spectacol Hansel si Gretel la Opera Romana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

la opera nu au reduceri pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

Asta am vazut si eu pe site lor, nu scrie nimic de reduceri, dar ma gandeam ca poate nu am vazut eu bine.
Mai studiem problema...

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ba da, au reduceri. Copiii sub 4 ani tinuti in brate nu au nevoie de loc. Restul platesc cam 15-16 lei, la echivalent de bilet adult de ala cel mai scump. Nu stiu exact dar e cam un sfert - noi am luat la Corsarul saptamana trecuta asa ca sunt informatii recente. E posibil sa nu fie la spectacolele de gala, dar nu e cazul aici.

Eu am luat locuri in loja, m-am gandit ca acolo deranjeaza copiii mai putin daca incep sa misune, sau pot iesi mai usor in timpul spectacolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

am intrebat si eu la casa de biletele de copii. mi s-a raspuns ca au un numar limitat (si foarte redus) de bilete cu tarif redus si care se epuizeaza foarte repede.
noi nu am reusit sa luam niciodata pentru copil bilete reduse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ciudat. Mie tipa de la casa mi-a spus de posibilitatea de bilete reduse, eu nici nu ma gandisem sa intreb. Poate ca am prins pentru ca am luat cu mult in avans - spectacolul la care am luat eu e pe 18 februarie...

If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Biletele pot fi cumparate direct de la casa de bilete de la Opera - din pacate nu se mai pot face rezervari telefonice - si de pe bilet.ro.

Potrivit bilet.ro, sunt urmatoarele categorii de bilete:

- 5,3 RON
- 10,6 RON
- 21,20 RON
- 42,40 RON
- 53 RON

Aici este link-ul catre spectacolul Alba ca Zapada, de unde se pot lua bilete on-line:

https://bilet.ro/sale/tickets.aspx?s=%2b7BORbAgXrBhs752AMt0aBw9LzzbYC%2bD8%2bqM%2fMFt5upTLL2FLx8wUr%2b%2bjPaSCvSzdMXLpjnjVbLSnJKG%2bQoApg%3d%3d

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

multumesc, Gabriela, chiar aseara am facut consiuliu de familie si am decis sa mergem la Alba deci tb sa imi iau bilet
referitor la pret, eu am luat un singur bilet, categoria a III-a, pret 22 lei copilul are sub 4 ani si nu a platit bilet
si eu prefer loja, acolo facem ce vrem mancam, bem apa, ne dezbracam daca ne e cald :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

Gata fetele, m-am lamurit: am sunat la Opera Romana la casa de bilete 021/3131857 (pentru cine-i interesat) si mi-au zis ca reducerile pentru copii se acorda doar la biletele din categoria I, adica cele de 53 lei - adultul plateste 53 lei si copilul(peste 4 ani)15 lei.
no comment!!!!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Nicoleta, pai vezi ca sunt bilete mult mai ieftine de 53 de RON!

Aysha, astept cu nerabdare sa-mi spui impresia ta despre Alba ca Zapada!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi mergem pe 13 februarie la Hansel si Gretel cu doi pitici ( al meu si un prieten) de 5 ani. Sper din suflet sa ii placa, tare as vrea sa ii deschid apetitul spre asa ceva. Mai ales ca e baietel.
Eu as incerca si un balet, Alba ca Zapada, dar nu stiu cum ar reactiona, avand in vedere ca la gradi, nici nu vrea sa auda de optionalul balet. Dar sper sa fie o diferenta intre a face si a vedea...

Mergi la inceput