Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
gaby buna idee !
dupa nastere , eu ma duc cu copilul sa.l vada moasa, cand pot asa intr.o plimbare,te intreaba cum a fost nasterea, cum stai cu depresia etc, si spunea ca o apuca nervii cand vine mama cu copilul si cu soacra sau alt familiar , mama e cu cearcanele la gura iar soacra mandra cu copilul in brate i.l arata de parca ea l.a facut!
la care moasa in cazul asta intreaba soacra: si cat ati avut dilatatie?
azi trebuie sa ma duc sa.mi iau niste pantaloni ca dupa cum se vede sunt cat casa...nu ma mai incape nimic
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
selina-d spune:
Gabi deja m-am resemnat ca orice as face oricum vin. Ma consolez cu ideea ca macar nu stau in Ro ca ar fi dezastru. Soacra imi zicea si data trecuta ca ce pacat ca nu locuim in acelasi oras ca in fiecare zi ar veni in vizita la noi 
Si cu nascutul nu iti face asa multe probleme. Vi vedea ca va fi bine. Eu data trecuta am nascut Intr-un pat din asta super smecher cum zic fetele care se ridica sa stai in fund si partea de jos se lasa de tot ca sa poata lucra moasa. Avea si niste suporturi de picioare ascunse pe care le-a scos dr cand a venit sa ma coase. Si camera in sine era foarte frumoasa, zugravita portocaliu, arata ca o sufragerie si nu mirosea deloc a spital, cu lumina joasa si muzica in surdina. Cu toate astea zau ca nu m-a prea interesat. Eram prea concentrata la durerea mea. La noi a taiat tati cordonul.
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)
kossir spune:
Ina felicitari pentru rezultate si succes in continuare. Ai dreptate, daca e bebe bine, toate se rezolva 
Ai dreptate burtica e foarte finuta, tu asa slabuta, dar radiezi, chiar de nu vezi burtica, ai asa o fata ca sigur te-ai gandi ca e ceva 
.
Bumbitza bine ai venit, sarcina usoara si la termen, bebel sanatos si frumos. Spune-ne mai multe despre tine, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te citim in timp real 
.
Ellanik
, waw da e munca acolo nu gluma. Si rabdaaaaare.
Apropo si tu radiezi 
.
Mai trimit o data, desi n-am terminat de citit, dar mi-e frica.
Pup toate fetele cu suferintele si insomniile si bucuriile lor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
selina-d spune:
http://www.drk-chemnitz.de/index.php?id=92#kreiss
cred ca aici ma duc sa nasc acuma. A nascut o prietena de-a mea acolo si a fost foarte multumita.
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)
honeybaby spune:
Am scris un mesaj si la jumatatea lui s-a restartat calculatorul.
Asa ca reiau
.
Ella hihihihi Si eu am puzzle-ul ala. L-am facut acum un an cand a nascut Honey si eram babysitter full time.
Imi plac mult puzzle-urile cu omuletii aia. Acum am unul de 1000 si unul de 500 cu castele dar mi-e ca-mi rup spatele cu ele daca ma apuc acum.
Ce faceti cu ele dupa ce le terminati ?? Eu am vrut sa le pastrez dar nu reusesc , se pune praful pe le si se fac urate. Am zis ca o sa caut unul misto si il inramez dupa ce il termin.
Cum sunt sacii luati de tine ?? Al meu nu sta vidat asa cum as vrea eu.
Oana- la casa te duci cu nesimtire si te bagi in fata , nu astepti sa-ti dea voie ca sigur se fac ca nu te vad. Eu asa fac, dupa care le arunc un zambet si imi cer scuze. Ce pot sa mai zica ??
Kg se vad, numai ca eu am oasele mici mici ( si mai mult loc pt sunci)
Bumbitza- bine ai venit
!!! Sarcina usoara si bb la termen. Am vazut si pozele, foarte frumoase. Parca te stiu de undeva dar nu stiu de unde.
GabyHila- diazepam-ul ala cu passiflora sip e baza de plante nu e Calmogen Plant ?? Asta contine si Calmogen plant.
Niki- 20 C e bine. Aici sunt 2 C. Bine ca nu ninge si nu ploua. `
Cori eu am colostru de la 17-18 sapt. De doua ori m-am trezit cu pete asa cum spui tu, in rest doar picaturi mici-mici. Acum de o sapt vad ca nu mai produc nimic.
Kossir 400 km pt cumparaturi ??? WOW . Eu ma vait daca trebuie sa ma duc in Militari , adica 20 de km.
Selina urat cu atata zapada.
Asta nu support eu, rudele care vin ca musafiri cand esti gravida. Daca tot vin fa si tu pe victima si pune-I la treama. Macar chestii mici.
Michelle nu ne pui niste poze si pisicoasele tale ??
PE sani dai cu crema speciala pt gravide?? Poate te-ar ajuta . Sau niste ulei de masline. Si la mine se cojesc daca nu dar cu crema mai multe de 2 zile.
Acum le-am facut program : dimineata si seara.
Roxana simpatica poza. Zau ca nu esti grasa cum te vezi tu
. Vad ca si tu pui pe picioare ( am si o problema cu kg care se duc pe picioare ). Ivan parca s-a mai inaltat.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
selina foarte frumoasa clinica :)
pt nasterea aia verticala nu trebuie musai scaun special, ideea e sa te ajute sa colaboreze moasele ...stai pe vine , in fund cum iti vine
denisa 
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Bumbita, gasesti toate capitolele sus, pe prima pagina. Si multe alte informatii. Am vazut pozele, foarte frumoasa graviduta, mignona si radioasa 

Mama mama da ce scrieti. Nu apuc sa citesc, ca apar mereu pagini noi.
Honey si sotul meu zice la fel, waw femeie esti nebuna? Dar nu prea gasesc pe aici ce-mi trebuie, ce-mi palce, iar in Romania nu am avut timp si "despozitie". Oricum ma mai gandesc
.
Va pupic, ies putin la aer si revin ![]()
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
child spune:
Salutare de la Brasov unde ninge
.
REBIANA si eu tot pe stanga trebuie sa stau, cu toate ca IRul e marit pe stanga. Cica bebeul si-a facut culcus pe dreapta si de aia sa stau pe stanga, sa-l mai deplasez. Restul sfaturilor date de medicul tau incerc sa le urmez, multumesc mult
. Mai vedem peste vreo 2 saptamani cum mai stam.
OANA nu mi-a dat tratament ca cica s-ar bate cap in cap cu dispneea mea de efort. Oricum, azi ma duc si la internist, sa-l intreb si pe el ce cu ce merge. Plus ca mai nou am si tahicardie. Acum zilnic trebuie sa-mi iau tensiunea si pulsul. Tensiunea e prea mica si pulsul prea mare (90b/min. dimineata)
Am completat si noi datele in lista de pe docs, o sa iau de acolo telefoane sa am cum sa va anunt cand va fi cazul.
BUMBITZA bine ai venit, am vazut pozele, tanara si frumoasa mai esti!
Nu stiu ce a fost ieri cu forumul, ca nu mergea!
32+ 
castelanaC spune:
Dragi fete burticoase de iepurasi
vin si eu rezultatele in dinti de la eco: bebe foarte bine, crescut ca de obicei, toate bune: placenta, col, plus cele 3 kg luate de mine de la ultima vizita, adica acum o luna.
Bebe are 1600 kg, dr a zis ca are trendul bun si nu i se pare exagerat, doar ca e mare, ce-mi place mie de dr meu ca mi le zice asa bland sa ma linisteasca in toate cele.
Am inceput sa discutam despre posibilitatea de a naste natural, el a zis ca se poate, dar depinde de cum e copilul pozitionat si cat de mare.
La masaj inca ma lasa sa ma duc, a zis ca-mi face foarte bine pe picioare si spate, maini, umeri si cap, asta contribuie la stimularea circulatiei si la calmarea durerilor.
Am intrebat ca tot cititnd ca daca e bebe mare pot naste mai devreme si a zis nu, se mentine teoretic daca aceea data de ultimul ciclu, nu cea data de cat de mare este bebe la eco ( la mine azi iesea bebe de 31 sapt si 5 zile, deci...) asa ca tot in prima saptamana din aprilie vine iepurasul nostru ce va fi berbec in an de tigru, deci trei animale in 1!
Pentru spital aici nu se pregateste domnule nica, cica savin cu burta la mine!!!!! Si sa-i aduc lui bebe ceva de scos din spital, nu tampoane, nu scutele, ca depinde pe care le tolereaza copilul si asta cica vom incerca din spital. Apoi acasa va veni in primele luni , asta tot cica, o doamna moasa care sa ma ajute cu copilul sa ma documenteze, sa alaptam impreuna, sa nu fiu nevoita pentru fiecare intrebare de a mea sa fug la spital cu copilul, sa nu-l duc in mediul acela infect decat foarte putin.
Deci inca o linistire cu pardalnicul de kit delivery asta care ma cam luase de cap (eu in continuare nu am decat niste body-uri dragute cumparate)
Inclusiv pentru mine sa nu pregatesc nimic, nu am nevoie de tampoane, de nimic, stau eu sa ma intreb dar rimelu dle sa mi-l iau? ca daca-mi face tati poza si ies uratica? vedeti ce probleme am eu, baba tot cocheta draga...
Deci cam aste-as discute azi la dr.
Ne vedem la 2 saptamni cica de acum, deci pe 28 iar ma prezint cu burtica la filmare.
va pup si acum citesc ce-ati mai facut frumoaselor, ca niste burtoase doar frumoase pot fi!
castelana fericita
28+ 
bluekidoo spune:
Si la noi se anunta vizite... adica zilele trecute mama facea planuri: dupa ce vin din maternitate vine tata dimineata la mine sa ma ajute pana vine ea de la munca.. si atunci fac cu schimbul, nasa incearca sa-si gaseasca si ea loc.. cica tot sa ma ajute.. si mai nou o vecina din bloc m-a intrebat daca am nevoie sa vina sa ma ajute cu baita lu bebe.. cica ar fi fericita sa ma ajute ![]()
am intrat si eu in posesia analizelor.. nu stam foarte bine
Creatina serica rezultat valoare normala
met. jaffe 0.46 0.50-0.90
Sediment urinr + absent
hemoglobina 8.92 12.30-15.30
HCT-hematocrit 28.10% 36.00-45.00
MCV-vol. eritrocitar mediu 63.84 80.00-94.00
MCH-hemoglobina ----||---- 20.26 27.000-33.00
MCHC-concentratia hgb --||-- 31.74 32.00-36.00
Acum inteleg eu de ce de vreo 2 saptamani ma simt asa slabita si obosita.. saptamana viitoar ema duc la control si vedem ce tratament ne da
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica