Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
GabyHila spune:
Dayanara feelingul meu e asa: ori ca ramai cu astea si nu iti iei unu nou:) ca atata ai ales.... :))
Ramy ma duc la Brasov da. Nu mai stiu nici eu daca am scris sau nu.
In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)
dayanara spune:
selina imi inchipui cum e cu zapada, aici ninge si se depunde un picut odata la 5 ani si atunci ma scoate din minti, n.o mai suport
nu vreau sa ma gandesc cum e sa ridici caruciorul cu tot cu copil, daca te impotmolesti incearca sa.l tragi de maner , pe doua roti
dar sper sa nu mai fie nevoie
niki faci bine ca schimbi doctorul sau locul nasterii daca asa simti tu, ieri ne spunea la cursul ala, ca daca spitalul e cosntruit pe verticala si noi vrem pe orizontala ca ne inspira mai multa liniste si incredere, sa cautam cum ne place noua, e f important cand nasti sa intri cu incredere
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
gaby, am decis ca vreau stokke si stokke imi voi lua, dar pana atunci ma pot uita la alte modele , ca timp am
acum nu aleg, doar admir, de cumparat dupa ce voi naste ca si restul lucrurilor
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
selina-d spune:
Haha ce m-am distrat Michelle cu socrii tai. Stiu ca tie cateodata nu iti vine sa razi, dar esti tare simpatica cum povestesti. Si eu ma astept la vizita cand oi naste - vine mama si sta 2 saptamani
si o sa fiu permanent zid sa nu se certe cu barbatu-meu ca nu se inghit deloc
dupa care vin si socrii cred ca cel putin tot vreo 2 saptamani
si in toate vizitele astea trebuie sa ma ocup nu numai de 2 copii ai mei ci si de curatenie si mancare la musafiri
ca banuiesc ca vor sta la noi.
Si despre sani - esti sigura ca nu e colostru uscat pe sani? Nu prea seamana cu pielea uscata, dar mai apare si peste zi si la mine. E mai galbui asa. Nu iti mai fa griji si din asta 
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor!
un
pt toate complimentele si incurajarile cu burtica, si doctorul mi-a zis la fel ca o burtica mai mica nu inseamna un copil mititel. sa vedem pe 29 ianuarie avem masuratorile, ce ne zice celalat doctor.
Roxana am ramas cu gura cascata cand am citit ca acolo te incurajeaza sa scoti copilul sau sa tai cordonul, eu nu as fi in stare sa ma uit nici cu o oglinda sa vad ce se intampla daramite sa punmana (aici am auzit ca iti dau o oglinda daca vrei sa te uiti, eu o sa zic nu multumesc
)
Ella ce activitati placute, ai inseamnao rabdare de fier, eu cu puzzle-ul imi vine sa il arunc pe jos dupa 10 min...
Anca intr-adevar facem colectie de magneti, ne luam cate unul de peste tot unde mergem, speram sa nu ni le faca asta mic bucatele cand ai creste
si eu mai simt asa un disconfort in burta, doctorul mi-a zis sa nu imi fac griji decat daca apar contractii dureroase si care dureaza.
Bumbitza bine ai venit si un bebe sanatos si voinic! am vazut pozele, frumoase si mamica si burtica.
Gaby am ras cu Deutsche Panzer
de unde oare le scot barbatii astia? mie aseara cand ma imbracam in pijama mi-a zis barbatul ca nu m-am prea ingrasat insa am picioarele uneia ce sta mereu la birou
. m-am facut ca nu aud, sigur se referea la stratul de celulita ce s-a inmultit.
Andira nu am reusit sa vad nici o poza pe link-ul ala pt posetuta, ma invita sa imi facun user. dar te admir pt cat esti de creativa si indemanatica, eu am ambele maini pe stanga.
Cori si eu mai gasesc cate o pata mare de colostru pe sutien, mie mi-au aparut picaturi de prin luna a 4-a asa ca nu esti singura, nu-ti fa griji.
Selina si la noi e la fel cu zapada, nu au mai avut belgienii asa iarna de 25 de ani. si cum ninge un pic e varza cu traficul, te inteleg perfect. hai curaj ca o trece cumva si iarna asta, nu avem ce face.
m-am intins cat o zi de post. va pup pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
29+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
selina la victor ai avut la fel, musafiri ? cum te.ai descurcat, nu ma refer la munca fizica , ci cum ai suportat ?
pt ca la mine au venit putini dar deja m.am decis ca de data asta nu se va mai repeta
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Roxana ma iau turbarile cand citesc ce scrii. La noi nu se pune problema sa fii relaxata si increzatoare cand nasti CI DOAR SA NASTI! NU CONTEAZA CUM SI CU CE CONSECINTE!
Eu sunt la servici si de aia scriu tot asa pe bucati..
selina-d spune:
Roxana cand sa se nasca Victor mama la fel s-a anuntat ca vine, si dupa un meci cu barbatu am anuntat pe toata lumea sa nu vina nimeni ca ne descurcam singuri. Toate bune si frumoase pana am nascut cand socri au zis ca pe ei nu ii intereseaza ca noi am zis sa nu vina ca ei tot vin
Nu mi-au zis mie ci la barbatu ca eu faceam cu nervii. Si cand am intrebat cat stau... 3 saptamani
Tare greu a fost ca desi ei in principiu sunt bine intentionati au cateva idei fixe pe care nu le poti scoate din cap. Ca de exemplu soacra care vrea tot timpul sa spele geamuri - degeaba i-am zis ca e septembrie si sunt 5 grade afara, iar geamurile sunt curate, abia a asteptat intr-o zi sa fiu o jumatate de ora iesita la cumparaturi ca a si inceput treaba. Si in stil din ala ca solutiile speciale sunt o porcarie si numa cu lighian cu apa si apoi sters cu ziar.... nici nu vreau sa ma enervez iar. Ii ia o ora jumate un geam care in max 10-15 minute il faci luna in mod normal. Si asta cu geamurile e un mic exemplu 
Vai de capu meu ce ma asteapta.
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
gaby lasa ca acum ai schimbat de doctor si loc de nastere , deci clar ca acum o sa fii foarte relaxata si o sa ai incredere mai mare
o urma de indoiala acolo undeva o avem toate , ca e normal e frica de nou etc
ina lasa.ma ca mie au vrut sa.mi arate toate si placenta si le.am zis nu merci
am pus si eu o poza de ieri
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Dayanara#5426529183919606370
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Selina eu as anunta de pe acuma ca nu primesc vizite daca nu ai chef!!! Pai tu esti cu copil mic abia nascut si se anunta vizite? Fa front comun cu sotul ca NU SI NU!
Eu si pt botez am anuntat ca nu primesc pe nimeni la mine. Le fac rezervare la o pensiune o noapte.