nu se gaseste nene nicaieri decat pe net asa ca am luat ce a fost disponibil la momentul acela dar nu-mi pare rau iar ca zgomot mie sincer nu mi se pare zgomotos,da poate sunt eu mai surda si nu-l aud bine![]()
Baby boy sa va jucati sanatosi in trenulet,frumoasa achizitie
intrebare :a mai facut cineva de curand comanda la babypoint?daca da, a sosit?
Flicitari pt progresele boboceilor,Thea,Sofia,Maya,Mikul
Anca sanatate multa,da urat se manifesta virusul ala.
hai ca am scris o gramada,fug repede sa plantez:)
de
Luca
piolica spune:
musette,
tu parca imi ziceai de camilia? tu ai folosit pt Luca? ai folosit si homeopatele de la hyland? daca da, zi-mi si mie care-s mai bune, ca ma bate gindul sa dau o comanda in US, daca alea de peste ocean sint mai bune.
iar plantezi duamna?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
abe spune:
bona sera de la noi
am citit doar ultimele pagini ca-s pe fuga...
piolica iar ti-am ratat pozele...tare as fi vrut sa o vad pe Lizuca (si burlanul bineinteles!)
nocom ce vremuri!!
mi-am facut si eu parca niste fulare si daca ma gandesc bine cred ca si un soi de burlan, ca se purtau pe timpul ala...dar asta cu make love not war m-a dat gata...nu eram asa priceputa sa si scriu...
anca imi pare rau ca-i bolnava Carla, va doresc sa va faceti bine cat mai repede!
fetelor nu mai intru in urmatoarele doua saptamani asa ca va pup pe toate, va doresc sanatate si sa citesc numai de bine cand ma intorc aci
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Suntem in 14 ianuarie. Ma gandesc asa : pana pe 25 ianuarie, toata lumea scrie in tabel ce doreste. apoi eu dau comanda ca sa imi spuna si cu transportul cat vine. Pe 3 februarie sa fie toti banii in cont sa dau comanda. Ma gandesc ca poate pana de paste ne vine comanda E ok duamnelor ? E cineva care nu poate pana pe 3 ? Anuntati acum , ca sa ne miscam mai cu talent ![]() Babytza si puii Valentina David |
pt mine e ok
, pe 1 ia tati banii asa ca ma incadrez
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt