Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ah uitat sa zic ca am pus si eu cateva poze cu burtica facute acum de sarbatori. eu inca sunt in categoria burtici-musca (ca la box) :)))

azi la servici m-am intalnit cu o colega in lift si s-a uitat la burta mea (eram si nemancata pe deasupra) si m-a intrebat pt cand e. cand i-am zis in martie a facut o fata, cica ea credea ca am vreo 4-5 luni...

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Ina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna mamici si burtici!
Urmaresc de ceva vreme si forumul si articolele acestui site care imi sunt f utile, dar abia acum m-am incumetat sa ma si inregistrez

Sunt o viitoare mamica de fetitza mica si frumoasa, avem DPN 6 aprilie 2010, dar dupa ecograf ar fi 10 aprilie. Ma bucur sa va cunosc si sper sa ne primiti si pe noi in grupul vostru.

Va doresc sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ina - fericitari pt vestile bune. Super pozele cu burtica.
Cate kg ai luat pana acum?

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, denisa merci, am nimerit pagina

ina felicitari pt vesti bune! am vazut pozele , esti foarte draguta

oana bafta la doctor maine! sa vii cu vesti bune

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana am citit la odiseea vecina, postarea unei proaspete mamici care a nascut, in Germania, beneficiind de un pat ca acela descris de tine. A spus ca a fost o experienta minunata (a impins eficient.. a taiat ea insasi cordonul ombilical al fetitei...).
Ina avea dreptate colega ta sa fie uimita ca nasti in martie; burtica ta e asa draguta si micuta!
Va zic Noapte buna si vise pufoase tuturor ca ma bag la somnic!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana aici te indeamna sa.l scoti tu de cap cand apare si sa.i tai cordonul, tu sau tatal, eu nu.s capabila nici de una nici de cealalta :)))
iar de data asta ma duc singura cred, prefer sa.l las pe ivan cu leo, oricum sunt linistita si am mare incredere in moase, asta daca totul e ok, fara complicatii

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi burticute,

multumesc pt complimente . toate pozele postate aici de catre fiecare sunt minunate, parca am inflorit cu toate in comparatie cu acum 4-5 luni cand ne plangeam de greturi si alte probleme.

Denisa bifez si eu 9 kilograme in plus, am ajuns la 68, am noroc ca sunt destul de inalta (1.74) asa ca inca nu par multe.

va pup pe toate si ma bag la un film. Vise placute tuturor!

Ina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Intru si eu rapid sa va zic ,de fapt sa o rog pe Oana sa ii puna si Ioanei_p76 un carucior roz fiindca va avea o fetitzuca pe care o va chema Ema.Mi-a trimis mesaj ca va pupa si va citeste dar nu isi mai poate face cont aici.
Noi suntem bine.Azi am bagat toate hainele, pilotele in saci vidati(Honey sa traiesti fata draga ca de la tine am auzit de astia)si i-am spalat lui bebe hainutele dar nu le voi baga in saci si sa le videz fiindca se vor sifona si le calc degeaba.O sa caut pungi din acelea cu sina sa le tin macar pana vin cu el de la spital .
Andra iti tin pumnii!
Delia13 te inteleg perfect.Sotul meu a zis ca nu-i bai daca din una fac doua.Dude!Cat despre prajiturile de la halta traian sunt bune dar produsele sunt cam multe artificiale.Ioanact zicea ca face la Giorginio.Sa vezi acolo ce moartea caprioarei in 4 acte.Fac niste torturi.
Dayanara esti fantastica cu carucioarele.Cat despre taiatul cordonului....it's not for me!
Greenfrog .Sunt sigura ca e ceva trecator.
Ioanact un sa nu fii suparatzica pe mine.Ne vedem noi cumva.Uite poate vine si Delia atunci.
Rebiana Esti bine,da?
Michelle ca tot nu te-a intrebat nimeni:"CE MAI FACE DRAGA SOCRA-TU'? "
Vladi,Ate,Atb,Samaria,Oana,Asteropi,Kossir,Oanka,GabyHila,Babyangel,Bluekidoo,Honeybaby,Ioana,Yaia,Cori,Nibi,Child,Ramy,Castelana,Briza,Andira,Selina,Vio, si.
PS.La semnatura am pus 3 poze noi cu activitatea mea din ultimele zile.Nu am tricotat eu dar tot ceva de genul asta e!

+32 cuGeorge-Theodor

AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Dau , laptic cu cereale sau un suc proaspat dupa preferinte.

Merg sa recuperez macar capitolul asta, ca iar raman in urma.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Oanace matinala esti...multam de cafea.
andra tinem pumnii si ne rugam pentru tine sa mai stea bebe la caldurica.
bumbitza bine ai venit.
ina sigur esti insarcinata in 29 de saptamani?
greenfrooguite si de la mine .Ma bucur ca nu e nimic grav.Las ca ai sa vezi ca se rezolva.

31+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput