Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 22
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Laura, crede-ma, am incercat toate neincercatele, nu merge si pace....in primul rand eu nu pot sa ii bag nimic in gura, iar daca ma lupt cu ea si ii dau ceva, in secunda urmatoare scuipa. Am lasat mancarea in sufragerie la dispozitia ei......se joaca cu furculita prin ea si gata. Aseara insa mancam noi nuci si a venit si ea si a rontait 2 mieji. De unde trag concluzia ca daca nu o bag in seama, se mai atinge de mancare. Ca la fel a facut si cu omleta pe care mi-o facusem pentru mine ieri dimineata...numai ca la ciorba se complica lucrurile si acolo ma lasa sa o ajut.....ea incarca lingurita, apoi ma face atenta sa o ajut sa duca la gurita. Daca vreau eu sa incarc lingurita mai bine, mi-o rastoarna si pune ea. Piureul nu-i place deloc, si cand era mica-mica mi-l scuipa, de aceea atunci ii fierbeam toate legumele, nu numai cartof. Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Mda, asa e, nu toti raspund la fel. El nu suporta oul si mamaliga...dar parca acum e mai deschis la ideea de ou, de cand il pronunta. Asa ca o sa reincerc si cu mamaliga...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Mda, asa e, nu toti raspund la fel. El nu suporta oul si mamaliga...dar parca acum e mai deschis la ideea de ou, de cand il pronunta. Asa ca o sa reincerc si cu mamaliga... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina |
Nici Delia nu vrea mamaliga, poate doar sa se joace cu furculita prin ea.Oricum intre timp si eu mai inventez chestii, mai reincerc altele vechi....poate revine la sentimente mai bune.....speranta moare ultima...
Ce face Mirci, ati mai iesit la zapada? Noi in fiecare seara facem cateva ture cu saniuta....de aseara avem si spatar la sanie si Delia nu prea vrea plimbata singura.....pana acum ne plimba tati pe amandoua...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
A venit si Bogdan la o ora rezonabila acasa si l-am scos ieri nitel pana la colt, la magazin, mi-am mai luat eu una alta
a stat numai in brate la tasu.
Noi nu avem saniuta, poate cumparam una we asta...nu ne asteptam la asa o iarna adevarata. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina