Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 21
suede spune:
Dana ma bucur ca ti-a placut!
A fost foarte frumos,va recomand sincer...si mancarea delicioasa .Acolo am pus eu multe din cele 32 kg ale mele in plus
,ca cica aveam scuza sa gust din toate felurile de prajituri.Si cum sunt pofticioasa din fire si nu ma puteam abtine,da-i si baga!!!

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
suede spune:
Cuscra ce face Ama?Am vazut ca ieri v-ati plimbat...
Pupam dulce pe falcute 
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
raluk16 spune:
Dana multumesc de sms 
Am intrat rapid si am vrut sa va fac surpriza sa ma apuc de capitol nou. Tocmai il adormisem pe pui aci la mine pe piept. Dar a inceput sa maraie si sa se miste, semn ca vrea sa ragaie. M-am ridicat sa-l plimb, ca sa il adorm la loc. Si acum scriu cu greu, incercand sa nu ma misc, sa nu se trezeasca. Asa ca mi-am dat seama ca nu am sanse sa fac un capitol nou...
Melania, Dana, Raluca, Monique multumesc mult 

Abia astept sa pot intra mai des. Iara maraie... plec la plimbare....
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
suede spune:
Fetelor,mi-am adus aminte ca s-a dezbatut foarte mult pe tema greutatii ...
Acum pe bune,intr-adevar arata Andra ca un fotomodel,dar cel putin fata de mine e cu multi ani mai mica,deci am gasit o scuza.
Alta scuza,ea e artista,trebuie sa o placa publicul,noi momentan suntem maici si atat,deci cine trebuie sa ne placa?In afara de soti...si daca ne-au luat si le-am facut bebei inseamna ca ne iubesc
.Bine,sa nu ne culcam pe urechea asta.
Dar se spune ca 9 luni devii mama si in 9 luni femeie.Pai noi mai avem 6 luni pana atunci.E vreuna care n-are ambitie?Eu am vazut numai fete ambitioase si hotarate,deci sunt sigura ca dupa inca 6 luni o sa ne revenim toate
.
Si daca nu,atunci sa ne macine problema asta.
Pana atunci mai avem multe probleme mai importante.
Deci,zic eu ca am reusit sa va conving!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
raluk16 spune:
Alex duminica si luni a fost ingrozitor de plangacios, cred ca s-a razbunat pentru ce i-am facut sambata
. Si pot spune ca inainte de botez ca aproximativ 80% din timpul in care sta treaz plange, doar ca acum ziua nu prea mai doarme
si deci pot spune ca plange mai mult si ca timpul petrecut cu el dormind pe mine ca sa pot sta la calc e mai putin.
Sunt cu cititul pe la capitolul 41, si imi fac notite ca proasta
ca vreau si eu sa mai spun una alta. Si cred ca notita asta va ramane langa celelalte 3 din noiembrie si decembrie... 
Luni a spus un cuvant loud and clear, s-au auzit toate consoanele, nu mi-a venit sa cred. Bine, daca mi-ar traduce cineva ar fi si mai bine... Cuvantul a fost "letocoi" 
Tot de luni mangaie continuu cu manutele orice nimereste, pana acuma numai la san ma mangaia pe mine.
Si chiar daca si pana acum facea abdomene sa se ridice, ieri plangea de nervi ca nu poate sa se ridice, si daca ii dadeam un deget se tragea de el si se ridica in fund. Stiu ca nu e bine, dar era singurul moment cand nu plangea. De pe spate se intoarce pe o parte si apoi pe burta. Si aseara am murit de ras ca de pe spate s-a intors pe o parte si s-a proptit in cot si s-a ridicat si a stat asa pe cot fara echilibru, ca un om beat. No, da chestiile astea un doi il obosesc si apoi plange isteric...
Am facut un scurt update. fug iar la "plimbare" ca plange
suede spune:
Raluk foarte tare,mi-e imi suna a rusa
!Dar nu ma pricep la aceasta limba sa-ti traduc
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
selen80 spune:
nu cred ca voi reusi sa recuperez, asa ca transmit doar La multe lunite si multi ani pt Davidelu, Irinel si Stefania!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Selen
multumesc ca mi-ai amintit ce zi este!
La multe lunite si la multi ani celor 3 sarbatoriti dragi ai zilei! 

Si pupici dulci mamicilor 

Laura
buuunnn, e buna si ideea asta, macar se restrange cercul cautarilor traducerilor ![]()
mary_07 spune:
Raluk ,imi pare tare rau daca ti-am stricat surpriza
M-am entuziasmat atat de tare cand am vazut pozele si m-am gandit imediat sa impartasesc bucuria si cu restul fetelor
Pozele sunt extrem,extrem de frumoase,tu mami ai aratat tare bine 
De Alex nu mai zic,e un scump si jumatate
.Sunt unele poze (ar fi prea greu sa le denumesc acum care ) superbe,care imi plac la nebunie.De exemplu,cele in care dansati toti 3 sunt de vis

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Raluk ,imi pare tare rau daca ti-am stricat surpriza ![]() M-am entuziasmat atat de tare cand am vazut pozele si m-am gandit imediat sa impartasesc bucuria si cu restul fetelor Pozele sunt extrem,extrem de frumoase,tu mami ai aratat tare bine ![]() De Alex nu mai zic,e un scump si jumatate![]() .Sunt unele poze (ar fi prea greu sa le denumesc acum care ) superbe,care imi plac la nebunie.De exemplu,cele in care dansati toti 3 sunt de vis![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
Esti o SCUMPA

(scris intentionat cu litere mari). N-aveam in plan nici o surpriza cu pozele. Le-am trimis azi-noapte si nu am mai apucat sa intru sa va anunt. Acuma dupa-masa am primit sms de la Dana
in care lauda pozele. Asa ca m-am straduit sa intru pe forum cu plangaciosul in brate. Deci ma bucur mult ca ai dat de stire
.Voiam sa va fac surpriza dupa ce am intrat, sa fac capitol nou, dar am constatat ca ar dura cam o ora (daca nu si papa intre timp), pentru ca doarme 3 minute pe mine si apoi maraie si ma ridic sa-l plimb, si tot asa.
Te pup cu drag