Copilasi de Iulie - August 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Eu nu mai apuc sa scriu... m-au napadit trebile!! Dar citesc de cate ori am ocazia.
Rox vazut pozele, ce dulce e Eva si ce o mai soarbe Mugur din priviri!! Cum e la job, in continuare relache??
Eva la toamna incepe clasa pregatitoare, la noi copiii din 2004 incep in 2011, indiferent de luna in care s-au nascut. Asa s-a facut ca Mara are colegi cu aproape un an mai mari pt ca e nascuta in decembrie, deci ultima din anul ei... Dar mie mi se pare foarte ok sa inceapa dupa 7 ani. si nu ca aici se omoara cu cartea in primii 5 ani
Va pup, fug dupe tren, o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza din capitala zapezilor ! Si ce ma mai bucuram ca s-a terminat cu ninsoareaaa !? Macar azi nu ma duc la birou, asa ca sint pe aici, caut retete de supe crema pentru Florin !
O zi faina sa aveti si linistita celor care muncesc pentru bunastarea patriei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
azi e tara zapezilor si la noi. dar din aia serioasa, cu viscol. am ajuns la munca, is tare curioasa cum plec
Alice, mie pe bune ca mi-au placut si asta si asta - cea din urma cu bolero deasupra ca stiu ca iti place mai acoperita.
Cori, la munca e relache in comparatie cu acasa . ca de munca e gramada, dar nu ma vait deloc
ma apuc de treaba. sa aveti o zi buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Alice, tin pumnii sa iti gasesti rochia mult dorita!
Olivia, ma repet...un sistem de toata jena. Ce e mai grav e ca ei au mancat din banii pe care pretind ca ii dau pe 2010. E ca la cercetare, sunt "credite" pe care le-au raportat la 2009 si pe care de fapt le platesc in 2010. Eu va doresc sa va gasiti locul si tihna in curand.
Roxana, noi le-am rupt si turta le-am taiat si motz. Sa fie!
Ce stiu eu e ca turta e ceva rotund, gen colac frumos asa...se rupe dupa ce alege obiectele si i se taie motul (nasul si nasa fetelor le-au taiat motul prin gaura de la colacelul asta impletit, noi oricum eram pe dinafara...:)))
Eu am nasit doi baieti, nu le-am taiat nimic pen' ca parintii au facut cheful la tzara si n-am ajuns...rusine sa-mi fie...:)))
Doamne ce imi place cand e zapada!...
Ieri am iesit o ora, le-am dus cu sania pana intr-un loc unde era zapada neatinsa si le-am dat liber la tavaleala.... Aveau mainile inghetzate bocna atunci cand ne-am intors...ce m-as fi tavalit si eu un pic...mmmm
Imi pare rau ca nu am facut fotografii...Ioana sarea pe burta in zapada si Maria mergea de-a busilea sa lase urme...
Azi nu stiu daca o sa mai gasim un loc asa amre cu zapada intacta.
Am facut si o tentativa de om de zapada, dar mic, mic, nu se putea din zapada asta...

Dar la voi e programa nu jucarie...bravo educatoarelor!
Programa exista, cred ca toate educatoarele o au. Insa la gradinita Mariei e mai usurel cu programa...poate ca sa nu se plictiseasca atunci cand se duc la scoala.
Maria are alta problema, scrie cu dreapta dar vrea sa scrie de la dreapta la stanga si cifrele le scrie in oglinda!!!
Adica 5, 2...astea. Tot din cauza ca are tendinta de a scrie invers. De exemplu cand scrie mama face intai un m si apoi pe a il pune inaintea lui

Hai ca m-am intins si am o gramada de lucru...O zi excelenta sa avem!
Iar ninge

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, din articolul asta http://www.supereva.ro/info.asp?id=1944 eu am ajuns la concluzia ca cele mai trendy rochii de mireasa sunt pantalonii albi

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
... cele mai trendy rochii de mireasa sunt pantalonii albi

Ahahaha, cred ca ajung si io la concluzia asta cit de curind !
Roxi, multumesc ! Cred ca pina la urma asa o sa fac, o sa asortez un bolero la rochie, ca altfel ramin fara vestimentatie la nunta mea proprie !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004
Roxi, multumesc ! Cred ca pina la urma asa o sa fac, o sa asortez un bolero la rochie, ca altfel ramin fara vestimentatie la nunta mea proprie !!

ete ca merge si o pereche de blugi albi
Cristal, Gabitz, mersic. trebuie sa vorbesc si cu nasa noastra, ca e la fel de habarnista ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza si la noi este iarna adevarata...am facut o ora pana la servici..pe jos...si ma doare capul de moor, asa ca ma tratez cu capuccino si cioco twix
Mandra era tare fericita ca ninge afara...i-am zis ca s-ar putea sa se inzapezeasca la gradi....lucru care a incantat-o foarte tare
Cuscreloo daca nu gasesti rochie pe placul tau...pe vremea mea,cele mai frumoase rochii se gaseau la Piatra Neamt si la vecinii nostrii de peste Prut...asa ca ce-ar fi sa faci o excursie in zona
Hai sa avem o zi buna,daca-mi revin la functionare normala,mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi . Aici e frig si ceata
Nu avem nimic de raportat, am stat aseara`n casa, ioi da` bine a fost Iar de dimineata mandra radea in hohote in somn
Alice, musai rochie pt asa o ocazie unica
Spor la munci tuturor !
Astept sa intre Kim sa ne spuna de Luca

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata si de la noi !!!
ninge frumos si mai ca-mi vine sa fac un cozonac sa miroasa a sarbatori ...
Olivia , cum sunteti ..cum a fost la psiho ?
Alice , iti doresc sa gasesti rochita mult visata !!! si multa sanatate sotului tau !!!

mai eu ma chinui de la inceputul anului sa prind bilete la Avatar la Imax ...in wknd ...deocamdata nu am nicio sansa ..si mooor de curiozitate !

ma duc sa spal niste cratiti ...bleheee
sunt pe aici
o zi faina va doresc

Mergi la inceput