spectacol Hansel si Gretel la Opera Romana

spectacol Hansel si Gretel la Opera Romana | Autor: AYSHA 2

Link direct la acest mesaj

Opera Romana a pus in scena posveste afratilor Grimm Hansel si Gratel
ati fost la acest spectacol ? cum vi s-a parut ?
se spune ca are si coregrafie, cor cu copii si o scenografie de vis !!!

ma intereseaza in special daca pot sa ma duc cu al meu pusti de 3 ani jumatate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Aysha,

spectacolul o sa fie duminica pe 17, de la 11 dimineata.

Premiera a fost in decembrie, noi mergem duminica (nu cred ca a mai fost vreun spectacol pana acum, de la premiera).

La 3 ani si jumatate este posibil sa nu reziste tot spectacolul - cu tot cu pauza tine 2 ore. A mea nu a rezistat la varsta aceea, dar nici rau nu i-a prins. Acum, la 5 ani si 9 luni, sta nemiscata si respira tot ce se intampla pe scena.

Iti recomand si baletul Alba ca Zapada care este superb!!

Daca nu mergi duminica, o sa-ti scriu eu cum a fost. Dar ma astept sa fie foarte frumos!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Gabriela, mi-am luat deja bilet !!!
spectacolul dureaza 2 ore jumatate, nu ma astept sa reziste atat, dar chiar daca stam un act tot e ceva am inteles ca sunt si acrobatii de la circul globus, coregrafie si o scenografie superba !cica vin licuricii printre randuri, coboara de pe scena ! Sa vedem !
a rezistat la ion creanga o ora si jumatate cu pauza

eu personal sunt entuziasmata tati deja ne invidiaza

Mergi la inceput

Aysha,

super! Si noi am luat bilete si abia asteptam!

Azi este Spargatorul de Nuci, de la 6.30. Ma gandesc sa mergem.... sa vedem in ce toane o iau de la gradinita. Dimineata a zis ca vrea, evaluam situatia dupa-amiaza, la fata locului!

Nu am reusit sa vedem, pana acum, Cenusareasa; dar urmaresc intens si sper ca la primul spectacol sa fim acolo.

Schimbam pareri duminica dupa-amiaza!

Gabi

Mergi la inceput

S-A FACUT !

Baletul Alba ca Zapada este tot transpunere in scena pt copii ?

Mergi la inceput

Aysha, da, este tot pentru copii. Si este foarte, foarte frumos! Costume senzationale, muzica super! Noi l-am vazut de doua ori si tot as mai merge.

Iti recomand si Motanul Incaltat si Frumoasa din Padurea Adormita, ambele transpuneri im scena pentru copii. Cum spuneam, n-am ajuns la Cenusareasa, dar sper sa nu pierd prima reprezentatie de anul acesta.

Gabi

Mergi la inceput

deci am fost la Opera pentru prima data in viata ( ma refer la kinder..)
a rezistat tot spectacolul ( bine ca s-a inventat pauza), i-a placut, a dirijat, a vazut orchestra, instrumentele, i s-a parut ca dirijorul l-a salutat pe el.... ce sa mai ...a fost super
obiectiv vorbind, primul act nu e grozav, cam golut pentru copii, fara scene prea interesante, dar din a doua partye a actului I si actul II in intregime totlul este f bine realizat
muzica e f frumoasa, este perfect realizata pentru copii
a fost sala plina

Mergi la inceput

Aysha,

felicitari pentru primul spectacol! Si ca ati rezistat cap-coada!

Si eu am exact aceiasi parere - primul act mai lent, mai "fad" pentru copii, restul spectacolului super!

Iti recomand din nou Alba ca Zapada; ramane in top pentru mine!

Gabi

Mergi la inceput

O voi urmari si pe Alba, sa vad cand se joaca
deocamdata pandesc Alba la Ion Creanga dar mi-e sila ca tb sa ma duc la cineam Gloria

Mergi la inceput

Aysha,

Alba e la Opera pe 30 ianuarie, la 11 dimineata. Pe 24, tot la 11, este Motanul Incaltat.

Am vazut Alba si la Ion Creanga, e dragut. Pe de alta parte, nu imi plac deloc punerile in scena de la Tandarica. Cel putin, ce am vazut noi, nu mi-a placut deloc.

Noi asteptam Printesa si Broscoiul.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

AYSHA2, zi-mi te rog, care a fost pretul biletului si daca copii au reducere, nu de alta dar pe site la Opera romana au bilete incepand de la 50 si ceva de lei, iar noi suntem 4 bucati, 2 copii, mami si tati , mi se pare cam mult pentru bugetul asta de criza . Si totusi...atat au laudat fetele Alba ca zapada ca imi doresc tare mult sa-l vedem.
Asa ca mi-ar prinde bine un sfat: de care bilet sa cumpar, de 50 sau mai ieftin, (deci mai in spate) ar fi ok?

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(7 ani- sunt scolar si-mi place) si Radu (5 ani - la gradi dar vin tare din urma

Mergi la inceput