Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

haa, fug repede sa vaza si ochiu meu pozele Ralukai si dup-aia daca mai reusesc, mai si scriu cate ceva

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Mama si pisa sa stii ca alimentatie fetitei este discutata cu pediatra, nu am inceput eu de capul meu acest lucru. E in momentul de fata nu mai papa san ci doar lapte praf si am inceput imediat de 3 saptamani cu diversificarea, asa ca mi se pare ok sa ajungem sa aiba o masa doar de mar si cereale. Mar, morcov si cereale de orez sunt singurele alimente carea mi-a fost indicat sa le introduc si asa am facut-o. Morcovul nu prea ii place asa ca nu insist cu el. pe sfarsitul lunii acesteia vom primii si urmatoarele indicatii de diversificare.
Diversificarea este oricum cam necesara la noi pentru ca nu prea ii place laptele. Uite, ieri de ex la masa de la 18 a mancat doar 40 ml, efectiv il refuza, iar azi a mancat 70 si am decis sa ii dau iar ceva solid (mar cu cereale - pediatra a zis caputem merge pana la 2 astfel de mese pe zi). Nu a mancat decat jumatate dar e ok, ca altfel cu 70 ml ma termina ca ii e foame.
Sincer abia astept sa continuam cu etapa 2 de diversificare pentru ca vad ca ii place. Ca o paranteza se pare ca seamana cu tati care a plans intruna pana a dat de mancare solida.

Oricum (apropo de ce a zis Kawaichan) eu nu am siz ca ii dau suc de portocala sau mandarina si nici nu o fac pentru ca pediatra mi-a zis sa nu o fac decat mai tarziu, motivul fiind probabil cel prezentat de tine.

Constipatia incercam sa o vombatem cu ceai de musetel (ca si Madalina).

Eu sincer cred ca e agitata de la dinti, care chiar daca nu se vad o rod acolo. Ca toata ziua roade ceva .

Pupici

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Kawa , chiar nu am timp sa citesc din urma despre ce s-a mai scris de diversificare . Ma gandeam ca mai sunt fete care trebuie sa inceapa sau au inceput deja , si mai dau "retete" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Salutare,

Mai Andra, pai tu ma imbolnavesti cu totul o sa ajung sa ma infometez singura sa ajung ca si tine,dar ma gandesc ca si daca ajung la greutatea de vis tot nu o sa mai am fatuca ta frumoasa si tinerica ;

Nela, wow am vazut margelata ce frumusete este, este o scumpa tunsa asa ,iar tu mami vad ca va bucurati zilele cu plimbari cat mai lungi sa va fie de bine;

Maria, acu eram eu topita dupa buzitele lui Aidan dar acu ma topesc toata dupa el, ce frumusel e si ce fain i se definesc trasaturile, mie mi se pare ca seamana cu tine;

Raluk , felicitari micului crestin , va pupam cu drag;

Iulika , 9 kg???????? ce -i dat sa pape mami?

Cristyna, jafffff...parca traiesc The Bill...cred ca ai fost socata?

Iar am uitat ce vroiam sa mai scriu .

Fetele mele din Uk ,stiti careva de ce am nevoie sa imi fac pasaport la ambasada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Huh, cat am mai alergat sa va prind

Toate cele la care as fi vrut sa scriu si eu 2 randuri sunt deja rasuflate rau.

Ma alatur si eu cristinei si mihaelei in ale religiei... si atat spun.

Eu am inceput de luni sa-i dau morcovel. NU a vrut asa ca am renuntat. Astazi am incercat cu mar. I-am dat cateva lingurite si scuipa pt ca nu stia sa pape cu ea. Apoi i-am pus bibele la gura si ar fi infulecat saracutul tot biberonul. Apoi se lingea de mama focului pe buze. Am zis sa nu exageram din prima sa infulecam

Mi-am salvat blogurile Nelei si Liliacului la favorite sa le citesc in liniste cand oi avea timp.

Zgatix al meu este din ce in ce mai rau. Nu stiu ce sa ma fac cu el. Astazi mi-a dormit vreo ora jumate in vreo 4 reprize iar in rest a URLAT cat l-au tinut plamanii. Nu a vrut decat in brate sa-l dansez si sa-i cant . Efectiv am ajuns la capatul puterilor. NU mai spun ca pe mine m-au napadit si rusii rau de tot si ma doare burta si si si...
Ma intreba ralupaun cu lasatul sa urle. Da, il mai las, dar nu mai mult de 5-10 minute si nu daca stiu ca ii e foame sau ceva. Il las cand stiu ca e mancat, kkcit, pisucit etc si o face doar de fitze. DE ex astazi l-am hranit si schimbat si l-am pus in leagan urland. Si l-am lasat acolo urland. Am plecat si s-a oprit. CUm bagam capul sa vad ce face, ma simtea si incepea iar sa urle. Pana la urma l-am lasat si s-a potolit. In fine, vezi si tu, te mulezi in functie de ea. Daca o vezi ca se sufoca de plans sau tipa, nu o lasi. Doar cand e maraiala aiurita. Sper ca ai inteles ceva din ce-am vrut sa zic pt ca sunt slabita de nemancat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

uof mai Monica, mai! e alintat domnisorul. trebuie musai sa-l dezveti ca altfel te vei extenua!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cuscra ai pus poze noi cu ginerele meu frumos? parca ieri nu era cea in care sta mandru pe burtica? sau nu se incarca la mine...si ce tare v-ati distrat voi in corfu..aaa am ajuns si la intrebare....bine bine ...rade gangureste..am fost si azi la plimbare..mai putin ca ieri...ii cam inghetasera manutele ca le tot scotea....de fiecare data cand iesim am emotii sa nu raceasca..off...da se face ea mare...si legat de kg....da m-ai convins...tot incercam sa ma abtin dar cand am ajuns sus am dat iama in niste fursecuri de le tineam si eu pt musafiri....

bafta mely! inteleg ca febra deja a trecut!

iulika ai flacau voinic si curajos! sa nu faca febra!

ioanna ce scump e carol!!! si felicitari pt stelute!

raluk superbe pozele! ma bucur ca v-ati simtit asa de bine!

eu la botez am fost ingrijorata doar sa nu raceasca sa fie apa calda si biserica incalzita (pentru caldura eram gata sa schimb biserica cu o zi inainte de botez ca tot ziceau ca nu o sa fie)...citind grjile mihaelei as putea sa ma consider mamica iresponsabila...a bagat-o cu capul in cazan cam urat ce e drept...i-a dat cu aceeasi lingurita si Ama a fost bine....pentru ce am facut eu caz nevoie mare a fost sa fie botezata singura, asta pentru ca am fost la un botez, iarna in care simultan au fost botezati 11 copii..fiecare cu mamici tatici, rude bunici...etc..toti cu haine groase..a fost oribil!

gata ma duc la baitza!revin!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

A, si chiar daca nu sunt la zi si foarte in urma, Ioana vreau sa te felicit de aparitia in revista Mami. esti foarte frumoasa si slaba, de parca nu ai fi nascut si aratati foarte bine asa ca familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Chiar nu înteleg de unde s-ar trage concluzia ca Dragos e alintat...
E un copil mic, un bebelus. Uneori au zile mai bune, alteori mai rele, fiindca ceva îl deranjeaza. Ce? Poate nu vom afla nicidata, dar asta nu ne îndreptateste sa punem eticheta "copil mofturos".
Poate îl deranjeaza burtica, poate îl manânca pielea sau îl strâng hainele, pote îi e urât singur si se sperie, poate nu întelege nimic din ceea ce i se întâmpla, poate vrea în bratele mamei sale.
Rabdare, dragi mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

A, si chiar daca nu sunt la zi si foarte in urma, Ioana vreau sa te felicit de aparitia in revista Mami. esti foarte frumoasa si slaba, de parca nu ai fi nascut si aratati foarte bine asa ca familie.

vaaai, nu-mi vine sa cred ca ne-ai recunoscut! multumesc din suflet pentru aprecieri! esti extrem de draguta

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput