Copilasi de Iulie - August 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marcelle, ma pregateam sa dau sms in weekend sa intreb de vesti.
Imi pare rau ca nu e inca bb, dar mai e putin si mergi la doc, sper sa ai vesti bunesi sa fie doar o chestie de nesincronizare
Nu veniti la patinoar in orasel ???

Wow ce zapada aveti Alice !!!
Ce s-a mai dixtrat si Gizmo

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
pana ma duc sa citesc si sa vad poze ...
am zis sa va arat cartierul nostru sub zapada ...
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5428846655073953090
trandafirii mei de "iarna "
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5428846665500942850

si masina mea
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5428847430835244130
adica asa sper ...

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Daria, nu venim in orasel, ca nu stie patina si nici cu rolele nu a avut succes. Din categoia blege ne incadram, dar nu o condamn, ca si eu fac parte din ea.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Draia, tu nu stii povestaea nostra cu Bia, si pe Bia am avut-o dupa tratament la o Clinica din Lyon unde stateam temporar atunci.

Alice la medic mergem in Ungaria, din pacate.

Azi am fost sa ii fac analize la Bia pt imunitate si testul sudorii, care a iesit la limita superioara valoare 58. La valoare 60 deja se declara copii bolnavi de fibroza cistica. Trebuie sa repetam testul , nu stiu cand vom vorbi cu dr. Sper sa nu fie nimic ca simptome altele decat transpiratia excesiva si raceli destul de urate nu are.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la multi ani Nicole!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te asculte copiii (si ai de vor veni )
la multi ani si mamei mele
Simo frumoasa priveliste la voi in cartier. pacat de bietii trandafirasi.....
Marcelle dar de ce testul sudorii??? ati facut si proba de digestie? nu ia in greutate Bia? unde e facut testul in Oradea sau in Ungaria? oricum trebuie repetat.. e valoare de border.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI NICOLE DRAGA !!! Multa sanatate si multe clipe fericite alaturi de frumoasa ta familie !!! ..si-un bb cadou de ziua ta !!!
Marcelle tinem pumnii sa iasa bine analizele si sa te intorci din Ungaria cu bb

Alice , super distractie la zapada ..arata asa frumos orasul in zapada !
uite asa au stat lipiti de geam ai mei ieri
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Ianuarie2010#5428850973749413826
Luca a avut peste noapte 38 de grade dar ieri nu a mai avut nimik ...chiar nu-mi explic ..nu l-am trimis la gradi ..dar nici afara nu am avut curaj sa iesim ... azi e ger rau ..sunt -10 grade afara ...

va pupizez si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nicole
Blue, faine tare pozele de la voi Ce frumosi sunt baietii tai
Marcelle, dc testul sudorii ??? Sper din suflet ca nu e absolut nicio problema cu Bianca.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..v-am zis ca-mi place iarna...la noi ninge cu soare
La multi ani Rain!Multa sanatate si sa vina bb2 cat mai curand!
Meii ce poze frumoase am vazut...cu galushtele Cristalinei in zapada,cu Andreiutz in plina actiunesi cu baietii cei frumosi ai Simonei...super toate
Mandra iese in fiecare seara cu tati la saniush,poate merg si eu azi cu ei si fac niste zoze...azi dimineatza cand s-a trezit mi-a cerut repede o foaie si un creion, ca a uitat sa-si faca tema...asa ca a scris cifrele de la 1 la 8 (avem probleme cu 5 si 7 pentru ca le face acoperisul invers)s-a semnat frumos si i-a prezentat-o doamnei asa ca a primit o bulina rosie
Merg sa beau un capuccino ca am uitat ce mai vream sa scriu
hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Acum 1 ora termometrul de la masina arata -15 grade...maiculica, ce frig. Si cica asta e nimic, pe sambata-duminica se face ca lumea...:)))

La multi ani Nicole!
Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Roxana, la multi ani mamei tale!
Marcelle, Tinem pumnii pe 10 februarie. Speram ca Bia este okay si toate analizele o sa iasa bine.
Simona, ce frumos e la voi!! Ce frumos stateau voinicii la geam...:)
Alice, mult mai curat orasul acoperit de zapada...:) Pupam ochii frumosi ai lui gizmo.
Ioana, si Maria mea scrie unele cifre de-a-ndoaselea. Constiincioasa Mariuca de la Ieshi, bravo ei. Sa faci poze la sanius...

Noi am fost ieri cu moshulica la zapada :))) dupa ce ger se anunta nu cred ca apuc sa ies cu ele seara prin nameti...
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina da' Maria ta tot stangace este?
La scoala la nepoata mea au primit cupii niste declaratii pe care trebuie sa le semneze parintii daca vor sau nu sa faca cupiilor vaccinul antigripal porcin..si cica se da la toti cupii peste 6 ani....cum in grupa la mandra sunt care au facut deja 6 ani,azi m-am dus sa o instruiesc pe doamna ca io nu-i fac mandrei nici un vaccin!
Aaa noi ne pregatim de un week-end sub plapumioara...pentru ca in vara ne-au schimbat toata instalatia de gaz din cartier...asa ca daca coboara temperatura sub -10 grade nu mai avem gaz pe tzeava si deci nici caldurica!...asta din ciclu romanika is my country

Mergi la inceput