Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 13
suede spune:
Mihaela noia am vorbit cu preotul inainte legat de apa sa fie calda.Aveau ei acolo,iar daca nu caram noi cu cateva bidoane.
Legat de bagarea cu capul in jos,eu sincer n-am vazut,dar nu-l tine doar de cap,m-am uitat mai atenta pe film,cu mana stanga il tine de gat si de sub brat..
Eu am avut un pitic cu lingurita,sa nu ia vreun virus de pe ea.Asa ca am cumparat noi o lingurita de argint pe care a folosit-o pentru el si dupa am donat-o bisericii.
Stai linistita,totul trece foarte repede!
O sa fie bine!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
hepilica spune:
mai kawaichan cum sa bage copilu' cu capu' in jos in cristelnita? doamne, doamne, ce lume dilie. n-am mai auzit asa ceva.
si da, la botez i se da copilului vin cu lingurita. cred ca se cherchelesc micutii (pe bune!), cum iti explici ca toti sunt cuminti si linistiti dupa
?
poate ai temerile tale legat de asta...sigur ca acasa nu ai da niciodata copilului sa bea vin. temerile tale sunt intemeiate, insa vezi ca e si o latura divina in toata taina asta a botezului. daca acasa i-ai da vin chiar si o singura data probabil ar face cine stie ce puiutul, acolo la biserica e sub protectia lui DD si nu am auzit de bebei care sa fi avut ceva....fie ca li s-a dat vin, fie ca s-a folosit o lingurita cu care se impartasesc alte sute/mii de persoane. DD vegheaza acolo in biserica asupra bebeilor nostri.
apa din cristelnita este de obicei calduta, mai ales in anotimpul asta. mai greu gasesti o biserica in care sa fie si cald..., poate bisericile astea mai noi care au si centrale proprii..., dar oricum iti imaginezi cat de greu este sa se incalzeasca o biserica...
noi i-am spus preotului sa nu o bage pe maia cu capul in apa, ci doar sa ii toarne cu mana apa pe caput...ca la ce par are ea...riscam sa iesim asa uzi in frig..., si asa a facut. in plus chiar nu stiu de unde obiceiul asta cu bagat capului de tot in apa...
hai, te pup.
mai, dar tb sa gasesti nasi, pe bune.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Copilul meu iar a adormit si eu urlu singura la luna pe aici...pe unde bantuiti?
Mie mi se pare ca s-a lasat super frig afara si mi-e teama sa ies, nu stiu ce sa fac..
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kawaichan spune:
mai cica a tinut-o de un picior(!) si a bagat-o in apa asa,tocmai pt ca era prea mare !! pe mine m-a socat tare relatarea ei si mai ales faptul ca i se parea absolut normal.botezul a fost in constanta mi se pare.
suede mi-ai adus aminte si de piticul cu lingurita si virusii,multam si pt solutie 
asa-i pe cine naiba rog eu sa ne naseasca?vreau pe cineva de suflet,ai dreptate dana
va multumesc inca o data pt pareri 
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Danuta1979 spune:
Buna
Noi am avut botezul pe 14 noiembrie la biserica de pe Dorobanti. Preotul nu a bagat copiii cu capul sub apa, ci doar i-a scufundat pana la gatut. Fara sa ii zica nimeni nimic. Am inteles ca in octombrie a murit la Sibiu un copil datorita scufundarii in apa la botez si biserica a recomandat preotilor sa nu-i mai scufunde cu capul in apa si ca de aceea i-a scaldat asa preotul.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna Noi am avut botezul pe 14 noiembrie la biserica de pe Dorobanti. Preotul nu a bagat copiii cu capul sub apa, ci doar i-a scufundat pana la gatut. Fara sa ii zica nimeni nimic. Am inteles ca in octombrie a murit la Sibiu un copil datorita scufundarii in apa la botez si biserica a recomandat preotilor sa nu-i mai scufunde cu capul in apa si ca de aceea i-a scaldat asa preotul. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
of dumnezeule,nu-mi vine sa cred
si noi in sibiu voiam sa facem botezul
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Danuta1979 spune:
Uite un link cu povestea bietului copilas.
http://www.oradesibiu.ro/2009/10/22/hasag-copil-mort-in-conditii-suspecte-in-timpul-botezului/
Sper ca nu v-am stricat ziua, dar e bine de stiut ce nenorociri se pot intampla cu scufundatul copiilor.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Dana15 spune:
Alexule eu inca mai astept pm-ul
cu datele despre magazin..am scris mai devreme un mesaj, dar probabil nu l-ai vazut..or avea si site?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
I-a scazut febra lu' Alex, a inceput iar cu prostiile lui (asa-mi dau seama ca nu mai are nimic
),a papat bine...Doamne ajuta!
Mihaela,am bagat cateva poze de la botezul lui Alex la inceputul albumului de la botezul lui Razvan.Enjoy![]()
http://mamarutza.shutterfly.com/myboys/35
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
madalina84 spune:
Neatza la pranz
MANGA e un frumos Aidan,s-a schimbat mult de tot de la nastere,i s-au accentuat mult trasaturile si s-a facut un barbatel adevarat
ANDRA eu nici dupa 4 luni nu am burta atat de mica,inca parca sunt in 4 luni
DANUTA eu ma vait ca am dat jos tot ce acumulasem in sarcina si acum am pus inapoi 5 kg,pai e corect?!?,nu se vede in poze,normal ca nu pun pozele in care imi ies suncile pe afara![]()
KAWAICHAN da le da vinut in biserica dar nu cred ca li se intampla ceva,Iri al meu mirosea tot a vin cand deschidea gurita,iar de bagat in apa daca ai vedea tu cum l-a bagat pe al meu,de trei ori si tot in apa,am zis ca fac infract dar si m-ai frica mi-a fost cand i l-a dat sora-mii,am avut impresia ca-l scapa
,dar totul a fost bine asa ca nu te mai agita ca o sa fie totul bine
MARY insanatosire grabnica pentru Alex si bafta multa la examene,oare nu poti sa pui si tu o poza pe mailu comun sa te vada si ochiul meu 
IULIKA ce baiat mare ai tu acolo,deja 9kg
,ma bucur ca sunteti bine si Bruculica a fost cuminte la vaccin
Eu trebuie sa ma duc sa iau apa la pitic si nu am nici un chef de iesit si nici starea necesara dar ma chinui sa ma duc sa-mi fac un dus si sa ma imbrac
fetele sa aveti o zi frumoasa
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit