spectacol Hansel si Gretel la Opera Romana
Opera Romana a pus in scena posveste afratilor Grimm Hansel si Gratel
ati fost la acest spectacol ? cum vi s-a parut ?
se spune ca are si coregrafie, cor cu copii si o scenografie de vis !!!
ma intereseaza in special daca pot sa ma duc cu al meu pusti de 3 ani jumatate
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Aysha,
spectacolul o sa fie duminica pe 17, de la 11 dimineata.
Premiera a fost in decembrie, noi mergem duminica (nu cred ca a mai fost vreun spectacol pana acum, de la premiera).
La 3 ani si jumatate este posibil sa nu reziste tot spectacolul - cu tot cu pauza tine 2 ore. A mea nu a rezistat la varsta aceea, dar nici rau nu i-a prins. Acum, la 5 ani si 9 luni, sta nemiscata si respira tot ce se intampla pe scena.
Iti recomand si baletul Alba ca Zapada care este superb!!
Daca nu mergi duminica, o sa-ti scriu eu cum a fost. Dar ma astept sa fie foarte frumos!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
AYSHA 2 spune:
Gabriela, mi-am luat deja bilet !!!
spectacolul dureaza 2 ore jumatate, nu ma astept sa reziste atat, dar chiar daca stam un act tot e ceva am inteles ca sunt si acrobatii de la circul globus, coregrafie si o scenografie superba !cica vin licuricii printre randuri, coboara de pe scena ! Sa vedem !
a rezistat la ion creanga o ora si jumatate cu pauza
eu personal sunt entuziasmata tati deja ne invidiaza
Gabrielama spune:
Aysha,
super! Si noi am luat bilete si abia asteptam!
Azi este Spargatorul de Nuci, de la 6.30. Ma gandesc sa mergem.... sa vedem in ce toane o iau de la gradinita. Dimineata a zis ca vrea, evaluam situatia dupa-amiaza, la fata locului!
Nu am reusit sa vedem, pana acum, Cenusareasa; dar urmaresc intens si sper ca la primul spectacol sa fim acolo.
Schimbam pareri duminica dupa-amiaza!
Gabi
Gabrielama spune:
Aysha, da, este tot pentru copii. Si este foarte, foarte frumos! Costume senzationale, muzica super! Noi l-am vazut de doua ori si tot as mai merge.
Iti recomand si Motanul Incaltat si Frumoasa din Padurea Adormita, ambele transpuneri im scena pentru copii. Cum spuneam, n-am ajuns la Cenusareasa, dar sper sa nu pierd prima reprezentatie de anul acesta.
Gabi
AYSHA 2 spune:
deci am fost la Opera pentru prima data in viata ( ma refer la kinder..)
a rezistat tot spectacolul ( bine ca s-a inventat pauza), i-a placut, a dirijat, a vazut orchestra, instrumentele, i s-a parut ca dirijorul l-a salutat pe el.... ce sa mai ...a fost super
obiectiv vorbind, primul act nu e grozav, cam golut pentru copii, fara scene prea interesante, dar din a doua partye a actului I si actul II in intregime totlul este f bine realizat
muzica e f frumoasa, este perfect realizata pentru copii
a fost sala plina
Gabrielama spune:
Aysha,
felicitari pentru primul spectacol! Si ca ati rezistat cap-coada!
Si eu am exact aceiasi parere - primul act mai lent, mai "fad" pentru copii, restul spectacolului super!
Iti recomand din nou Alba ca Zapada; ramane in top pentru mine!
Gabi
AYSHA 2 spune:
O voi urmari si pe Alba, sa vad cand se joaca
deocamdata pandesc Alba la Ion Creanga dar mi-e sila ca tb sa ma duc la cineam Gloria
Gabrielama spune:
Aysha,
Alba e la Opera pe 30 ianuarie, la 11 dimineata. Pe 24, tot la 11, este Motanul Incaltat.
Am vazut Alba si la Ion Creanga, e dragut. Pe de alta parte, nu imi plac deloc punerile in scena de la Tandarica. Cel putin, ce am vazut noi, nu mi-a placut deloc.
Noi asteptam Printesa si Broscoiul.
Gabi
nicoletag spune:
AYSHA2, zi-mi te rog, care a fost pretul biletului si daca copii au reducere, nu de alta dar pe site la Opera romana au bilete incepand de la 50 si ceva de lei, iar noi suntem 4 bucati, 2 copii, mami si tati , mi se pare cam mult pentru bugetul asta de criza . Si totusi...atat au laudat fetele Alba ca zapada ca imi doresc tare mult sa-l vedem.
Asa ca mi-ar prinde bine un sfat: de care bilet sa cumpar, de 50 sau mai ieftin, (deci mai in spate) ar fi ok?
Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(7 ani- sunt scolar si-mi place) si Radu (5 ani - la gradi dar vin tare din urma