Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 15
mary_07 spune:
Dana,poate ai trecut peste postare
duminica seara a venit cea mai buna prietena la mine si am stat pana dimineata,am povestit,am baut (de fapt am gustat putin),am mai tras si cate un fum
,ne-am simtit iar "tinere si nelinistite"
.Cand s-a trezit Calin dimineata la 7 si ne-a vazut tot in bucatarie ne-a zis ca nu suntem normale
Hai,daca tu zici ca le vrei,le pun![]()
Sa nu va speriati,si sa nu va schimbati parerea despre mine![]()
Mada,bag mai tarziu si niste poze pe mail
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
anamaria1979 spune:
Alex felicitari pentru micuta crestina. Este o dulceata de fata.
Cristina Ana si eu m-am cam ofticat da lasa ca ne facem noi mari si venim peste voi in vizita. Oricum esti foarte ospitaliera si bravo ca iti pui casuta la dispozitie.
Am vazut ca se discuta de botezuri. La noi am dus apa calda noi fiarta ca asa am vrut eu si la biserica doar s-a pus putina rece. Nu ne-a spus nimeni nimic ca am venit cu bidonul dupa noi ba chiar preotul a zis ca intelege. De bagat pe copil l-a introdus doar asa pana la gatut iar a avut grija sa nu stropeasca copilul prea mult pe la urechi si pe fata doar asa putin. A fost mai mult o scufundare dar este adevarat ca preotul a fost atent dar il mancam eu dc nu era ca am stat ca un politai.
Avem o cunostinta din Ardeal de fel care mi-a zis ca la ei este obiceiul sa se bage copilul in apap rece ceea ce s-a intamplat la botezul baiatului de era tot saracul terminat a facut caca si pipi pe el ca de...in fine aceiasi pereche la urmatorul copil fetita si-au bagat picioarele in obiceiuri si asta a fost.
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 uoooofff ca v-am prins din urma! buna dupa-masa fetelor, cred ca am comis-o! cred ca fac gripa! am o stare de moleseala teribila, a crescut temperatura de azi dimineata de la 35.9 (motiv pentru care am avut si frisoane) la 36.9 acuma. ma incearca si o durere de cap. de mancat n-am nici o pofta. am baut o cana de ceai. pastile nu pot sa iau. nu numai pentru ca alaptez ci pentru ca n-am voie din cauza rinichilor.ce ma fac? sunt si singura acasa. da Doamne sa fie Carol cumintel ca altfel nu ma pot descurca avand in vedere ca de-abia stau in picioare.PS daca incep sa scriu in guitzeza sa stiti ca e de la febra! Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() ![]() |
Ioana eu zic sa bei ceai cu multa lamaie si miere. Alta varianta nu prea vad din pacate. Dar eu stiu ca la adulti se considera febra ce e peste 37 de grade. Multa sanatate si un Carol cuminte iti doresc.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
cristina_ana spune:
Iulika, este explicabil ca ii place dovlecelul, ca e foarte dulce. Eu la toate piureurile puneam obligatoriu dovlecel ca iesea mai bun la gust. SI vezi ca exista cartof dulce, e portocaliu si lunguiet, si ala da gust bun mancarii.
SI ce dovlecel grasun ai tu acolo!
O mandrete de barbatel!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Ioana eu zic sa bei ceai cu multa lamaie si miere. Alta varianta nu prea vad din pacate. Dar eu stiu ca la adulti se considera febra ce e peste 37 de grade. Multa sanatate si un Carol cuminte iti doresc. ![]() |
tocmai am ajuns la 37! grozav. SI ma mai dpare si un san de-mi vine sa mor. erau atat de plini de lapte dimineata...
bine ca avem de unde!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
Danuta1979 spune:
Ioana, eu am 37-37,4 de 4 zile si stiu cum e. Am vb cu dr. de familie ce pot sa iau (si eu alaptez). Deci pt. febra paracetamol simplu din 8 in 8 ore, sosete udate cu otel in picioare, frectie cu otet. Daca nu cedeaza, mers la dr. ca sa-ti dea ceva antibiotice (eu una inca sper sa nu fie cazul).
Multa sanatate!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
cristina_ana spune:
Ioana, sper sa nu fie ceva grav si sa te refaci repede! Eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau, din pacate. Stiu de paracetamol si algocalmin fiole pentru scazut febra. Mai poti lua medicamente homeopate, oscilococcinum si inca unul dar nu imi mai amintesc denumirea.
Anamaria, stiu ca tu vroiai mult sa vii la mine. Lasa, ca data viitoare gasim o solutie sa ne vedem.
Monikus, tu nu scapi. Cand se mai incalzeste vremea vin pe la tine si ne plimbam impreuna prin parculetul acela de la Pacii.
)
POZE
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Ioana, eu am 37-37,4 de 4 zile si stiu cum e. Am vb cu dr. de familie ce pot sa iau (si eu alaptez). Deci pt. febra paracetamol simplu din 8 in 8 ore, sosete udate cu otel in picioare, frectie cu otet. Daca nu cedeaza, mers la dr. ca sa-ti dea ceva antibiotice (eu una inca sper sa nu fie cazul). Multa sanatate! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
multumesc

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
cristina_ana spune:
Ioana, sa nu fie mastita, daca zici ca te doare sanul! Esti sigura ca e febra?
)
POZE
Dana15 spune:
Cristina dar daca trebuie numai sa asisti la discutie..asta nu inseamna ca tu doar sa asisti? adica sa nu te implici..numai sa-l auzi pe el ce spune (ca si cum nu ai fi acolo); sau..
da, asa este..prietena mea este minunata
(pentru mine faptul ca inca vrea sa o boteze pe Ana este dovada de maxima prietenie...putea sa zica "stii, eu nu ma simt capabila..ma intelegi, nu?"; inca, atunci cand am fost singura la ei m-a intrebat de ce nu am venit toti trei..ca lor le este draga Ana si ea nu are nici o vina si alte treburi din astea). 6 luni..asa le-a recomandat medicul, avand in vedere ca o suspecteaza de un uter mai sensibil, mai hipercontractil..sa aiba timp sa se refaca musculatura uterului; in plus..este Rh negativ (Doamne ce emotii am avut ca nu vor gasi vaccinul asa repede) si prefera sa fie siguri ca isi face efectul cum trebuie;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ma incearca si o durere de cap. de mancat n-am nici o pofta. am baut o cana de ceai. pastile nu pot sa iau. nu numai pentru ca alaptez ci pentru ca n-am voie din cauza rinichilor.