Am fost si noi sambata la Alba ca zapada si i-a placut foarte mult (desi nu ma asteptam pt ca nu este f pasionat de poveste dar intr-adevar muzica si costumele sunt super).
Noi am luat bilete de 5.3lei pentru ca nu stiam daca va avea rabdare pana la final, dar vreau sa spun ca sunt ok (vedeti pe harta de la bilete.ro unde sunt situate locurile si evitati cele din laterala de la etaj (nu se vede toata scena). Urmeaza sa mergem la Hansel si Gretel, am auzit ca e si mai frumos.
De opereta stiti de vreun spectacol pt copii? vazusem parca ceva despre Cocoselul neascultator dar nu m-am lamurit daca e pus in scena sau nu.
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
Am fost azi cu baietelul meu (5 ani) la opera, la Hansel si Gretel. I-a placut tare mult, a stat relativ cuminte tot spectacolul. Sunt tare bucuroasa, mai ales ca mi-a zis ca vrea si la balet la Alba ca Zapada si i-am spus ca acolo doar se va dansa. Toata ziua s-a jucat de-a dirijorul... Spectacolul e bun, ii prinde pe pitici, e o imbinare de idei noi, putina tehnologie si opera clasica, iar cel mai dragut a fost cand Hansel si Gretel au aruncat-o in foc pe Baba Cloanta, moment in care toti copii din sala au sarit in sus de bucurie si au aplaudat ! Si povestea mie mi s-a parut putin adaptata, o varianta blanda a ceea ce stiam eu.
Speram sa mai mergem. Cand e Alba ca Zapada ?