Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, eu nu asteptam neaparat comentarii vis-a-vis de scaune... sau mai bine zis, nu neaparat comentarii de genul 'ce faine sunt'... ci asa, ca de la prieten la prieten, impartaseam un fapt, si asteptam, poate, daca e cazul, comentarii/impresii/experiente de genul 'ai grija, nu sunt stabile, uite ce se poate intampla'... nu ma laudam cu o achizitie. nu-i bai.

claudinna, merci frumos, a fost 78ron bucata + 25ron transportul. uite aici linkul corect: http://www. magazine -online .ro/piticul vesel/mobila-pentru-copii/armchair--230319
scoate tu spatiile. mai au pe stoc, si au si alte culori.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi , ms de info, ieri m-am luat cu FV si am uitat ca le-am vazut....toata zua am avut o senzatie ca am uitat ceva sinu stiam ce

Crina acu s-a trezit..exact cand vroiam sa trag si eu un pui de somn...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

suntem si noi pe aici
Adica eu..ca Raducu doarme

Lumi ma bucur ca am putut sa te ajut sa gasesti centrul trenulet.
A venit si la noi astazi..e superrrr.o sa pun poze cu el sa vedeti ca ii place si lui Radu. Ma bucur ca l-am luat.
Nici eu n-am vazut ieri link-ul cu pozicile cu scaunele dar le-am vazut astazi. Sunt interesante...dar deja daca ii mai zic sotului sa mai cumpar ceva face spume. trenuletul, apoi am bagat vreo 6 mil in hainute si incaltaminte pt Radu..ca deh e sezonul de reduceri in Franta ..asa ca mai stau un pic cumintica cu shopping-ul

Babytza ma bucur ca a papat soricelul..si Radu e orezar..fie ca e simplu..fie cu ciuperci..orez sa fie
Si mai nou cred ca o sa-l fac pescar

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare si de la noi!!!!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma azi am fost numai pe fuga, am fost si cu Andrei la Orl-ist si ne-a dat sa facem 10 sedinte de aerosoli.Asa ca trebuie sa cumpar aparat.Mi-a recomandat firma Omron dar nu stiu exact ce model sa iau.As vrea ceva sa fie destul de silentios si sa nici nu dureze prea mult pana se tremina substanta.
Fetele care aveti puteti sa imi dati un sfat.
Tin minte sper sa nu gresesc ca si Lumi a cautat sa cumpere.Lumi ai luat ceva?De care?E ok ?Esti multumita?
Va multumesc mai citesc si revin

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Diana ce a patit Andrei de ati ajuns la ORL?
sper ca sunteti o.k.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

baby_boy, ma bucur ca ii place si lui Raducu! abia astept pozele!
eu inca cheltuiesc din banii primiti de huni la sorcovit+banutii dati de nasi, in we... asa ca sunt pe teren sigur.

dya, nu am luat aparat ptr aerosoli inca. am studiat problema pana am cand am cheltuit banii pe altceva. dar macar m-am hotarat la model, este Laica, www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/?gclid=CIa4io2b9J0CFdMTzAodR1cwsg" target="_blank">acesta. am tot adunat pareri despre el si se pare ca e silentios si sedinta nu dureaza mult (sigur, asta depinde si de tratament). Banuiesc ca si de la Omron gasesti aparate care sa intruneasca conditiile astea, mie una mi se par si ele importante.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello,

ca tot am vorbit de gulere, burlane zilele trecute, uitati ce mi-a iesit. Burlan Elsa
Nu e nimic sofisticat, chiar ca e un burlan.
pupici. o zi buna va doresc!
Vio

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, urgent, spuneti-mi va rog cate pliculete de Smecta si Hidrasesc ii pot administra Carlei pe zi, are febra mare, diaree, a varsat azi noapte, rosu in gat. Am fost la doc si mi-a zis sa-i dau doar un pliculet de Smecta si unul de Hidrasesc, in prospect vad cu totul altceva.

Ms mult de tot

Sunt varza

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dya, eu am nebulizator de la zepter, e portabil, deci mic si compact, executa destul de repede substanta si nu face zgomot, sau ma rog, nu ca uscatorul de par
sfaraie si el nitelus acolo.
ce minus major vad eu la el - e foarte important sa-l tii vertical, absolut nemiscat, altfel se varsa substanta foarte usor; cum masca sau pipa se fixeaza direct pe corpul nebulizatorului, deci fara furtun, e practic imposibil sa reusesti... la cat de mult se agita, dau din maini si se fatzaie copiii mei.

daca as mai cumpara unul, as cumpara ceva care sa stea ferm pe o masa, si sa aiba un furtun cat mai lung. in plus as intreba farmacista daca pot face aerosolii cat copilul e culcat pe spate sau doarme... daca intelegi unde bat

sa va zic ce facu mandrul meu... l-am lasat dormind, cu lumina stinsa, intr-o parte.
l-am gasit tot dormind, cu lumina aprinsa, dezvelit, in alta parte...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu i-am dat lui radu 3 pe zi de smecta. hidrasec niciodata, l-a refuzat.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput