Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Nela,si la tine e cam la fel cu Ana(btw,e delicioasa tunsa), trebuie sa stai de ea. Am zis ca azi ii fac un programel.O las la ea in patut si eu plec din camera. Azi 10 minute, maine 15 si tot asa..vedem ce iese.

de Natalia (03.09.09)

Ralu, eu o pun sa sada langa mine (azi am desfacut bradul si i-am amenajat un loc langa canapea, ma poate vedea), am observat ca se uita la inceput supa mine, apoi daca ma stie ca sunt acolo, pe canapea, se joaca in continuare cu jucarele acelea de la playmat. Sunt incantata ca parca incepe sa-si foloseasca manutele un pic mai mult.

Dana, prietenii nostri mexicani au avut acum botezul iar fetita lor a avut o costumatie asemanatoare celeo descrise de tine. Si eu imi doresc o rochita alba, asa, fal fal pentru Ana. Sper ca pana in aprilie sa se faca suficient de cald.
Rochita fetitei mexicanilor insa era foarte interesanta, alba si cu partea de jos mult mai lunga, era ca un fel de sal, super super stilat... poate reusesc sa iti trimit o poza pe mail, este superba rochicioara si eu mi-am propus sa incerc sa ii fac Anei asa ceva.

Ce mai face Ana?
Este o figura Grig al tau... Sorin a zis ca isi ia pusca in curand...

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Neatza fetelor...am intrat doar sa va spunem ca va citim dar sunt un pic blue si nu prea imi vine inspiratia sa si scriu....vineri e ziua mea si cred ca ma ia acum depresia aia care trebuia sa ma incerce la 30 de ani .

Cecilia, nu se poate sa fii blue! Pai tocmai tu? Sa iti repet cat de mult te admir pentru studiile in Franta si doctoratul in Canada? Si pentru faptul ca esto co-autorul unei carti pe care eu de abia ii inteles titlul? Sa nu mai zic de frumoasa. Si uite ce minune mica ai acolo! Pai se poate...

Te pup si hai repede afara din butoias sa avem treaba... sa ne pregatim cum se cuvine de momentul frumos ce va sa vie - ziua ta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi!

Pana recuperez eu...voi treceti la urmatorul capitol si uita baba tot ce-a vrut sa zica!

Deci

1. La Multe lunite pentru Davidosu' Cuceritorul, pentru Iri cel ciufuliciu' si pentru micuta Stefania!
Sa fiti sanatosi si sa va cu mare drag!

2. Manguliciule Ai un flacau de toata frumushata!! Sa-ti traiasca! Imi place de el de mor. Nu stiu cine-a zis ca trebuie sa-l tii bine cand o sa fie mare...dar cred ca a avut gura poleita!

3. Miha-san o fi bine asa?? Nu trebuie sa te ingrijorezi de fazele cu botezul. Si la ca si-n politica se...negociaza
Daca n-are Josh nasi...si daca veniti incoace, vi-l nasesc cu drag!! sper sa nu mi-o fi luat-o altcineva inainte

4. Andraiulia pe langa bebelacii nostri putem sa te infiem si pe tine, mai, ca arati ca o pustoaica! Acum, ce sa zic...dupa ce ca suporti atatea ifose din alte directii sa vedem de le-ai suporta si p-ale noastre

5. Nu ma pot abtine de la ciocolata

6. Revin...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela eu ii fac legumele..nu am cumpårat decat un borcanel cu cartof si porumb de la care a avut niste 'bombe'..si nu i-am mai dat..suculetul de morcovel la storcator..piureurile le fac cu www.bosch-home.se/produkter/matberedning/stavmixers/MSM6B100.html?source=browse" target="_blank">asa ceva bineinteles dupå ce le fierb..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nela, cat de fain e blogul tau! Acum l-am vazut la semnatura, super frumos! Felicitari!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Alex este ok; cand iti aduci aminte da-mi de veste
Ioanna nu stiu ce sa zic..dar tare cred ca mai degraba starea ta se datoreaza sanului; daca zici ca este si sensibil la atingere si te-ai trezit cu ei plini..37 grade nu este febra..oricum ai grija! baga ceva homeopate, ca au zis fetele..la mie oscilocaccinum a mers f bine! sanatate multa!
Nela da..daca ai poza, trimite-mi te rog pe mail! cred ca stiu despre ce fel de rochita este vorba..sunt catolici, nu? ca la catolici (romano catolici), asa am inteles eu, ca si fetitele si baieteii sunt botezati in niste vesminte , ca niste rochite lungi, lungi..sa arate ca nsite ingerasi
ana este bine..s-a trezit de cateva min, dar este draguta si ma lasa sa termin mesajul acesta..merg apoi sa o incerc cu un sanuc, desi nu pare sa-i fie foame..sta calma
astazi m-am decis sa merg la farmacie sa comand crema cu acid salicilic pentru cojitele ei din cap..ca nu ii mai trec..si sunt tot mai groase crustele si atata se scarpina mititica! sper sa functioneze;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Danuta cu ulei ai incercat sa inmoi cojitele alea?? Eu in doua-trei reprize le-am infrant
Pus ulei, lasat vreo ora inainte de baie, apoi pieptanat cu un pieptan des si..voila!
Am avut si noi reteta de crema cu acidul acetilsalicilic dar la cat de imprastiati suntem am uitat-o in cabinetul dr Cand ne-am trezit ca aveam nevoie, ia-o de unde nu-i. L-am trimis pe hazband dupa ea...dar i-a fost jena sa recunoasca faptul ca n-a fost suficient de responsabil
Si..imi place de Grig cum gandeste

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Nela eu ii fac legumele..nu am cumpårat decat un borcanel cu cartof si porumb de la care a avut niste 'bombe'..si nu i-am mai dat..suculetul de morcovel la storcator..piureurile le fac cu www.bosch-home.se/produkter/matberedning/stavmixers/MSM6B100.html?source=browse" target="_blank">asa ceva bineinteles dupå ce le fierb..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Merci Iulika. N-am storcator si nici n-as investi. Vad eu cum fac, pe razatoare cumva.
La care dintre mese ai inceput sa ii dai?
Am inteles ca e mai bine sa ii dai mai de dimieata, sa ii poti observa reactiile, toleranta la alimentul repsectiv pe parcursul zilei, in caz ca doamne fereste are ceva alergii, sa nu te prinda noaptea (daca i-ai da, de exemplu, la una din mesele mai spre seara).

Liliana, ce mai face Radulesco?

Ma pregatesc usor usor de somnic... Ana vad ca e dusa pentru patrie!

Mely, ce beuta ati tras voi doua! Bravo!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Andra, stim cum sunt racusorii

de Natalia (03.09.09)

Si noi stiiiiim ... the moon & the moods!!!!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

David de Luto, irinel de Madalina si Stefania de Andraiulia

Nu am mai scris de mult ca sunt foarte in urma, la cap 40 si eu reusesc sa citesc jumate de cap pe zi si voi scrieti unu . La un moment dat tot va voi ajunge, cand ma va lasa printesa mea.

Despre noi pot sa spun ca suntem tot mai mari dar si mai maraite si emancipate. In ultima vreme nu ii convine nimic, nici macar in brate si se scmiorcaie si plange intruna. La papa mananca pana ii e tare foame si apoi incepe sa urle si niciodata aproape nu se satura de tot.

AM inceput sa ne intoarcem de pe spate pe burta (si ne place tare mult) ca de pe burta pe spate ne intorceam deja de ceva vreme. Cand plange tare amarat mai spune ceva de genul amaaaaaa, mammmmmmmmmmm.

Legat de diversificare la noi masa de la 10 este de fruct cu cereale. Azi chiar a mancat un mar ras cu 1 lg de cereale preparata in 30 ml lapte si i-a placut tare mult. SI nu a mai vrut lapte dupa. Insa nu stiu cum sa reusesc sa o conving sa bea apa sau ceai ndupa masa asta. . De cand cu diversificarea este si mai constipata sa ma gandesc ca poate si acesta e motiv de agitatie. Dar nu cred ca e doar asta. Deja o caut de dintisori ca nu mai stiu ce sa fac cuu ea cu atat urlat dar nu vad nimic. Iar noaptea, mama, mama. nu vrea sa doarma. Adoarme seara si se tot trezeste ca sa ii bagam suzeta si sa o tinem de manuta. Azi noapte s-a trezit de mai mult de 10 ori. Sunt zombi.

Asa ca acum fug sa ma bag la un somnic ca plimba sotul micul terorist.

toate fetele, sanatate multa la parinti si copii bolnaviori.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput