Copilasi de Iulie - August 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Eu o raportez pe Giulik aseara dupa patinoar si alergat zbenguit, a mancat zapada cu coleg`su - cuminti aman2 - cica faceau bulgari, sa va mai spun cine tusea de dimineata Asa ca dupa-masa vizitam pediatra, ca n-am mai fost chiar de mult timp ...
Rox, mamei tale
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
rain spune:
Multumesc pentru urari, sunteti cele mai dragutze, ca de obicei!
Ieri am tras chiulul de la serviciu si am stat cu Andreea acasa, ne-am rasfatat, am mers la stomatolog, am plimbat-o cu sania, a fost super incantata ca a chiulit, a stiut tot Bucurestiul ca a stat acasa.
BLUE ANGEL spune:
Roxana , sa-ti traiasca mama ..sa fie sanatoasa si sa se bucure de voi !
Si Coco e stangaci ... la inceput am zis ca poate se corecteaza singur ..dar nu-i asa ...mananca cu stg , face tot cu mana stg ..si daca il corectez nu reuseste sa faca mare lucru !
Ioana , cum asa cu gazul? pai acolo pe la voi ..nu este un record temp de -10 garde ...hai ca nu am mai pomenit asa ceva !!! ce constiincioasa mandra mica !
Daria , tinem pumnii sa nu fie cu medicamente ! Olivia , cum sunteti ?
Alice , ce face sotul ?si-a mai revenit? Ce ochi frumosi si expresivi are Andrei !
Nicole , petreci azi ?
ma duc sa bag un peste la cuptor !
szivarvany spune:
Merg sa fac un capitol nou-noutz
revin mintyenash cu linku`
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, NICOLE!
Roxana, e ziua mamei tale? Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa!
Simona, am vazut super-pozele cu zapada (dar si cele din urma din vara) si poza cea mai frumoasa cu fratiorii la geam
Si la noi e frig tare, -12 grade dimineata, nu stiu ce vom face si noi in week-end cand se anunta ger iar apartanmentul tatalui meu este foarte friguros. Centrala nu face fata cum trebuie iar dormitorul nostru este pe colt, asa ca stam si cu un calorifer electric... dar ne calim, ne antrenam pentru viata la tara :)
Ioana, constiincioasa Mariuca, nu o sa ai probleme la scoala!
Matei mi-a cerut luni sa ii listez de pe Net un desen, ceva cu stramosii nostri.
"Care stramosi, Matei??'. "Nu stiu, mami, poate dinozaurii?... sau poate o lupta dar nu cum sunt acum ci una cu sabii, scuturi".
iar ieri m-a intrebat daca bunica lui are lada..."in care sa tina covoarele si costumele populare" :)
szivarvany spune:
Gata cap nou treizecisisapte
Rob, ce preocupari interesante are Matei
Blue, furnicuta-harnicuta, spor la gatit