Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Si noi am fost afara...ne-am intors cu obrajori rosii ca focul. Fara exagerare! Bun e si cu caciulita alba, fularul la fel...e un contrast mare!
E frig insa...am stat putin si tot au fost reci piciorusele cand ne-am intors. Si avea dres, sosetzele si in picioare apre-schiuri. Deci talpa groasa si blanitza.

Imediat mergem la masa si apoi...Doamne ajuta...somn! E cu cantec somnul de pranz...de cele mai multe ori la propriu. Insa ii dam cumva de cap in final.

Laura stai linistita...pe mine doar m-ai contrariat...mi-am dat seama ca te referi la altcineva! M-am gandit la tine cu Mirci prin zapada. Sa stii ca toti copiii prin nametii astia (ca nu carata nimeni nimik) au ezitari in a merge singurei. Se simt ciudat. Iasmina mea merge. Dar cand vede ea ca nu se descurca cere in brate...apoi o pun insa jos. De fiecare data ii explic clar: e mare, toti copiii mari merg pe jos, etc. Daca nu tine o duc cu zaharelul. Ei ii plac ff tare pisicile si cainii de pe strada...si atunci mergem sa-i cautam pe sub masini, etc. Deci are un tzel, uita ca merge singura...si merge. Sau gasesc eu ce sa inventez si se rezolva. Cert e ca trebuie sa ai o imaginatie mai mult decat bogata cu copiii astia. Eu una ma uimesc si pe mine. Nu-mi imaginam ca-mi pot veni atatea idei pe secunda!

Merg sa ii pun masa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Am iesit afara pana la urma...iata si dovada ...am stat peste o ora...i-a placut la nebunie...am adus-o cu forta in casa (adica in brate si cu plansete, noroc ca e aproape parcul)...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, io am 65kg si cu 8 sapt mai putin ca tine....dar eu incepusem sa ma labartez inainte de a ramane, mi-am zis ca daca tot vreau sa raman, sa ma mai labartez putin, ce sens are atat regim...si ce frumos slabisem dupa nastere...off, sper sa reusesc si de data asta si sa ma si mentin....daca ma vezi cum visez ca tin regim, ca slabesc, ca ma duc la dansuri, la cosmetica, ca ma ingrijesc, sa devin aia de-odinioara....cred ca m-am tampit de tot, dar ce sa fac....asta imi da speranta sa nu ma deprim de la atata timp de stat acasa

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Luminel ce frumoasa e, ce okisori migdalati. Are noroc Vladi de fata frumoasa!
Inais si eu il momesc cu pisicile si cateii, dar nu tine treaba daca nu vede una sa o urmareasca...CU cateii e mai rau ca vrea sa le dea nana sa-i apuce de bot...si strangem ditamai haita care se tine in picioarele noastre...mie mi-e cam frica sa nu sara vreunul la el.
Ali si eu la fel visez...cum eram asta primaavara la 54 de kg.. si ma uit pe poze si-mi aduc aminte ce bine ma simteam...uuuf, sa scapam odata de burtici, parca asa greu trece timpul./.si in loc sa ma bucur de ultima sarcina probabil, stau si fac mutre... Iar tu mai ai si sanii inclusi in alea 65 de kg, eu nu...
Belleane bravo pt regim, sa nu te destabilizeze ziua de maine. Mie mi se pare ca o singura greseala si gata tot efortul de pana atunci. Lasa-i pe ei sa pape tort!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Luminel ce frumoasa e, ce okisori migdalati. Are noroc Vladi de fata frumoasa!
Inais si eu il momesc cu pisicile si cateii, dar nu tine treaba daca nu vede una sa o urmareasca...CU cateii e mai rau ca vrea sa le dea nana sa-i apuce de bot...si strangem ditamai haita care se tine in picioarele noastre...mie mi-e cam frica sa nu sara vreunul la el.
Ali si eu la fel visez...cum eram asta primaavara la 54 de kg.. si ma uit pe poze si-mi aduc aminte ce bine ma simteam...uuuf, sa scapam odata de burtici, parca asa greu trece timpul./.si in loc sa ma bucur de ultima sarcina probabil, stau si fac mutre... Iar tu mai ai si sanii inclusi in alea 65 de kg, eu nu...
Belleane bravo pt regim, sa nu te destabilizeze ziua de maine. Mie mi se pare ca o singura greseala si gata tot efortul de pana atunci. Lasa-i pe ei sa pape tort!!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, confirm ca Vlady e norocos cu Cristiana....dar evit s-o mai laud, ca cine stie carui baietel de pe forum i se aprinde luminita si-l concureaza pe Vlad

, m-ai amuzat teribil cu kg din sanii mei...ar fi bine, dar nici ai mei nu's prea mari...lasa ca ne facem noi bellissime dupa

PS si mie mi se pare ca trece timpul fffffffffff greu....tu in aprilie, dar eu tocmai in iubie...parca-i o eternitate...mai ales cand vad zapada si frigul de afara...dar sa ajungem la termen si sa fie sanatosi, asta-i cel mai important!

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Plus, recunosc, m-am "imbolnavit" de Farmville Mai joaca cineva? Mai am nevoie de trei vecini

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Eu joc Barn... si eu sunt dependenta... cine mai e pe facebook? Pe mine ma gasiti dupa numele "Nadia Boga"

Alysh, am vazut poze superbe de la Viena...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabitza, te-am cautat pe fb... stii ca sunt peste 500!!! cu numele tau??? (GM) Eu cum te gasesc???

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Citat:

Inais ma gandeam aseara ce nasol tr sa fie cu intorsul la sv in conditiile de care vorbeai?? Nu ar fi mai bine sa ramai gravi intre timp? Nu ar mai trrebui nici o explicatie...sau vrei sa mai amani putin??? Eu asta am incercat sa evit, intreruperea sv de 2 ori...

??? Am scris eu ceva si nu-mi amintesc?! Despre ce vb draga mea? Sau despre cine?

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Se poate sa fi baut eu ceva.. Nu ziceai tu ca tr sa vorbesti cu seful de intoarcere si ca ar tr sa dea o colega afara pentru asta...si ca atata vreme cat va doriti bb2 si oricum ramai gravi curind, mai rau ii incurci??
Asa intelesesem..

Io eram aia care a zis treaba asta. Am fost azi acolo, revin cu amanunte mai tarziu.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, ti-am dat add pe facebook.

ma duc sa fac o baie, si revin.

Mergi la inceput