Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
neatza!
baby_boy, merci de pontul cu trenuletul, l-am comandat azi si maine ajunge! fetita prietenului o sa fie incantata!
CD, felicitari Mikului pentru marele progres!
Ma bucur ca Bobinache e ok, va pupam pe toti!
Felicitari Thea pentru progrese!
Musette, bafta la dentist!
Laura, Alexia isteata!
si noi ne descurcam binisor cu sortatorul, desi de cele mai multe ori vor sa ii ajut eu, chiar daca pot si singuri. ei si atunci incepe scandalul, ca n-au rabdare sa-i iau pe rand. tre' sa ma misc repede cu un hun, sa trec la urmatorul in timp util, altfel e jale. de carat, cara toate obiectele mari: caluti, antemergatoare, scaunele noi cele verzi (alea de n-ati vrut sa le vedeti niciuna ieri), galetuse, ratusca de impins cu maner si, evident, tot ce are sfoara.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
Clau multam de info , poate fac si eu budinca
Babytza pai atunci fa-i puiului asa
Babymom acum mi-s curioasa
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 neatza! baby_boy, merci de pontul cu trenuletul, l-am comandat azi si maine ajunge! fetita prietenului o sa fie incantata! CD, felicitari Mikului pentru marele progres! Ma bucur ca Bobinache e ok, va pupam pe toti! Felicitari Thea pentru progrese! Musette, bafta la dentist! Laura, Alexia isteata! si noi ne descurcam binisor cu sortatorul, desi de cele mai multe ori vor sa ii ajut eu, chiar daca pot si singuri. ei si atunci incepe scandalul, ca n-au rabdare sa-i iau pe rand. tre' sa ma misc repede cu un hun, sa trec la urmatorul in timp util, altfel e jale. de carat, cara toate obiectele mari: caluti, antemergatoare, scaunele noi cele verzi (alea de n-ati vrut sa le vedeti niciuna ieri), galetuse, ratusca de impins cu maner si, evident, tot ce are sfoara. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
Ba le-am vazut , sunt superbe, de unde le-ai luat? stau bine hunii in ele?
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
luminita2008 spune:
ange, le-am luat de pe piticul- vesel punct ro. si dupa ce am dat comanda am vazut ca-s din Cluj, cred ca le gaseam si prin Bucuresti, fara sa mai platesc transportul. asta e.
hunii stau f bine in ele, se urca si coboara extrem de usor, nu-s prea inalte pentru ei, asa cum ma temeam. dar sunt usoare si pot fi daramate rapid. si carate peste tot, in special pe gresie, ca face zgomot fain. bietii mei vecini!
inca n-au invatat sa se urce in picioare pe ele, nu prea au de ce sa se tina ca sa faca asta si inca le e teama. sper sa nu descopere cum sa faca totusi asta ca m-am ars.
babytza, uite aici
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Asta micu' zici ca e facut cu un chinez , asa orezar e |
Dc David e posibil facut cu un chinez, atunci Karina posibil facuta cu un somalez
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
tzitziri spune:
Lumi si eu le-am vazut dar n-am comentat nica.
Sunt foarte faine (hai ca zic acu') si imi place cum stau hunii pe ele asa cumintei.
Am vrut sa luam si noi ceva asemanator din Selgros (doar ca avea picioare in numar de 4, nu asa compact jos) dar nu m-a lasat tati..ca era putin mai inalt ca el si ca "sa nu ii vina idei".
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
300 spune:
Nikole somalezii ar mancada' n-au ce....
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
ramo exact asa pare...ca ar vrea sa manance dar nu are ce!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
Lumi sunt super scaunele
nu le vazusem! sa le stapaneasca santosi!! cat a costat unu? dar transportul? ca nu le gasesc acolo
n-or mai avea, sau nu caut unde trebuie?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)