Copilasi de Iulie - August 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
alice2004 spune:
Dimineata nuna !
Si la Bucuresti s-a oprit ninsoarea, hehe, doar ca pe strazi e cam jaleee, mai ales pe cele dintre blocuri, abia de iti mai vezi masina de nameti !! Macar azi nu tre sa plec nicairea, ca ar fi fost nasol !
Liliana, sanatate multa, Roxi ti-a spus deja, lamiie si miere cu ceai cald, eventual clasicul shodou, ca e foarte bun la raguseala !
Io-s pe aici, ma duc sa ma apuc de ceva trebi casnice, dar sint cu okiu pe DC !
Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi faina !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mneatza.
Vrem reteta lamaie cu miere pt colega mea graviduta (e o figura, e in sptamana 36 si n-are de gand sa intre in prenatal noua ne e frica de ea sa nu cumva sa faca vreo miscare brusca )
Noi am fost o ora la patinoar, a fost frig, dar a insistat copila ... eu as fi chiulit
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mneatza. Vrem reteta lamaie cu miere pt colega mea graviduta (e o figura, e in sptamana 36 si n-are de gand sa intre in prenatal noua ne e frica de ea sa nu cumva sa faca vreo miscare brusca ) |
5-6- linguri serioase de miere plus zeama de la o lamaie. mancat cu lingurita
cristalina spune:
Neata!
Am fost la zapada...E asa frumos acum dar mi-e groaza de momentul in care o sa se murdareasca si o sa inceapa sa se dezghete...ih
http://family.webshots.com/album/576404585GGeaXD
Niste poze amarate facute cu telefonul, aparatul foto l-am uitat, evident (si daca il luam pun pariu ca avea acumulatorii descarcatzi )...
Azi il luam si pe moshu' nostru (aka John), ca prea a fost frumos aseara. Pe mine m-a mancat undeva sa le arat ce frumos e cand le trag cu sania in viteza ...cand am ajuns la "locul de joaca" nu mai vedeam bine...
Aseara au descoperit ce buna e zapada la gust . Cand ma gandesc la catzi caini vagabonzi trebe sa-si faca nevoile prin zona ma ia cu transpiratii...:)))))
Daria, hotarata mamica...:)
Liliana, sanatate multa si cat mai multe nopti cu somn odihnitor.
Cica vine gerul...e distractiv, la inceput de an ne amenintau ca dau caldurile peste noi in ianuarie si februarie ("15 grade in ianuarie, 20 de grade in februarie" parca asa suna...:)))
Gata distractia, sa mai si muncim...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata din nameti...astia ziceau ca atentionarea e pina la 6 dimineata, dar la 9 inca ningea...abia acum s-a oprit...
Aseara nu am mai apucat sa iesim la zapada ca am ajuns tirziu si nici ciinele nu l-am dus la vaccinat. Dar azi nu l-am dus pe Stefan la gradi (sotul s-a dus dimineata sa-si faca niste analize si nu avea cine sa-l duca la gradi) asa ca ii scoate soacra-mea la zapada, iar eu ajung devreme acasa asa ca il pot duce si pe Pongo la vaccinat...
Ma duc sa ma apuc de treaba....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Wow, Cristalina, ce inzapezeala la voi, dar ce s-au distrat cosmonautele
Acum in Bors ninge, dar nu stiu daca se va depune.
Si bun-venit "poneElor" roz ce trag sanii
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
bunny spune:
Buna dragele mele
Am vazut pozele de la zapada- cita bucurie !!! ASa zapada mai zic si eu - stiu ca pentru joaca e buna dar nu si ptr deplasat la servici.
Noi ..suntem ok, copilul e in parc cu scoala- invata 'forta' si asa ca i-a dus in parc sa le arate cum e cu forta. Mie mi s-a parut subiectul deplasat , dar vad ca le arata pe viu fara prea multa teorie - leagnul, balansoarul . Asa invata ei ca daca le-ar explica teoretic nu stiu cit ar intelege. Si sa vedeti ce frumos mi-a explicat cum e cu forta la patinat !!!Deci le ramine ceva in cap !
In rest mi-a zis ca vrea sa aibe o cina romantica cu mine in seara asta ( taica-su e in Scotia ptr 2 zile ) cu luminarica etc. Si ca o pizza ar fi cea mai buna ca sa avem timp si sa ne jucam. Asa ca am program dupa-amiaza cu baiatul meu cel mic!!!
O zi frumoasa printre nameti !!!
kim222 spune:
M-a sunat o prietena si am fost cu Luca si cu fetita ei in cu saniile..pina in parc..mey ..in parc erau vreo 80 cm de zapada!!..am gasit un derdelus si abia acum am intrat in casa
Da Monicule stiu si eu atentionarea asupra caldurilor..la noi cica vin -14 -17 grade ...am pus-o!
Marcelle spune:
Buna dragutelor,
la noi nu e zapada, doar ninge incetut, dar nu se depune.
Am intrat sa va spun ca NU sunt gravidutza! Imi facusem sperante, dar in a 16-a zi de intarziere mi-a venit.
Asa ca ne asteapta Ungaria in 10 februarie!
Va pup pe toate si distractie la zapada!
alice2004 spune:
Marcelle, imi pare rau ca nu a venit bb2 ! Poate dat viitoare sa fie mai cu noroc ! Pina atunci, calatorie placuta in Ungaria !
Mani, eheheee, cina romantica, luminarele ... pizza, ce-si mai poate dori o femeie ??
Olivia, ma bucur ca ati avut o zi faina la zapada ! Cum a fost gradi azi, ca nu ne-ai povestiti, sau Luca a stat acasa ? Pupi multi !
Cristalina, distractie mare la voi ! pentru cosmonautele amindoo !!
Iote si de la noi din cartier
ceva poze facute pe drumul de intoarcere acasa, azi la prinz, dupa programul de gradi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete