Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 4
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami neata! fetele am un kkcios mic acasa. nu face de multe ori, 3-4 ori pe zi dar cam moale. sa-i iau enterolactis? cum il dau? |
Un pliculet il dai impartit in doua, jumatate dimineata , jumatate seara. Eu il dizolvam in ligurita cu putina apa. E dulce la gust. Sanatate multa kkciosului
Edit : eu i-am dat 4 zile la rand. Si un pic de regim nu strica cat e deranjat la burtica. Apoi reveniti la papa normal.
Babytza si puiiValentina David
babytza spune:
nausica scuze de intarziere, dar eu m-am prins mai tarziu
Sa iti traiasca tatal !!!!!!!!!!!
alexa si mami spune:
Roxi multu de lamuriri. regim ii tin atat cat mananca, ca e putin in greva foamei:(
plec sa-i iau...
angelynna82 spune:
Neatza,
CD felicitari mamico de doi baieti
Clau multam de cafea , puzzle din ala am cautat si eu insa nu am gasit , de unde l-ai luat?
Laura moa da' ce bun e croissantul , mersi mult, sper sa reuseasca, felicitari Alexiei
Ada nici Crina nu e interesata de sortator...din contra il demonteaza
Babytza nici Crina nu s-a mai trezit, coincidenta sau nu, pastilutele au facut-o sa doarma linistita
Alexasimam eu mai mult i-am dat biotics, nu prea stiu cum e cu enteolactis, si sanatate multa
Nici noi nu avem carut pt papusi dar este urmatorul pe lista
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
Ange, ma intrebai ieri: am facut budinca aceea cu branza de regim si suc de porocale. e reteta si pe blog, dar o am de la babymom
puzzle cu animale, din ala de lemn, am primit cadou, cred ca din Cora e luat
scoate sunete cum fac animalele, povestea si nausica candva despre el, poate stie ea de unde e luat
nikolici, sa stii ca e mare distractie cu impinsul si eu chiar ma gandeam sa-i iau lui Razvan un carucior de papusi
deci musai!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Razva s-a trezit la 10.30
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
citat din mesajul lui claudinna Razva s-a trezit la 10.30 |
Boierie pe voi !!!!
Sa stii ca la noi in parc e la mare moda sa impinga toti copiii l acarucioare , mai ales baietii
David iubeste sortatorul, de fapt pe ambele Se joaca in fiecrae zi de cateva ori cu ele. Si a invatat sa bage patratul, cercul si steluta. Triunghiul si inima nu reuseste inca . Dar se enerveaza la maxim cand nu intra alea nicaieri
babytza spune:
Mi-am pus si eu sa pap, am facut aseara racisori pane si a adus sotul garnitura spaghete de soia cu legume si orez cu legume si pui.
Si a dat piciul navala in orezul meu !!!!! Moaaa se bateau turcii la gura lui Asa papa baiatul meu Cu bucati mari de pui si cu ou si cu mazare ..restul erau taiate mai micut. Bine ca stiu cum ii place Asta micu' zici ca e facut cu un chinez , asa orezar e
babymom75 spune:
Hello! Hello!
Tre' musai sa va spun/povestesc... mai multe, dar... n-am timp acum - tocmai s-a trezit Dragos si fugim sa-l luam pe Victorila de la gradi.
Pupicei!!
babytza spune:
citat din mesajul lui babymom75 Hello! Hello! Tre' musai sa va spun/povestesc... mai multe, dar... n-am timp acum - tocmai s-a trezit Dragos si fugim sa-l luam pe Victorila de la gradi. Pupicei!! |
Hello hello si tie Si ne lasi asa in suspans ???? Hai repede de la gradi