Copilasi de Iulie - August 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
roller025 spune:
Olivia, Off, mamico, ce inteleg prin ce treci. O forma asemanatoare (cred) a suferit si Victor in 2008 cand veneam foarte tarziu de la servici. Dar la el se manifesta prin refuzul de a sta cu altcineva atunci cand eram acasa. Offf, offf, mai, mai. Eu, ocazional, il mai aduceam la mine la job. Pentru voi nu cred ca se poate. Nu stiu cum sa te ajut. Schimbarile prin care a trecut, mutarea si altceva decat stia el pot fi grele pentru un matur, darmite pentru el...
Nici macar nu-mi da prin cap ce ar putea sa-l ajute. Cu Victor, o data la 2 saptamani avem sesiune de iubareala. Adica il tin in brate, il alint, il dragalesc si-l pup vreo ora. Si-i spun continuu cat de mult tin la el. Uneori rezultatul e bun, se calmeaza si putem discuta, alteori nu. Asta e, trebuie sa fiu eu matururl si sa nu ii cer lui mereu sa se comporte ca un adult. E greu...
In momente de astea te-as tine si pe tine in brate
kim222 spune:
Daria, diagnosticul l-a pus mai exact Sorin..luni voi vorbi cu psiholoaga. Una din cauza acestei anxietati de separare (si pt care Luca are toate simptomele) este..este? EMIGRAREA!..ptiuuu..numai la asta nu ma asteptam!
Andreea stau si cite 20-25 de minute sa-l linistesc..dar nu vezi acum si daca l-a dus tati..plingea dupa mine!
Oeadeanco bine ai revenit! Nu-ti pierde speranta!
Daria un catel ..dar efectiv nu putem acum!..in grasoniera..Cred ca ar trebui niste vacante noi doi...fara Luca..
szivarvany spune:
Of Kim, poate trece, poate e o perioada mai grea pt Luca, poate acum proceseaza toate simturile schimbarii si incepe adaptarea cu adevarat. Si a iesit din el acum, cand ati inceput voi cu adevarat lucrul. Probabil l-ar ajuta doar sa stai cu el non-stop o perioada, sa vada ca nu pleaca nimeni nicaieri, lucru imposibil acum. Poate va da solutii doamna doc, sper sa fie asa si sa trecti cu bine si peste asta
Cand zici de vacanta, iti doresti apa termala din Felix ??? Moama ce m-as bucuraaa, ma ocup io de plozi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
rain spune:
Olivia, parerea mea este ca stati prea mult la discutii, incercati sa plecati in 10 min maxim, il asigurati ca veniti sa-l luati, ii dati pupik si gata, chiar daca ramane plangand, ii va trece mult mai repede dupa ce voi plecati.
Incercati si varianta aceasta.
In acelasi mod ar trebui procedat si cu bunicii, il deceti la ei, ii explicati de ce ramane si ii spuneti cand veniti si gata, plecati. Poate va incepe sa-i placa si cu bunicii, sa simta ca sunt mai multi oameni in jurul lui care il iubesc, care se joaca cu el etc.
Alice si Dana, am vazut pozele, ce patinatoare grozave sunteti, am vazut ca voi nu va tineati de nici o bara sau pinguin. Trebuie sa incerc si eu, daca pe role am invatat imediat sa ma misc, sper sa fie la fel de usor si pe patine.
alice2004 spune:
Rain, ! Nu l-amdus la gradi azi pe Andrei pentru ca am vrut sa fie acasa, daca Florin are nevoie de ceva sa ma pot misca repede, ca la prinz ar trebui sa il iau pe gizmo de la gradi si m-ar incurca tare, este exact ora cind se termina operatia ! Acum insa privind la caposenia sotului meu, mai ca imi vine sa imi dau peste deshte ! Andreiushu e suparat ca nu a venit sa se intilneasca cu Andreea, ca m-a luat gura pe dinainte si i-am zis ca il astepta cu un cadou !
Sa stii ca patinajul este mai usor (din punctul meu de vedere) decit datul pe role !! Ar fi tare fain sa ne vedem la patinoar !!
Marcelle, bine ai revenit !! Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu, cu bebedoi !! Chiar ca nu mai aveam gravidutze printre noi !! Pupicei si pentru Bianca !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Vivia sora mea de suferinta,linisteste-te ca nu-i chiar asa de grav..iti spun eu care aseara am avut prima vizita la psiholog,intreg familionul,si am stat o ora de vorba!!Pe scurt,avem copii foarte sensibili din punct de vedere emotional,chestiile care le-am aplicat pana acum,recompense,amenintari etc sunt total gresite ca si chestia de a incerca sa gasim vinovati,de genul, parinti, educatoare,bunici...mandra ca si Uka,si-au facut un fel de fixatie asa ca trebuie sa schimbam ceva in ecuatia lor ca sa nu le mai iasa...este cam greu sa schimbi ceva in programul de dimineatza,dar trebuie incercat,putin cate putin(ca ultima varianta se poate schimba gradinita)
Iti spun ca eu am plecat cu inima stransa si plina de prejudecati la aceasta vizita dar dupa ce stai de vorba te simti astfel si cupil si parinte...daca am timp dupa amiaza va mai spun ce am discutat cu doamna psioholog(care are o fetita clasa a patra si a trecut si ea prin probleme de genul asta la gradi si la scoala)!
hai pupicei,revin mai tarziu
szivarvany spune:
Ioana, astept sa ne povestesti mai multe
Eu am o stare d`aia emotionala incarcata de cateva zile, aseara cand am vazut patinatoarea mi-au dat lacrimile, e atat de super extra mega cea mai cea pt mine, imi simteam inima cum bate si`n acelasi timp m-au apucat iar atacurile de panica si scenariile horror. Sunt de belea.
alice2004 spune:
Ioana, si eu astept sa ne povestesti mai multe, sint curioasa ce ti-a spus tanti psiholog!
Dario, mey, ce scenarii horror ?? despre ce ? Giulik e super tare, ce fain patineaza !! Bravos !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Ioana abia astept sa ne spui..tot! Am vazut si eu ca recompensele, amenintarile..chiar si bataia (da l-am urecheat si dat una la fund)nu ajuta.. Schimbarea gradinitei insa nu intra in ecuatie din pacate..
Daria super patinatoarea!
edit dar voi de ce ati vizitat psihologul?
ma duc sa fac baie..
szivarvany spune:
Ioana, poi eu peste tot vad scenarii horror, la patinoar vad patine`n gura, capete sparte de exemplu, eu am o adevarata problema, nu pot vedea un lucru fara sa nu-mi declansez imagini horror si asta peste tot
Da, Giulik are o perioada din`aia buna , mi-a laudat-o si educatoarea, nu s-a mai batut si nu au distrus nimik, si s-a pus la munca face si liniile ... insa le detesta si le face doar sa termine paginile Doamna e draguta, le-a pregatit caiete cu liniute ce devin triunghiuri, casute, cani, cadouri si fulgi, sa-i impresioneze