Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 21
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 desiree, ti-am dat add pe facebook. ma duc sa fac o baie, si revin. |
Vreau si eu sa add pe Desireeee ... pliiizzz
Acum plantez varza :) Si eu sunt cu farmvilu' la greu
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Vreau si eu sa add pe Desireeee ... pliiizzz Acum plantez varza :) Si eu sunt cu farmvilu' la greu YLARI EVA mea ticker POZE |
Da, Cleo, te-am adaugat!

Ylari, ma gasesti ca "Nadia Boga"

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Da, Cleo, te-am adaugat! ![]() Ylari, ma gasesti ca "Nadia Boga" ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desiree, ti-am trimis request
Mda fetelor am fost la munca... mi-a placut (mereu mi-a placut dar acum imi era chiar dor) si a ramas ca ma intor din mai, dar pana atunci trebuie sa reorganizez departamentul, se va renunta la o fata care nu prea se implica, eu va trebui sa lucrez mana in mana cu un coleg care a preluat raportarile pe care le faceam eu (sincer sper sa nu le mai iau inapoi) si... m-au intrebat daca sunt gravida si daca mai vreau sa fac bebei. Le-am zis adevarul, ca nu stiu daca luna asta am ramas si ca lasam la voia Domnului, dar ca eu am problemele bine cunoscute si ca nu avem succes. In fine, una peste alta mi-a facut mare placere sa-i vad, mi-a placut pana si pe drum, am ascultat muzica
Pupici tuturor.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Ylari, sa nu crezi ca sunt taticii asa neputinciosi cum vor ei sa credem noi; cand ii lasi singuri cu copiii trebuie sa fie super-iresponsabili sa-i tina flamanzi sau nedormiti sau neschimbati; iar daca noi suntem prin zona, ei stiu ca nu au de ce sa faca ei, ca doar facem noi. Dar singuri, nu au de ales si fac. Daddy schimba scutecele Victoriei numai cand Victoria il cere pe el in mod special, si de hranit la fel, altfel, el nu-si vate capul, ca doar e mami acolo, in pozitie de drepti ptr. dorintele si cerintele printesei.![]()
Te-am add pe fb, am si vazut-o pe Eva. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
"Neata scumpele si poftiti
!
Aseara am lesinat de ras: Vlad a avut-o invitata pe Ilinca de Piggy, s-au jucat f frumos si la un mom dat au fugit in dormitor. Noi stateam de vb dar parca prea era liniste...se auzea din cand in cand cate un "nu" suav din glasul Ilincai....am mers totusi cu Piggy sa vedem care-i treaba si cand ce credeti: Vlad o imbratisa pe Ilinca si dadea s-o pupe iar ea il respingea usor...si actiunea asta se tot repeta, baiatu' meu era perseverent 
, apoi in sufragerie i-a pupat picioarele de 1000 de ori Ilincai
, n-am stiut ca fi-miu e asa mare gagicar
, Luminel, sa ne scuze Cristiana, ca de regula Vlady e fidel dar nu stiu ce-a fost cu el aseara ![]()
O sa pun si o poza compromitatoare mai tarziu...
Azi am zi de hoinarit ca n-o mai facusem demult ![]()
ALI, mami de Vlady si
18+ cu
Luca
Reallaura spune:
Belleane La multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de fetitzele tale si de sotul tau!! O zi minunata! 

Alysh s-au retras in dormitor, ha???
se vede treaba ca ii deranjati...imi place de Ilinca cu nu-ul ei suav ![]()
Ylari ai parte de niste sefi jos palaria...eu peste 2 ani vreau sa ma angajez la stat, la un minister. Stiu ca sunt banii putini, dar vreau la 4 sa termin si sa stau cu puiutii...ca pe B nu ma pot baza si cariera amandoi nu putem face..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
mi_bebelina spune:
Neatza mai fetelor!
Alysh, chiar ca gagicar Vlady. Pai e posibil s-o insele pe Cristiana? Ehe, facem noi glume, dar cand or creste....cine stie care e aleasa/ul
Ylari, bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima si ai rezolvat cu munca. Cat despre sotul tau, are dreptate Desiree, asa sunt toti tatii, nu se implica daca nu li se cere neaparat. Dar bravo lui ca s-a descurcat!
Cleo, Gabitzam, asteptam capitol nou...mai faceti o pauza la joc si mai bagati-ne si pe noi in seama!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
MI-bebelina ca tot esti pe faza, i-am pasat ieri mancarea lui Mircea a mancat nevoie mare, un farfuroi de piure cu carne de vita la cuptor!! SUnt tare incantata. Si cu mai multa apa de la cartofi si unt...sa incerci sa-i pasezi iar.
Ca din cate imi spui, cu scuipatul nemestecat si preferinta pt ciorbe sufera de lene, ca fi-miu.
Ah si ciorba de perisoare merge bine, ca sunt tocate...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
mi_bebelina spune:
Belleane, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Reallaura, exact asa gandesc si eu, si eu vreau la stat dar astept sa treaca nenorocita asta de criza sa reinceapa angajarile. Deocamdata o sa ma duc la gradi(tot la stat), pana una-alta creste si Delia ca sa o pot da la gradi de langa mine...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Laura, crede-ma, am incercat toate neincercatele, nu merge si pace....in primul rand eu nu pot sa ii bag nimic in gura, iar daca ma lupt cu ea si ii dau ceva, in secunda urmatoare scuipa. Am lasat mancarea in sufragerie la dispozitia ei......se joaca cu furculita prin ea si gata. Aseara insa mancam noi nuci si a venit si ea si a rontait 2 mieji. De unde trag concluzia ca daca nu o bag in seama, se mai atinge de mancare. Ca la fel a facut si cu omleta pe care mi-o facusem pentru mine ieri dimineata...numai ca la ciorba se complica lucrurile si acolo ma lasa sa o ajut.....ea incarca lingurita, apoi ma face atenta sa o ajut sa duca la gurita. Daca vreau eu sa incarc lingurita mai bine, mi-o rastoarna si pune ea. Piureul nu-i place deloc, si cand era mica-mica mi-l scuipa, de aceea atunci ii fierbeam toate legumele, nu numai cartof.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza