Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
freedelia spune:
Salutare fetelor!
Azi dimineata in drum spre scoala m-a lovit unul pe autostrada. Eram pe banda din stanga, el pe cea din mijloc, a vrut sa schimbe dar evident ca avea loc prea putin. Eu mergeam repede dar adevarul e ca m-am si enervat si nu am vrut sa franez, pentru ca i-am facut din faruri si l-a durut fix in fund. SI nesimtitul nici nu a oprit, a trebuit sa merg dupa el, sa ma bag in fatza si sa il opresc eu. A venit politia si auzi tupeu pe el ca io mergeam prea repede -- nu el ca nu s-a asigurat inainte sa schimbe banda. In fine -- am intarziat vreo ora la scoala, dar copiii erau incantati ca aveau de povestit ceva deosebit.
Corimami -- eu la sarcinile precedente am avut mereu colostru care curgea si ma udam pe bluze. Acum nu am -- dar el oricum e acolo, chiar daca numai cateva picaturi, este si este important sa i-l dam lui bebe.
Castelana -- 1600 KG??? Haha, iata o mamica care chiar cantareste peste o tona!!! Hahahaha
Nici aici nu iti trebuie nimic la spital , insa data trecuta pe mine nu m-au incaput centurile lor pentru burta (aveu numai masurile X si XS
adica vreo 60-70 de cm iar eu inca aveam 1m la burta).
Va pup --revin ca acum ne asezam la masa
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
michelle_sf spune:
Honeybaby am sa incerc zilele astea sa pun cateve poze cu matzele mele simpatice si poate si cu burtoiul. Deocamdata nu am acumulatorii incarcati la aparat si nu stiu unde e incarcatorul...
Apropo de vizite cand nastem, la mine cred ca o sa stea mama macar o saptamana, dar nu ma deranjeaza, din contra, ea vine si acuma o data la o saptamana-doua, ma ajuta cu curatenia si cu ce mai e de facut prin casa, si ceea ce imi place cel mai tare, nu tre sa ma prefac de fata cu ea... adica daca nu imi convine ceva pot sa ii zic "lasa-ma oleaca in pace", chestie care nu mi-o permit, evident, cu socrii. Si sper ca socrii o sa considere ca nu mai am nevoie si de ei daca o am pe mama sa ma ajute (sper, sper, sper
). Oricum, si mama ii pune la respect destul de subtil ("ei sunt tineri, cel mai bine le sta singurei in casuta lor", "sfatul cel mai bun e cel pe care il ceri", si alte replici de astea finute)
Zilele astea o sa ma duc la o prietena care are bebe de vreo 4-5 luni sa ma invete si pe mine cum se pune un pampers. Am zis ca incerc prima oara pe una din pisicile mele, dar nu ma lasa sotul ![]()
cu bebica de 29+ 
cum creste bebelusul meu drag
castelanaC spune:
Andra si Diana, fete dragi, tinem pumnii sa aveti cat mai multe zile castigate cu bine si asa mai se adauga cate o saptamana! Sa ajungeti cu bine cat mai aproape de termenul de 40 de saptamani!!!!
Ina mi-am facut sange rau... sunt cu cativa cm mai inalta ca tine si nu mai zic cu cate kg mai mult, pai se poate? Da ce "pasti" fata draga? numai varza de Bruxelles? mai baga si tu un carnat, o gogoasa, unfla-te de cozonac ceva, trecura sarba astea si tu ai ramas tot bat cu bila in fata... eee, nu mai mai josc cu tine! 
Michelle, bine fata ca ai aparut, dar vezi ca suntem ingrijorate de socrul tau... ce-ao mai face saracul cred ca stiu l-a apucat sughitul si de cateva zile se umfla cu apa degeaba! Cum asa citesti dar nu scrii? dar ce te-ai fript la degete? baga si tu o prostie acolo, orice!
Bumbitzo, vezi ca trebuie sa scrii mai multe mesaje ca sa scapi de monitorizare si dupa las' ca te monitorizam noi. Bun venit in clubul fetelor cu atas-iepuras!
Nibi-niki vrei ceva soare? iti trimit eu de aici, ca avemmmmm mult si acum nu ploua asa des, e un cald si tot umed in atmosfera. Zii ca trimit un container, doar pe stada ta![]()
Baby angel ai grija sa stai cumonte, cu contractiile astea sa nu te sperii, cica ar trebui sa fie. Ma distrati cu magnetii, eu nu fac colectie dar s-a umplut frigiderul sa stii, inainte mai sustineau cate o rateta ceva, acut tot felul de liste si prostii de ale mele din ciclul sa mancam sanatos (cand fac ceva ciudat de mancare sotul meu ma complimenteaza: asta e sisigur ceva sanatos
)
Gaby Hila, fata draga ce trece vremea si pac vine intalnirea voastra cu Joy!
Andira ce mai lucrezi pentru fetele tale! Bravo, acum fac un tablout pentru beietelul nostru si ceva de agatat pe usa de la rezerva unde stam, cu nume, tot, etc, numai ca numele inca nu e hotarat, mai este pana-l termin si tot sper sa ne fixam pe unul.
Corimamy si eu mai am cate odata cate o picatura ce iese de la sfarculete, deci se poate! Vine lapticullllllll!!!
Kossir, ai grija de tine si hai odata la cumparaturile alea!!!! Vezi ca poate mai gasim si ceva oferte! te pup
Dayanara, tu stai fata acasa, nu te luam la cumparaturi, ai deja 2 carucioare si vrei sa ni-l suflii pe al nostru acum...
Selina draga de tine, te compatimesc, cattrebuie sa fie de greu cu atata zapada... venim cu intarituri? poate te ajutam mergem in fata ta si la cat suntem de grele, si la cate suntem... facem noi partie pentru voi!!!
freedelia, asa am scris? 1600kg? ha ha ha
of neuronul meu sau si gegetul e gravid clar. Ai grija cu masina si nebunii, nu te pune cu ei, tu esti si gravida (iti zic eu de parca nu stiai) fii mai calma, nu te pune cu prostii ca ei au si minte odihnita!!!!
Ella brava mai, ce rabdare ai! faci faci acum cat ai timp si nu stai cu laptaresele afara![]()
fete dragi va pupu, a venit si sotus adoratus si ma duc sa ne pupam un pic![]()
castelana fericita
28+ 
Ina_3040 spune:
Kossir
pt compliment. Am vazut si eu ieri pozele tale de acasa, ce frumos a fost! a meritat tot drumul si oboseala.
Roxana draga mea unde te vezi tu grasa ca nu mai pricep? cred ca nu ai vazut persoane intr-adevar grase. si caam pus cu toate kilograme in plus, ca sa il citez pe sotul meu care zice "tu nu esti grasa, esti gravida", deci si in ochii barbatilor exista o mare diferenta...
Delia ce poveste cu masina, bine ca nu ati patit nimica. cred ca iti vine sa accelerezi si sa nu lasi pe nimeni in fata (si eu fac la fel) dar eu te-as sfatui sa tragi aer in piept si sa te gandesti la burtica, si o tamponare mai serioasa te poate zdruncina rau. ai de grija 
Castelana ooaau ce bebe grasunel
o sa fie campionul odiseei?
parca il vad ca se naste grasut si cu colacei de iti vine sa il mananci.
o tai si eu la cantina ca mi s-a facut foame, sa vad ce propun astia de mancare. aaaa si dupa ce m-ati capiat cu cartofi prajiti cu usturoi ca sa imi iau revansa aseara am ajuns de la lucru si am mancat ciorba de curcan cu ceapa rosie taiata. aveam apoi o respiratie ca un dragon ![]()
Ina
29+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
child spune:
Fetelor, multumesc pentru sustinere! Adevarul este ca ieri am cam fost in butoi, cu tot cu mesajul meu optimist! Dar mi-am dat seama ca nu rezolv nimic asa, bebe este bine, ca altfel nu ar impunge atat de des si tare, deci eu cred ca el se simte bine la mami in burtica. E asa un scump, unde pun mana vine si el si se impinge, ca un pisoi.
Inca o intrebare, la voi ce grad are placenta? La mine are gradul 1 si doctorul a spus ca e cam "batraioara". Pai cum, la 32 saptamani cum ar trebui sa fie? Eu stiam ca la nastere ajunge la gradul 3 si eu nu mai am foarte mult. E, lasa, Bine ca sufletul nostru e tanar ![]()
32+ 
bluekidoo spune:
michelle esti fenomenala cu pampersul pe pisici..
am si eu pisici dar la varianta asta nu m-am gandit.. al meu sot cred ca s-ar prapadii de ras sa ii propun asa ceva si ar accepta imediat

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
freedelia spune:
Michelle -- eu pana la primul copil nu am schimbat un scutec in viata mea si cel mai mic copil pe care il vazusem pana la al meu fusese unul de 40 de zile adus de cineva la biserica intr-o duminica. In maternitate, cum am mai povestit, nu am stat cu copilul (primele 2 zile la reanimare si apoi el a avut o infectie si i-au pus perfuzia si nu mi l-au dat la salon), in ultima zi cand mi l-au adus, la 2 ore am plecat acasa. Si cand am ajuns, da sa-i schimbi scutecul, era sa lesin cat era de firav. Si unde nu mi l-a prins Coleman CU O SINGURA MANA de picioare si l-a ridicat de am zis ca il rupe si din 2 miscari l-a schimbat (el are o sora cu 6 ani mai mica si a ajutat-o pe maica-sa cu ea). Am invatat si eu intre timp ![]()
Castelana -- da, stiu ca sunt gravida
si nesimtitu de azi-dimineatza cand iesit cu burta la gura din masina si a vazut si copiii, tot el era cu gura mare, ca am mers prea repede.
Am mancat, in juma de ora culc copiii si fac o baie...
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
asteropipan spune:
buna fetelor !!!!!!!!!1
am si eu o intrebare pt mamicile experimentate care au deja bb.si nu numai ptr ele ,daca mai poate da careva un sfat il accept cu placere.
m-ar interesa sa stiu ce fel de sterilizator pt biberoane a-ti folosit.sau care credeti voi ca ar fi cel mai practic si bun. 
BUMBITZA bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina si o nastere usoara si bb sanatos. am vz si eu pozele tale,arati superb.burtica la fel

CASTELANAC
pt bebe grasun si sanatos. 
INA3040 frumoase poze si burtica mica si dragalasa.

MICHELLE_SF ![]()
tare faza cu pisica si pampersul.al meu sot sigur ar incerca ideea ta pe motanul care il am acasa, in tara.
mereu isi stoarce creierii sa gaseasca ce sa-i mai faca sa il enerveze.
isi face planuri de acasa cu ce i-ar face cand mergem la mama.
mda,astia sunt nebunii mei
te pup.
pt ANDRA si DIANAMI sa stea bebei la voi in burtici, sa fie cuminti.
va pup pe toate. 

31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
freedelia bine ca n.ati patit nimic cu accidentul, doamne fereste!
m.am speriat cand am auzit...
cu centurile cred ca nu te cuprind mai ales daca.s facute pt masurile de acolo, alea fiind micute
castelana felicitari pt bebe grasun, de fapt e perfect :)
ina
am fost si mi.am luat din kiabi niste blugi de gravida masura 44 :)))
si am luat 2 body pt bebe, ca vreau cand il scot din spital sa aibe hainute noi
din parcare pana in magazin tare nasol - nu incap printre masini :))
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
blue kido , probabil ca iti va da fier si te vei simti mai bine
child la prima sarcina, in saptamana 32-34 cam asa, placenta mea era de gradul 3 si am nascut in saptamana 41+4 fara probleme
si placenta se interpreteaza la ecograf, eu deja cred ca am gradul 2 la saptamanile mele de sarcina
asteropi eu am avut sterilizator electric de la chicco, e cel din poza de langa umidificator, dar fetele de aici mi.au dat o idee buna cu solutia pt sterilizat cand nu sunt acasa, sa nu mai car aparatul dupa mine
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE