Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Doloress, Magdone si Matei e cam crizat in ultima perioada....Tipa si urla din orice...barbate-miu nu face cum vrea el, il lasa sa urle dc nu intelege ca nu e voie EU nu prea pot desi sunt constienta ca cedind la urletele lui nu imbunatatesc situatia.
Lilly, dc zici si tu...tare as vrea sa fie ceva Doamne Ajuta!
.
Ylari, nasol, imi pare rau de nervii tai!SI ai mamei tale.
Azi am fost la farmacie si am luat de tuse lui Matei si pic de nas...am uitat sa-mi iau si un test...sa vad zilele astea cum evoluam si am sa-mi iau test.
I-am facut niste aerosoli cu Acc lui Mati d edimineata si de atunci nu-i mai stapinesc mucii. Oof...Bine ca-s acasa si nu la sv
si pot sta acasa
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Doloress spune:
Inais si eu sunt convinsa ca vrea sa ne comunice ceva si nu reuseste. Insa ce putem noi sa facem? Care e cea mai buna codnuita? Cum sa-l induplecam sa stea cuminte la anumite chestii care trebuie facute cum ar fi schimbatul? Azi dimineata era ud leoarca, facuse pipi si pe body si pe pantaloni, in casa frigut bine, ma rugam de el hai piticule sa te schimb ca iar ai sa racesti. Nu a fost chip! Cum vedea scutecul, se trantea pe jos. L-am lasat asa, a trebuit sa vina Gabi, eu sa-i dau tzatza si el sa-l schimbe, singura solutie.
De vorbit ii vorbesc si in romanste si in franceza, educatoarea la gradinita la fel.
Magdone si eu am citit o multime despre alaptat in timpul sarcinii, de aceea stau calma cat de cat, problema mea e ca nu mai vreau, m-am saturat, cand il vad ca vine la tzatza imi vine sa ma tot duc, el saracul e atata de fericit cand o vede, eu intorc capul in alta parte, nici nu mai reusesc sa ma uit la el.
Nu stiu de ce simt asa, insa asa simt. Mi-a trecut prin minte chiar pe al doilea sa nu-l mai alaptez deloc, asa am ajuns sa urasc alaptatul asta. Si cat m-am chinuit sa-l fac sa suga! Al meu sot mi-a zis ca numai eu sunt de vina ca eu i-am inoculat dragostea asta nemasurata fata de tzatza, am luat si tratamente, mergeam si la clinici de alaptat, il pacaleam cu tubusoare lipite de tzatza, ca el primele doua luni nu a supt deloc. S-ar putea ca toate crizele astea ale lui sa fie cauzate de schimbarea asta la mine, copii simt imediat, cea mai mica schimbare.
Of, greu cu mamicia asta , v-am facut capul calendar.
Ma duc sa mai si muncesc putin.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Alysh spune:
Doloress, nu exista nici o posibilitate sa-l lasi pe Patrick undeva 2 zile (adica zi si noapte)...asta cred ca ar rezolva pb mult mai simplu...
...si mai e o chestie...copii simt primii cand mami e insarcinata
...
Multumesc mult si celorlalte fete care ne-au vizionat pozele 
ALI, mami de Vlady si
18+ cu
Luca
Reallaura spune:
Ce ziceati??![]()
Nu mai reusesc sa tin pasul...nu ma mai lasa, asta e.
Azi am fost cu el la un magazin in colt aici sa luam varza, bors, morcovi etc etc. Am venit...nu va spun cum...puneam punga mai incolo- si avea si aia ceva 6-7 kg, apoi il luam pe el in brate pana la punga...si tot asa. Bine nu era departe, dar un drum de 10 minute l-am facut intr-o ora. Nu vrea sa mearga si pace. Il inteleg acum ca e zapada, dar si fara zapada tot asa imi facea.
Sunt incantata ca mi-a papat foarte bine azi si inainte de culcare A CERUT 2 ciorbite de perisoare!!Frumos din partea lui..
mami pe el
Doloress ideal ar fi sa-l lasi cu cineva, asa am facut si eu, am intarcat plecind un we la munte si apoi i-am mai dat ff rar si putin. eeei, sa nu spui ca urasti alaptatul la cat te-ai chinuit!
Mirci mi-e asa drag, cand ma vede fara bluza vine la mine si deschide gura "HAM" asa face dulceata
si mai si zice tzitzti... E f simpatic.Sa vedem ce o sa zica vazind-o pe Ilinca agatata martisor...
Ylari imi pare rau ca v-au intors cu operatia...mai stati nitel in stres..
Esme vacanta placuta si succes cu lucrarea!
Lily eu tot in Spania as merge, ah, asa mi-e de door. Ce frumos ca plecati. Dar acum vezi si ce oferte gasesti, unde o fi mai convenabil!
Belleane felicitari pentru masuratori!! si eu ma tot stresez ca Mirci abia are 12 kg - deh, e baietel. Cu cm nu stiu cum stam, dar cum nu mananca o zi doua, turbez! ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
Doloress spune:
Nu, fetelor, din pacate nu am pe nimeni. Cea mai apropiata persoana e la mii de km peste Ocean. Imi pare rau acum ca nu am mers singura in America in septembrie, sa-l fi lasat cu soacra-mea. Acum nu am cu cine sa-l las, nu avem pe nimeni apropiat, nici macar un prieten. Gabi lucreaza de noapte, nu are concediu decat vreo 4 zile acumulate pe care trebuie sa si le ia in aprilie la casatoria sora-mii. Eu pana pe 30 martie nu am dreptul la concediu, asa e politica la noi. Deci nu am cum sa plec si unde sa-l las. Va dati seama ca nu-l pot lasa cu un necunoscut. Asta este, mergem asa in continuare din pacate pana am sa reusesc sa ma inteleg cu el.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Reallaura spune:
Neata 
Doloress nasol...asta e insa, trebuie sa se poata si altfel, nu numai cu plecat de acasa. POate fiind mai mare si vorbind va veti intelege altfel, in 2-3 luni. 
Cleo, Socrate mai, voi chiar ati dezertat???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
Alysh spune:
Sar'na de cafelutza, Laurita, Vlad are 11,800 kg...toata lumea imi spune ca a slabit. Dar nu ma stresez atata timp cat mananca si doarme bine, nu-mi fac pb. Stii ca eram obsedata sa nu se ingrase?
eu in schimb...la Viena am puuuuuus, m-am speriat cand m-am urcat pe cantar

Eu ma intrebam si ce-i cu Gabitzam, ca n-am vazut-o deloc de la intoarcerea mea.
Doloress, vb Lauritei, tre sa existe o solutie...dar nu stiu sa spun exact care...sa-l lasi sa urle? nici eu n-as putea, asa ca nu te sfatuiesc asa ceva.
Oricum eu si pe Luca vreau sa-l alaptez pana la 6 luni (daca voi avea cu ce , bineinteles), apoi pana la 7 luni sa-l intarc. Mie asa mi-a spus dr ca dupa 6 luni e cam apa de ploaie, il fac si dependent si nici nu ma mai pot misca de langa el......oric, cum sunt eu pasare calatoare, nu stiu daca rezist. Probabil sunt si mama denaturata daca gandesc asa, dar ce sa fac, asta sunt...chiar daca numai Dumnezeu stie cat imi iubesc copii![]()
ALI, mami de Vlady si
18+ cu
Luca
gabitzam spune:
Alysh, sarumina de intrebare
Pe aici sunt, stau pitita
Suntem bine cu totii. Pe Andrei l-am oprit acasa saptamana asta din cauza vremii, n-am vrut sa-l scot in ger si viscol.
Am vazut pozele de la Viena. Mi-a placut mult cea cu tine inca acasa, cred ca plecati, arati atat de fericita si radioasa!
Plus, recunosc, m-am "imbolnavit" de Farmville
Mai joaca cineva? Mai am nevoie de trei vecini 
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Gabitzam, neata, te-am vazut esti lesinata dupa Farmville, am incercat si eu, dar nu am timp si sincer nu ma pricep...Nici gifturile alea nu stiu dc am reusit sa ti le trimit. N-am timp sa destelinesc jocul si sa-l pricep. Bine c al-ai tinut pe Andrei acasa.Uite eu l-am dus 2 zile pe mati si mi-a racit. Vina mea
SIs, ma bucur c-a papat mirci 2 ciorbitze..Bravo!
DOloress, cu tzitzi...cu cit mai tz cu atit mai greu va fi sa-l dezveti. Trebuie sa fii ferma. Ii spui c anu mai e buna si incerci sa inlocuiesti mementul cu o imbratisare, cu altceva.Acuma sincer, unele opinii spun ca e mai greu pt bebe sa pleci de acasa ca se simte abandonat. Si fara san si fara mama. Ideea e sa vrei cu adevarat s-o faci, sa fii ferma (stiu ca mie mi-a fost greu de fiecare data, dar daca am luat decizia am mers pina la capat desi imi venea sa pling cu amindoi..)
Alysh bine si pina la 6 luni. EU nu cred (cum ti-a spus dr aceea)ca laptele de mama devine apa de ploaie dupa 6 luni, cred ca laptele e la fel, doar ca bb primeste si alta alimentatie si nu mai e atit de important sa fie alaptat.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Doloress, te compatimesc draga mea….Dar lasa ca n-am vazut copil la majorat sa vrea tzatza(lu’ ma-sa)
. Spor la bb2!
Laura, de asta mi-e si mie frica sa ies cu Delia….zilele astea am iesit doar seara cu sotul si cu sania. Felicitari pentru papa!
Esme, vacanta placuta!
Simonacip, cum mai e Mati? Eu am reusit sa alung raceala de data asta cu catina cu miere(facuta in casa) , cu Imunnobaby si Oscillo.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza