Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
kossir spune:
Buna dimineata si cafeluta de rigoare 
Ieri am scris doua mesaje luuungi care s-au dus pe apa sambetei
.
Asa ca voi fi foarte scurta si daca mai reusesc mai scriu dupa ce recuperez cu cititul.
Ieri multumeam Oanei
pentru capitol nou, car enu mai e nou, si mai ales pentru faptul ca ne-a pus mot in frunte pe noi cele cu nasterea stabilita, (sau in cazul meu aproape stabilita).
Greenfrog, curaj bebelusul tau o sa fie printre cei multi care isi vor reveni fara interventie din afara, ai sa vezi. Avem o odisee de copii perfecti aici, stiu eu 

Doamne ajuta.
Fetele cu rezultate bune la ecografii, felicitari si sa ne traiasca. Vazut poze cu burtici, nu nominalizez ca uit, dar le-am vazut pe toate. Pupici pe burtici ca tare frumoase sunteti 
.
Vladimirescu, curaj cu casa, stiu ca e complet aiurea cand trebuie sa-ti decorezi casa ta, nimic nu e bine, dar o sa reusesti 
.
Si eu sunt obosita, ma doare "dansa", fatuca se urca pana in gatul meu, iar stomacul imi ajunge in gura, nu ma pot misca in pat decat cu macaraua, dar stiu ca o sa treaca, stiam ca ultima luina va fi asa, desi sincer mai uitasem amanunte
, asa ca fruntea sus, mai avem putin.
Ieri de exemplu, am avut ceva treaba, iar seara eram lesinata. Nu stiu cum voi face eu sa merg la cumparaturi la 400km, sa ma ocup de cumparaturi si sa ma intorc, chair daca voi avea sofer 
.
Gata, incerc sa trimit, sper sa mearga.
O zi buna, azi voi fi mereu prin preajma, va urmaresc

.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
Delia13 spune:
BUNA DIMINEATA SI DE LA MINE! In sf pot spune a e " buna" am dormit putin mai bine
, am shimbat domiciliu in sensul a am dormit in sufragerie pe canapea care e tare si mai inalta si in felul asta durerile de "Duda" nu am mai post atat de mari ,doar a ma tot trezeam si ma uitam pe pereti.
INA- salbuta mai esti si de burtia pot spune a asa arata a mea pe la 3 luni
.DA stai linistita ca am o cunostinta are avea burta asa la 9 luni si toata lumea ziea a pisic o sa soata si a iesit un baiat de 3,400g
, nu avusese ea prea mult lichid. Si eu colectionez magneti![]()
ELLA- ce am ras. Ce nebuna esti tu da si al tau sot: auzi la el: 2 dude![]()
![]()
.CE mare e puzzel-ul.Eu n-as avea rabdare
Arata super.Cat despre " intalneala"..... v-am prins...va intalneati fara mineeee

... sa va iert?
.Hai fie de data asta
OANAIAC- eu ii spusesem " Denis pericol public"![]()

BUMBITZA- vine ai venit la odiseea noastra
Delia13 [('
') 31+ David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
ate_09 spune:
NEATA cucuietelor!!
Azi am fost o lenesa...doar ce m-am dat jos din pat. Am dormit mai bine azi noapte si ma simt foarte odihnita acum.![]()
Ella super indeletniciri ai!!! Mi-am adus aminte ca am si eu pe undeva o cutie cu un puzzle de vreo 600 de piese, poate imi mai omor timpul cu el.
bumbitza bine ai venit la noi!! Sa ai o sarcina usoara pana la capat si o fetita sanatoasa si frumoasa! 

Andra doamne ajuta sa mai stea bebe putin si sa fie totul bine!! Multumim Oana ca ne tii la curent
Ma duc s-mi fac o cafeluta apoi vin sa trec datele in listuta din fatza!
Pupicei
asteptam un
31+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
dayanara spune:
bumbita bine ai venit, esti o mamica tare frumoasa!
ella, ce activitati dragute :) si sa stii ca demult am admirat peretii lila, dar am uitat sa spun!
oana m.am spart de ras cand am auzit de calul tau cu manere, ca pe moment nu mi.am dat seama ce e si te si vedeam pe un cal de gimnastica cum te invarti :)))))))))
gaby mai spune.mi de feelingul tau, sa vand carucioarele si sa nu mai iau altul? ai vreo presimtire ca nu inteleg
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Delia13 spune:
BUMBITZA- vazut pozele si bag seama ca mai avem o fotomodeala la odiseea noastra
, tare sexy si burtoanca e dragalasa tuguiata![]()

Eu ma mai bag la o repriza de 
![]()
Delia13 [('
') 31+ David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
ioanaa28 spune:
bumbitza, bine ai venit printre noi....
sa ai sarcina usoara in continuare, si nastere la fel..
am vazut pozele...mamica tanara si frumoasa![]()
Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Ramy77 spune:
Neatza fetele,
Ma rog, aproape la amiaza, dar vad ca mai nou noaptea ma uit cu drag la pereti si dimineata nu m-as mai trezi...
Noroc cu bebelina ca-mi da desteptarea![]()
![]()
INA 3040, felicitari pt vestile bune de la dr.
Am vazut si eu pozele, superbe,
Eu la aceeasi inaltime si 10 kg luate arat ca mama Dolores pe langa tine...
Eeee, sanatoasa sa fie bebelina ca dau eu jos dup-aia...asta ca sa ma incurajez singura.![]()
OANA, te asteptam cu vesti bune de la concursul de cal cu manere![]()

BUMBITZA bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos iti doresc
GABY,tot n-am inteles
neuron gravid....mergi la Brasov pana la urma? Sau ai postat si n-am vazut eu...de ochi

Ramona, 31+
Briana-Maria
kossir spune:
Andra ne rugam toate sa stea bebe in burtica inca putin.

.
Fetelor nu stiti cat cantareste bebe? E important acum. Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
michelle_sf spune:
Buna dimineata, fetele!
Ce m-am distrat ca m-ati intrebat de dragul meu socru
. Ce sa va zic, nu mai vine chiar asa de des, dar tot... Ne-am trezit cu ei in noaptea de revelion, la 12 fara un sfert (noi eram cu finii, atmosfera faina, glumite) si socrii erau si botosi si obositi, au stat ca niste elefanti cu trompa in jos pana pe la 1 si ceva, ne-au stricat toata atmosfera. Dar ne-am revenit dupa ce au plecat (mai ales baietii, care aveau palmata o palinca de 100 (o suta) de ani 
. Eu imi pun masca de "mi-e cam rau" cand vine el si asa nu mai tre sa il bag in seama prea tare. Inca nu a terminat de aratat casa noastra la toti prietenii, a mai venit cu vreo 2 sa faca turul casei
dar am avut noroc ca era si sotul acasa si am scapat rapid de ei. In concluzie ma doare in paispe daca vine sau nu
.
Astept sa vad cum o sa vina cand vine bebe, ca atunci sigur rabdarea mea va fi dincolo de limite si atunci sa ma calce pe coada ca sa le zic "vreo doua" din suflet, asa... ![]()
Acuma, vroiam sa va intreb una alta despre tzatzucile voastre (dimensiuni, catifelare, fermitate, daca se poate si cu poze explicative
). Adica vi se usuca si voua mameloanele? Eu desi ma dau cu cremuta in fiecare seara, a doua zi pielea e foarte uscata si plina de cojite. Acu vreo luna si ceva am avut si putin colostru la fiecare... dar acuma nu mai observ lichid propriu zis, ci doar corjute, inclusiv pe domnul sfarc.
Sa nu uit de Andra, ii tin si eu pumnii sa fie bine si la ea si la bebe
. De Diana mai stiti ceva?
O zi minunata sa aveti! Eu am pus mana pe o carte, ma duc sa o devorez langa un ceai bun
, dar calculatorul il las deshis si mai trag un ochi si la voi, si la vecinele pufuleti, si mi se ridica parul pe spate cand ma gandesc ca indata scoatem si noi pompoanele pentru cele care se vor cracana gratios la maternitate 
cu bebica de 29+ 
cum creste bebelusul meu drag
selina-d spune:
Buna dimineata si de la mine! Nu am mai scris nici eu de cateva zile ca am fost cam ocupata si abia tineam pasul la citit.
Azi am tras niste nervi groaznici
ca m-am saturat de zapada pana peste cap. Din 1 ianuarie tot nige si tot ninge si mai cald de -5 grade nu a fost in nici o zi la pranz sa se mai topeasca ceva, M-am saturaaaat de zapadaaaa
In fiecare zi e cumplit de greu sa duc si sa aduc copilul de la gradi, dar azi a fost cel mai greu parca. Cu sania e greu ca unele portiuni sunt curatate, cu caruciorul e si mai greu ca pe unde e curatat merege, dar unde nu e efectiv jale. Cu masina daca merg raman impotmolita acolo printre blocuri, ca sa nu mai zic cum danseaza masina pe gheata de sub zapada
Azi am fost cu caruciorul si efectiv m-am gandit foarte serios sa il arunc la un tomberon din drum
Nici nu mai stiu de cate ori am ramas asa impotmolita ca a trebuit sa ridic caruciorul cu copilul in el si in rest mergeam ca si cu plugul. Ma durea deja burta de atata efort. Si m-am oprit de cateva ori sa imi trag sufletul si o baba cretina se apuca sa rada de mine ca de ce mi se pare greu de ma opresc. Am vrut s-o pun pe ea sa impinga 
Acuma bag niste ciocolata sa ma calmez.
Vad ca va plangeti de dureri. Ofof si eu umblu asa cracanata si lasapa mai pe spate pe strada ca ma dor oasele de la bazin, iar noaptea nu ma pot rasuci in pat decat daca ma prind de bara de la capatul patului cu mainile, asa ma dor toate.
Cori stai linistita cu colostrul ca si eu patesc fix la fel. E normal. Toate pijamalele mele au ditamai petele de colostru si am patit tot asa si data trecuta, inca chiar mai devreme atunci. Ziua daca port sutien nu e grav, dar cum il scot seara incepe distractia.
Roxana eu cred ca gabi vroia sa spuna ca daca vrei sa iti iei alt carucior macar sa le vinzi pe alea vechi. Le-am vazut si eu - sunt ff faine. Al meu cel mare e cam nasparliu, dar pe altul nu dau banii. Cand o sa trecem la unul mai usor sport o sa iau nou ca asta care il am e deja tare rablagit. Oricum ai tare multe lucruri. Eu nu m-am uitat inca ce haine am.
Oana lasa ca nu e asa rau cu calul, trece repede. Si mie imi face control pe masa absolut de fiecare data.
Ina ce silueta esti! Poate se mai aranjeaza bebe pana la sfarsit. Din cate am citit pozitia transversala e destul de rara. Poate tine si de comformatia mamei. Sanatos sa fie, ca pe undeva tot iese el pana la urma 
Niki vreau si eu 20 de grade
sa se mai topeasca porcaria asta de zapada. Oricum si pe aici ploua la greu, doar ca acuma din cauza de frig a nins. Ma bag si eu la niste migdale cu zahar ars 
Greenfrog iti tin pumnii sa fie bine totul cu bebele tau! 
Eu ma gandesc de multe ori la Andra si Dianami ce greu trebuie sa le fie tot prin spitale si tot in stres. M-am gandit ca eu daca as fi fost in situatia lor efectiv nu stiu ce m-as fi facut pentru ca efectiv nu imi permit deloc sa stau in pat, ce sa mai vorbesc de spital, ca nu are cine sa aiba grija de celalalt copil. Pentru mine ar fi fost o dilema foarte dureroasa.
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)