Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nu vrea nimeni sa vada poze din "noaptea alba"?
Am tot asteptat sa ziceti ceva....eu le bag,dar numai daca vreti..vreti,vreti?

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Nu vrea nimeni sa vada poze din "noaptea alba"?
Am tot asteptat sa ziceti ceva....eu le bag,dar numai daca vreti..vreti,vreti?

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

vrem! vrem! ce poze? ca eu nici nu am vazut cand ai zis?!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Uite un link cu povestea bietului copilas.
http://www.oradesibiu.ro/2009/10/22/hasag-copil-mort-in-conditii-suspecte-in-timpul-botezului/

Sper ca nu v-am stricat ziua, dar e bine de stiut ce nenorociri se pot intampla cu scufundatul copiilor.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danutza chiar acolo citeam si eu adineauri

Mely mersi de link,bag imediat un ochi

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

uoooofff ca v-am prins din urma! buna dupa-masa

fetelor, cred ca am comis-o! cred ca fac gripa! am o stare de moleseala teribila, a crescut temperatura de azi dimineata de la 35.9 (motiv pentru care am avut si frisoane) la 36.9 acuma. ma incearca si o durere de cap. de mancat n-am nici o pofta. am baut o cana de ceai. pastile nu pot sa iau. nu numai pentru ca alaptez ci pentru ca n-am voie din cauza rinichilor.

ce ma fac? sunt si singura acasa. da Doamne sa fie Carol cumintel ca altfel nu ma pot descurca avand in vedere ca de-abia stau in picioare.

PS daca incep sa scriu in guitzeza sa stiti ca e de la febra!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu o astept pe psiholoaga, mai pe la 2. Astazi ar trebui sa vorbeasca numai cu sotul meu (si-a luat zi libera azi), dar el cica vrea sa asist si eu la discutie. Va spun sincer ca nu am absolut nici un chef de discutii azi. Nu stiu deloc ce sa fac, adevarul e ca data trecuta m-a ajutat tare mult, e o persoana calda si draguta, doar ca azi nu sunt in dispozitia necesara pentru a vorbi despre mine. Sper sa scap repede!
Kawaichan, sa stii ca eu gandesc exact ca si tine in legatura cu biserica, cu botezul, cu preotii si cu obiceiurile pe care trebuie sa le facem "ca asa e bine ". Eu zic ca astfel de discutii pe forum ar cam trebui evitate, pentru ca e evident ca noi doua suntem cumva in minoritate, impotriva curentului, ca sa zic asa, si mi-e teama sa nu iscam certuri. Uite, de ex eu nu mi-am facut molifta si nici nu o sa o fac. Am facut-o dupa nasterea lui Andrei si m-am enervat ingrozitor de ceea ce spunea preotul acolo, cum ca noi am fi pacatuit cu nasterea si ca suntem "murdare". In fine, chiar nu vreau sa dezvolt subiectul, eu o sa fac botezul ca asa se face, fara ca asta sa aiba vreo semnificatie deosebita pentru mine. Si eu am de gand sa imi cumpar lingurita.
Oricum, vreau sa va spun ca eu respect credinta fiecarei fete si chiar va admir pe cele care reusiti sa va gasiti linistea sufleteasca in biserica. As vrea sa ajung si eu ca voi, sincer, cred ca mi-ar fi mai usor sa traiaesc, dar deocamdata nu am reusit.
AM vazut pozele Andrei pe care si eu o "invidiez" asa cum bine zicea Dana, in primul rand pentru tineretea ei si pofta de viata. Sunteti o familie superba!
Fetele care nu ati reusit sa veniti la mine, sigur or sa mai fie si alte ocazii, daca vreti eu o sa repet invitatia la mine, pe mine nu ma deranjeaza deloc sa veniti, chiar imi face mare placere. Si la primavara o sa ne intalnim cu siguranta in parc.
Dana, ma bucur mult ca prietena ta incepe sa isi revina si ca vrea sa o mai boteze pe Ana. Cu siguranta este o femeie deosebita, ca doar e prietena ta, nu-i asa? Dar de ce trebuie sa astepte 6 luni? SI eu si Monica am ramas insarcinate la 4 luni de la "acele" nasteri si nu au fost probleme.
Lullaby, o sa te sun cand se mai elibereaza sotul si va asteptam pe toti la noi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Alexule eu inca mai astept pm-ul cu datele despre magazin..am scris mai devreme un mesaj, dar probabil nu l-ai vazut..or avea si site?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Ai sa razi, dar de atunci ma chinui sa imi aduc aminte denumirea firmei si efectiv nu pot, si nici una din nasici nu raspunde la telefon, insa nu te uit!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andra se pare ca ati avut un revelion de vis..superbe poze..pensiunea aia aratå intr-un mare fel

La multe lunite, dovlecutilor de azi!!!..Noi avem azi in meniu dovlecel pt dovlecel..asa ca vå sårbatorim.

Claudia si noi am facut vaccin azi..si am scapat si noi pt o perioadå..sper så scapam si noi fara reactii..Isabella e o domnisoara mare care stie ce vrea..pe MAMA ei..

Manga eu nu vad nicio pozå..poate le gasec pe parcurs.Acum sunt in recuperari..

Andra dar tu chiar esti purcicuta..dar una slabååå..Cum indråznesti tu så pui poze din alea..I-auzi cica 6 zile de la nastere..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Alex, nu scrie pe eticheta rochitei?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor din toate cele, lui Brucu mei ii place cel mai mult dovlecelul..acum a papat o portie bunå de dovlecel..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manga, m-am delectat si cu pozele frumosului de Aidan, trebuie sa fii tare fericita cu asa o minunatie de copilas! Pozele cu manusile nu se vad, cred ca are ceva gresit linkul pus de tine.
Mary, hai si tu cu pozele!
Mai, sa stiti ca mie imi place ciocolata aia cu 85% cacao! Vezi, Lucia, ca exista si sortimente cu ceva prin ea, de ex. cu portocale, ii mai schimba gustul.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput