Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela ma cuprinsese blogul tau...si ca o strafulgerare...dau refresh la forum si te vad p-aci! Cum s-ar zice...gand la gand cu bucurie!
Radulescu doarme. Nu'sh ce are copilul asta ca dimineata nu papa mai deloc. Acum este ora 2 jumate si a papat ultima oara pe la 11 timp de 3 minute. Noaptea tot asa, baga 2-3 minute si apoi...nanel, dar tot din ora-n ora se trezeste. Eu tot banuiesc ca suge de sete ca la noi in casa face hazbandu' sauna!
In rest...il las in patut sa adoarma, isi face el verificarea amigdalelor sa vada daca-s la locul lor, se mai frichineste nitel si daca ii e somnic, doarme, daca nu...incepe cu de-alde uuuuuu, inghiii si atunci stiu ca e loc de joaca.

Eu ma chinui sa-mi fac ordine dar strang 2-3 lucruri si imi piere cheful si...tot asa. Mi-e urat sa fac ceva singura

Iuliko Ce baiat mare aveti Si sa fie el asa de cumintel la vaccin. Sa-l acolo la intepatura sa treaca repejor!
Si pe tine

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

LA MULTI ANISORI DAVIDUTU!!! Sa fii sanatos si fericit! Felicitari Lucia!

Maria ma intrebai de pielea uscata... E tot uscata, ( picioarele de la genunchi in jos, mainile de la coate in jos) ... vineri ii cer pediatrei un sfat legat de asta. Vine la vizita de 4 luni. Si o s-o intreb si daca e indicat s-o tund zero pe cheliuta asta mica, credeam ca doar un mit... Voi cum stiti? Am vazur-o pe dulcica Ana tunsa , poate facem un club, dovlecei cheliosi

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Raluca, multumesc frumos, esti o draguta. Eu in blogul ala scriu numai tampenii, insa asa sunt de fericita si ma simt atat de bine acasa, cu Ana si Sorin, cu voi... parca as vrea sa nu se mai termine perioada asta. Si vreau sa imi notez tot ce simt, desi pare o prostie... sa imi aduc aminte cu placere peste ani si ani, ca e cea mai frumoasa perioada pe care am trait-o vreodata. Ca Ana cine stie ce gargauni o avea in cap cand va creste, vorba lui Sorin, nu citestea ea blgul babalacilor...

Dana, da, sunt catolici. Incerc sa vad daca pot sa dau poza de pe net jos si sa o trimit.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Ziua buna!
Intru si eu repede cu un mesaj scurt, cu doua directii.
Întâi, sa ne creasca toti copiii mari si frumosi, sarbatoriti azi, ieri sau alta data, ca pe toti îi iubim, chiar daca mai sarim câte o zi de la felicitat câte înca o lunita. Sarutam si mamicile, dragi toate!
Apoi, spun si eu câteva cuvinte despre botez si orice alta manifestare religioasa. Importanta magica (adica supranaturala) e perceputa întotdeauna doar de cei care sunt credinciosi practicanti; pentru toti ceilalti, este natural sa aiba o privire obiectiva si sa vada detalii care pot fi ciudate. Bine ar fi ca noi sa stim exact daca suntem religiosi sau nu si sa alegem daca facem sau nu un gest întelegând semnificatiile lui, si practice, si simbolice. Acum, cu botezul e o situatie mai speciala la crestinii ortodocsi si catolici, care îsi boteaza copiii de mici, caci slujba aceasta se face pentru altcineva decât cei care decid, adica pentru copil, iar fara ea copilul nu poate fi primit în biserica, nu poate fi împartasit si nu se poate bucura de calitatea de membru al comunitatii.
Daca ar fi vorba de un alt rit, acestia s-ar boteza la maturitate, dar ar participa de mici, cu parintii, la serviciile religioase, fara sa se simta dati la o parte.
Copiii au o aplecare deosebita catre magic, religios, legendar, de unde si pasiunea lor pentru povesti, basme sau vrajitorii. Ei se simt bine în ritualuri si au nevoie de ele pentru a se dezvolta armonios. Nu trebuie exagerat, fireste, dar e bine sa aiba un contact si cu divinitatea pe care o recunosc parintii, caci simt nevoia sa îsi explice cine a creat lumea sau alte detalii specifice religiei - o rugaciune care protejeaza, o împartasanie la Pasti (cu toate interdictiile din ziua respectiva, care îi sporesc valoarea în ochii copiilor), o iconita etc, tot ce credeti necesar. La maturitate, el va alege daca va continua sa fie membrul acestei comunitati religioase sau nu, dar în copilarie e mai bine sa îi faceti toate ritualurile. Astfel, va veti simti si voi, ca parinti, împacati, iar el nu va avea ce sa va reproseze.
Când si în ce conditii faceti botezul va priveste pe voi exclusiv si e de preferat sa respingeti ingerintele bunicilor sau ale altora care se pricep, caci e una din multele decizii pe care le veti lua pentru copiii vostri cât sunt mici si de ce sa nu începeti de pe acum sa va exersati autoritatea si independenta?
Nasii îi veti alege tot voi, dar încercati sa vedeti daca sunt interesati de copil si de religie, caci e totusi o legatura între ei, nu prea mai conteaza astazi cumetria.

Am vazut poze multe si frumoase. Cândva zilele astea am sa pun si eu câteva pe mailul comun. Va anunt.
Va îmbratisez si sper sa reusesc la un moment dat sa fiu mai prezenta, sa nu vorbesc mereu asa, discursul si ascunsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! N-am mai intrat de mult timp pe-aici , din lipsa de timp , dar poate unele dintre voi ma mai retineti ...
Ce sa va spun .... Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei !!
Ieri am mers la vaccinul de 4 luni cu puiul meu , iar azi a facut febra mare , 38,5 . Am rezolvat repede problema , cu paracetamol supozitoare si apa cu otet pe sosetele.
Am o alta problema de fapt , si as vrea sa-mi dati si mie niste sfaturi , ca tot "culeg" de colo colo :) .
Mi-a zis dr ca trebe sa incepem diversificarea , mi-a dat chiar si cate ceva scris , insa mai vreau pareri..
Deocamdata ii dau numai lapte praf , Nan 1 , si trebuie sa incep sio cu altceva . As vrea sa-mi spuneti cum ati inceput voi , ce le-ati dat la bebelusi in prima faza .
Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

LA MULTI ANI IRINEL !!!.
Felicitari Mada, sper ca azi esti mai vesela si nu te mai supara nimeni! Nu-i lasa, bucura-te de fiecare moment cu frumosul tau bebelus!
Te pup!!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Liliana, eu m-am invrednicit ca m-a ajutat sotul. Desfacutul bradului a fost bonus, bine ca l-am dat jos ca imi aduna numai praf. Cu parere de rau am facut-o, insa...

Si eu am descoperit la Ana niste cojite, acu' ca e cheliuta. Dar ma gandesc ca trec singure, ca si cele de la sprancene, inainte vreme! (ce poeta sunt...)
Poate ii dau si eu cu ulei de maslina, daca vad ca nu se duc.

Uka, eu am tuns-o ca incepuse sa ii cada parutul si eu oricum vroiam sa o tun sa i se indeseasca parul si ma gandeam sa ii creasca un pic, macar de mot, pana la botez, in aprilie. Mit sau nu, eu cand ma dau cu lama pe picioruse imi creste padure!!! Si nici nu prea vad rostul parului la varsta asta, mi se pare un accesoriu inutil. Plus ca baita e mai comoda (Maria, ca tu ma intrebai).

Imediat ii da mama si gaurele in urechiuse si gata maimutica!

Mama lui Simon, mi-a placut mesajul tau. Si am constatat ca nu ma incadrez la categoria crestin practicant. Dar sunt om cu credinta in Dumnezeu.
Te astept cu poze, cand ai timp. Te sarut. (ti-am zis ca imi place cum suna, imi aduce aminte de tine de fiecare data)

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Carina, voua va supervizeaza un pediatru dieta?
Mie, sincer, mi se pare cam mult ce spui tu ca dai fetei la o masa la patru luni. Iar faptul ca plânge si e constipata pe mine m-ar pune pe gânduri serios, atât de serios încât as mai cere câteva opinii de la pediatri. Nu cred ca e cazul sa te sperii sau sa te superi pe noi, dar mai gândeste-te la asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Off topic rau de tot, da fun: http://www.youtube.com/watch?v=EP9Qv0nhh_0&NR=1

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am papat si noi putin (adica Ana..eu am infulecat o portocala); ma pregatesc sufleteste sa calc un mormanel de tricouri;

Iulika
tot am vrut sa-ti zic ca ce baietel mare ai tu! cred ca nu se pune in discutie adormitul in brate, la voi, nu-i asa? sau plimbatul pana adoarme? o unealta din aceea de facut piureuri, ar trebui sa achizitionam si noi
Liliac am incercat cu ulei..este drept ca nu atat de constiincios, adica o dadeam cu 2-3 min inainte de baita, cu ulei de masline..masam bine si periam..asa nu a functionat; probabil ca daca eram mai rabdatori si lasam sa actioneze mai mult, era altceva; oricum este gata comandata crema cu acid salicilic, trebuie numai sa ma duc sa o iau de la farmacie..incercam de 2-3 ori si vedem cum functioneaza..se scarpina saracuta si cum nici unghiile nu reusesc sa i le tai cum trebuie, are niste zgarieturi in cap de toata frumushata;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput