Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 2
musettepink spune:
eu nu dorm,nici macar nu plantez,cumpar garduri
Vin si eu cu o rugaminte,s-a vb pe aici de o anestezie care se poate folosi in caz de alaptare,ma puteti ajuta careva?maine ma duc la dentist si vreau sa fiu pregatita sa vb cu dr dar nu mai gasesc unde am notat anestezia,ca stiu clar ca am notat-o da nu stiu unde,asa ca va rog ajutati-ma.
Si angelinna ma tot tin sa-ti zic,pt hemoroizi pt mama ta iti recomand clinica Proctoline,opereaza cu laser,au scoruri maricele dar e cu totul altceva decat opeartia clasica de hemoroizi care este ingrozitoare din ce am auzit.Poti merge cu mama ta la ei pt o consulatatie,gasesti numarul pe net.Sanatate
de Luca
angelynna82 spune:
Babytza ici, las ca luam noi totul data viitoare
Ada plantam
Musette multumesc mult de info, are programare sapt viitoare iar apoi va merge si la proctoline pt a doua parere...sper sa se rezolve
Noapte buna bobocime
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
CD27 spune:
Am intrat sa va anunt ca are mama baiat mare care mananca singur cu lingurita a mai avut incercari dar astazi a fost vorba despre un borcanel intreg de fructe, pe alocuri cu mic ajutor, dar in principiu a mancat si s-a mozolit singurel (problema era ca nu vroia nici sa se uite la mancare si trebuia sa plecam la dr, deja incepeam sa ma enervez si cand m-am ridicat sa iau ceva el a luat lingurita si a dus la gura si uite asa a mancat cu mare amuzament tot borcanasul plus 2 biscuiti)
Acum sa ma laud si cu bobinache si fug l-am vazut la eco, este bine, mi-a arat pumnul si cucul si cred ca mesteca guma sau bea ceva
Gata, am dat din casa si fug, va pup, noapte usoara
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
claudinna spune:
neatza!!!
!!
wow CD, cate vesti bune!!!! felicitari Mikului!!!! si vroiai sa spui ca "are mama doi baieti", nu??
Mikul a mirosit el ca vine cineva sa-i pape mancarea si s-a hoatarat sa se apuce de treaba, plus ca iti va fi de mare ajutor sa fie independent
pana la urma, a aflat familionul??
nikolici, merci de tiramisu!! se manjira nitel geamurile, dar reusii sa adun cate ceva
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Buna dimineta....mai dau si eu un rand de , si un croissant aburind.
Clau buna dimineata
Roxana super vestile,ma bucur ca e totul bine cu Bobinache si il de-l albesc pe ginere-miu,cate stie el sa faca
Ange tin pumnii sa rezolvi cu mama ta,de proctoline si eu am auzit ca sunt buni.
Musette
anamona felicitari ptr progrese,bravo
Multumesc inca o data tuturor ptr urari,aseara am fost sarbatorita in familie,astept week-endul sa si iesim
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
BAbytza cum ati dormit??..ff tare faza cu slanina si ceapa
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
buna dimineata si si de la noi!
unii au dormit bine (Radu, pana acum... desi s-a tot foit toata noaptea cu nasul infundat) altii mai putin bine, caci Teo s-a culcat pe la 11.30 si s-a trezit inainte de 8.
Eu printre ei pe-acolo, fur somn cu parcela, ma pricep deja.
Ce vesti bune CD, ma bucur ca e totul ok cu bobinachele mic.
Si felicitari pentru progrese, Thea si Mikul!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona sa va zic ce face mai nou thea, sunt tare mandra de ea: - poate singura sa introduca formele in sortator! - similar potriveste unele piese mai usoare in puzzle - spune cuvinte noi: haide, hopa si bravo - ma striga mami |
bravo Thea!!
cred ca te topesti cand te striga
ce puzzle aveti??
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
apropos de sortator, pe Teo nici acum nu-l intereseaza aceasta activitate, si avem patru sortatoare diferite de mare angajament. Radu in schimb se descurca binisor.
Si anume, scopul lui e sa bage personajele in casuta, sau cuburile in autobuz (astea doua sunt preferatele lui) si incearca prin toate gaurile pana reuseste. Apoi se aplauda si o ia de la capat.
Teo ii arata cum se face, dar e doar demonstrativ asa...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri