Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
sper sa nu ma tina mult ca ma simt ca un dovlecel fiert. ca tot zicea iulika de dovlecei
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

cristina_ana spune:
Dana, pai daca asist la discutie, cum sa nu vorbesc si eu? Ca sigur o sa spuna sotul ceva naspa si eu o sa trebuiasca sa ma iau de el!
In fine, vad eu cum fac!
Dar care a fost pana la urma cauza la prietena ta? A avut contractii? Ca asta se poate rezolva la o sarcina ulterioara cu cerclaj, stat in pat si medicamente pentru contractii. Plus ca uite, eu am avut doua sarcini din astea cu super probleme, cu stat in pat si tratament permanent, si la sarcina cu Emma a fost totul perfect, nu am mai avut nimic. Deci nu seamana o sarcina cu cealalta. Eu sper sa-i dea OK-ul mai devreme de 6 luni, ca stiu ca e tare grea asteptare asta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Ioana, sa nu fie mastita, daca zici ca te doare sanul! Esti sigura ca e febra? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
pai nu e tare sanul. si nici nu are zone mai tari. e sensibil la atingere dedesubt. am mai patit o data asa si a trecut a doua zi. dimineata dupA ce a papat domnisorul l-am si muls.
febra e sigur ca prea sunt moale, mi s-a uscat nasul, imi frig ochii, nu ma tin pe picioare etc etc
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
mary_07 spune:
Am fost saritoare tare
n-am vrut s-o las pe Danuta sa astepte
(hai mey,glumesc)
http://mamarutza.shutterfly.com/myboys/201![]()
![]()
![]()
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Dana, pai daca asist la discutie, cum sa nu vorbesc si eu? Ca sigur o sa spuna sotul ceva naspa si eu o sa trebuiasca sa ma iau de el! |
daca tot stau ca pupaza in pat ma bag si eu in discutie. eu nu cred ca e bine sa asisti. se poate descarca mai bine si spune altfel lucrurile un om care este fata in fata cu un necunoscut. plus ca tu sigur vei interveni si atunci s-ar putea sa faceti un pas inapoi.

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
anamaria1979 spune:
Fetelor am o prietena buna care trebuie sa se mute de unde sta acum. Stii vreo garsoniera de inchiriat prin sectorul 3 (zona trapezului, grigorescu, statuie sau alta)? Daca da dati-mi mie un PM cu datele necesare. Multumesc anticipat.
mary_07 spune:
Iulika, ma bucr ca a fost Buruculica de gasca
si ca e baiat "cu greutate"
Ioana,multa sanatate
si Danutei de asemenea
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
crocodana spune:
La multe multe lunite David, Irinel si Stefania!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
NelaM spune:
Saluti!
Va citim de zor. Am adormit-o pe Ana si asptept sa termine sotul treaba (are ceva urgente), asa ca eu sunt asta seara de serviciu.
Iulika, ce vesti bune de la control... bine ca Brucu a fost cumintel si nu a plans la vaccinuri. Tinem pumnii sa nu faca febra.
Ce-am vrut sa te intreb, cum ii dai legumele? Simple, fierte, sau ai cumparat ceva borcanase din acelea din comert? Dar cu suculetul de morcov? 
Monique, multumim frumos pentru cuvintele frumoase despre Ana.
Ce mai fac fetitele? Teodora ce nazdravanii mai face? Am uitat sa iti zic ca a fost o scumpa povestile bonei despre sucul ce il bea tati la petrecere. ![]()
Mihaela, imi pare rau sa aud de maseluta... of of. Sper sa ti-o scoata cat mai repede. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
cristina_ana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
daca tot stau ca pupaza in pat ma bag si eu in discutie. eu nu cred ca e bine sa asisti. se poate descarca mai bine si spune altfel lucrurile un om care este fata in fata cu un necunoscut. plus ca tu sigur vei interveni si atunci s-ar putea sa faceti un pas inapoi. ![]() Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() ![]() |
Si psiholoaga si eu gandim tot asa, dar el vrea musai sa particip si eu, ca cica nu are secrete fata de mine!
Oricum, am negociat acum cu el si a zis ca la inceputul discutiei o sa fie doar el cu ea si dupa un timp sa vin si eu. Ma simt ca la un examen, nu stiu ce naiba am, ca doar e in interesul meu si nu ma obliga nimeni sa fac asta.Mi-am amintit, medicamentul celalalt homeopat se numea paragripe. Poate fi luat si in timpul alaptarii
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)POZE