Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si Alexia se descurca cu sortatorul...cand vrea sa sse joace cu el vine la noi cu el apoi aduce pe rand piesele,daca sunt cazute pe jos si-i arati cu degetul inde e piesa merge si o aduce.

Avem si puzzle cu piese mari cu winnie si prietenii...sunt 10 piese si am vazut aseara ca i inceput sa potrivesca piesele,aseara a reusit 3 apo a venit la mine sa o ajut.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi nu am dormit chiar shnur, cum eram obisnuiti
ieri copilul meu s-a trezit la ora 11 si nu a vrut neam sa doarma toata ziua, asa ca l-am lasat in pace
aseara la 22 dormea...l-am pus in patut si m-am culcat si eu, eram epuizata
la 23 s-a trezit, si ma striga, asha ca l-am luat langa mine...la 4 se foia, i-am facut lapte, a baut 150 ml, iar pe la 7 striga cu ochii inchisi: Papa!!! a baut 180 ml pe nerasuflate...si doarme si acum...cat sa-l mai las??

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Clau si alexia doarme inca.aseara s-a culcat la 23,30,s-a trezit la 7 a baut 240 de lapte ,am inchis usa dupa baieti si ne-am pus in pat,cred ca a adormit pe la 8,30.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi nu avem sorator
avem decat la antemergatorul acela de la Simba, care-i place ff mult si acum. tr sa bage cifrele 1,2,3 si literele ABC, dar pe 3 l-am pierdut asta vara prin iarba...
ii place mult sa le bage si sa le scoata de acolo...dar nu l-am urmarit daca nimereste, insa ma indoiesc...sunt destul de mititele, insa, cand era mai mic le baga pe toate pe la litera B, ca aveau loc pe acolo
dar oricum, acel antemergaor care n-a fost tocmai scump, a facut toti banii! ii place sa-l plimbe prin casa (ca deh, noi n-avem carut de papusi) si striga "tit-tiiiit!"

puzzle avem din ala de lemn, cu pasari si animale, din ala de scoate sunete. la ala se descurca f bine

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! noi am revenit la programul cu 2-3 treziri
deci dau si eu o tura de
sortator avem si Andrei le nimereste unele dintre ele in gaura dar apoi vrea sa isi bage mana sa le scoata tot pe acolo
laura sper ca ati sarbatorit frumos
CD ma bucur ca vii cu vesti bune...deci se prevede inca un baietel...felicitari!!!
anamona felicitari pentru progresele Theei

PS: dati-mi si mie o idee de puzzle cu forme mari sau din acela cu animale....de unde le-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

am primit si eu asta de la cineva... e cam exagerat si face apel la teoria conspiratiei dar in ciuda acestui lucru ramane un semnal de alarma :(

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Ce de cafea avem

Am dormit binisor, a avut doar 2 treziri de papa la 2 si la 6. In rest somn de voie linistit

Roxi ce vesti bune !!!!!! Ce baieti are mama acolo !!!!

Claudina si noi impingem la antemergator la fel prin casa S-a trezit somnorosul ?

Musette tinem pumnii la dr, sa nu doara

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
fetele am un kkcios mic acasa. nu face de multe ori, 3-4 ori pe zi dar cam moale. sa-i iau enterolactis? cum il dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

[quote]
(ca deh, noi n-avem carut de papusi) si striga "tit-tiiiit!"

[/qoute]

ei bine nici noi nu avem carutz...ci avem o masina antepremergator si are si sortator de forme.
Trebuie sa-mi iau carucior neaparat, sa fiu in trend?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anda a invatat sa bage triunghiul in sortator etc... dar i se pare mult mai interesant sa le ia din galetusa si sa le arunce pe jos cat mai tare sau mai departe . Mai ales cand sta in pat e suuuuper!

A doua noapte cu insomnie dis-de-dimineata; m-am obisnuit, nu ma mai simt chiar asa rau. Mai rau a fost ca Anda a vrut sa suga si nu mai curgea lapte si m-a fortat sa stau intr-o arte. Pozitia parea OK, dar pe mine ma durea mijlocul BIG TIME. A fost tortura curata :(.

Claudinna si Anda si-a cumparat antemergator de-ala din Carrefour si ii place foarte mult. Ea mergea bine la inceputul lui decembrie dar tot ma felicit ca il avem, il plimba si ea prin casa, prin rotatie cuc aruciorul. Eu piesele din sortator le-am strans ca deja am pierdut una prin casa si oricum nu stia sa le bage nicaieri.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput