Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, trebuia sa-i fi luat si eu oscillo, dar dc la David n-a avut nici un efect...nu i-am mai luat nici lui Mati. EL tuseste cam des, asa sec. Ii dau Ambroxol, pic de nas, septilin si eu ii dau si ursuleti dintr-aia pt imunitate...Ii rontaie. Catina le-am tot dat amindurora, dar am zis sa nu-i mai indop cu prea multe, le dau mai putine, sa mai lupte si organismul..>Dar vad ca oricum o dau nu e bine Sa vedem miine cum va fi, ii fac ceiuturi calde si i-am pus spirt diluat pe piept aseara.
Oricum am sa iau oscillo sa am in casa...sa-l probez si pe mati.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali lasa-ma ca eu nici la VIena nu am fost si tot am pus o gramada am 64,5 7 kg jumate!!! ooof sper macar la primavara sa fie mai bine.
Ylari tu intrebai intr-un timp de gaurit suzetele Avent cu acul incins. Eu am luat un set cu 4 bibe si are 6 suzete dintre care nici una cu 2 gauri. Cat sunt de cretini, pai ce fol 6 suzete timp de 1 luna cat se sta cu alea de 0+??
In fine...ma gandeam sa gauresc una, eu oricum nu vreau sa-i dau la inceput bibe, o sa-i dau san pana la un an daca reusesc..sa vad cum trage MIrci din ea ca i-am alocat si lui un bibe..
Gabitza eu am vreo 80 de reguesturi si gifturi de la farmaville de la prieteni, dar habar nu am ce tr sa fac Nu prea am eu timp de fb, dar cred ca oricum ma depaseste...
Inais ma gandeam aseara ce nasol tr sa fie cu intorsul la sv in conditiile de care vorbeai?? Nu ar fi mai bine sa ramai gravi intre timp? Nu ar mai trrebui nici o explicatie...sau vrei sa mai amani putin??? Eu asta am incercat sa evit, intreruperea sv de 2 ori...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Inais ma gandeam aseara ce nasol tr sa fie cu intorsul la sv in conditiile de care vorbeai?? Nu ar fi mai bine sa ramai gravi intre timp? Nu ar mai trrebui nici o explicatie...sau vrei sa mai amani putin??? Eu asta am incercat sa evit, intreruperea sv de 2 ori...

??? Am scris eu ceva si nu-mi amintesc?! Despre ce vb draga mea? Sau despre cine?

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Citat:

??? Am scris eu ceva si nu-mi amintesc?! Despre ce vb draga mea? Sau despre cine?

Cat de maaaare sunt!!

Se poate sa fi baut eu ceva.. Nu ziceai tu ca tr sa vorbesti cu seful de intoarcere si ca ar tr sa dea o colega afara pentru asta...si ca atata vreme cat va doriti bb2 si oricum ramai gravi curind, mai rau ii incurci??
Asa intelesesem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Citat:

Cat de maaaare sunt!!

Se poate sa fi baut eu ceva.. Nu ziceai tu ca tr sa vorbesti cu seful de intoarcere si ca ar tr sa dea o colega afara pentru asta...si ca atata vreme cat va doriti bb2 si oricum ramai gravi curind, mai rau ii incurci??
Asa intelesesem..

Nope! Ylari era...

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Am vazut aseara filmul "Julie and Julia" si acum caut retete de tocanite de vacuta. Eu nu am cont pe Facebook si nici nu am timp de Farmville. Desi chestia cu jocurile este cea mai mare frustare a mea dupa ce am nascut fetele. Sincer visez ca la un moment dat in viata mea sa ma pot juca ca odinioara adica 24/24. In plus am inceput anul cu o cura fara dulciuri si zahar. Vreau sa incep usor intai fara dulciuri, fara paine apoi, fara grasimi sa ma obisnuiesc si sa nu privez organismul brusc. Si cred ca incep sa apara rezultate. Sunt asa multumita ca nu mai poftesc nimic dulce desi probabil ca maine voi face o exceptie.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Inais, Ylari scuze...si am spus ca nu mai beau in sarcina mda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Ce frumos e afara...soare, nu mai ninge, super...doar daca te uiti pe fereastra...imi pusesem in gand sa scot fata la zapada...dar cand am vazut temperatura m-am pleostit...-5 grade, frig dom'le frig...oare sa ies totusi putin?!?!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Piticul meu a iesit afara! De la 8 vrea papapap! Se incalta singura cu cizmele si trage de usa.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:

Neata

Cleo, Socrate mai, voi chiar ati dezertat???

Multe fete au dezertat ...in ritmul asta nu mai ajungem la "bunici de M&M"

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput