Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mihaela ce haioasa esti cu ideile tale fixe despre botez. uite sa iti povestesc de la mine si de aici si ideea mea ca depinde si de preot foaret mult: la mine apa a fost calduta bine pentru ca am vorbit clar despre asta, nu a bagat-o de cap in apa si nici cu capul in jos pentru ca i-a fost putin mila...a tinut-o in apa pana la subtionori si i-a turnat in cap cu mana, astfel incat sa fie uda toata ca cica asta conteaza...iar la imprtasanie abia i-a atins lingurita cu vin de buze, oricum a mea nu deschide gura chiar la orice....asa ca mai ai sanase sa scapi de pitici, daca nimeresti un preot bun.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

kawaichan eu zic ca se poate vb cu preotul. Ii explici ce si cum si va intelege. La noi nu l-a bagat decat putin cu picioarele si cu fata. Nu te speria ca il tinea de sub brat cu o mana si ii acoperise fatuca cu cealalta mana ca sa nu ii intre apa prin ochi sau nas. Cat despre apa, eu nu am auzit pana acum sa se boteze cu apa rece deci... Eu zic sa nu te panichezi pt ca asta ar trebui sa fie un moment placut.
Edit: sa stii ca vin e foarte putin. Nu ii poate face atat de mult rau. Se boteaza copii de atatea mii de ani si nu am auzit sa fi patit unul ceva de la lingurita aia de vin.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vazut poze dragute la selen, elle, coolutz.
Uram multa sanatate lui Sergiu (de manga) si evei (de ellenuta) care face 2 anisori.
Hepilica am citit o poveste emotionanta. Felicitari pentru familia reusita.
Cristina Ana esti o fata draguta si o gazda perfecta. Am vazut poze dragute cu tine, mamicile si bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza,

Alex, ce faine-s pozele de la botez! Si rochita e tare frumoasa!

Nu mai stiu cine intreba de aranjarea cristelnitei. Coronitele sunt facute astfel incat sa se adapteze, adica nu sunt fixe. Celputin la noi asa a fost. Cei de la florarii ar trebui sa stie.

Nela,si la tine e cam la fel cu Ana(btw,e delicioasa tunsa), trebuie sa stai de ea. Am zis ca azi ii fac un programel.O las la ea in patut si eu plec din camera. Azi 10 minute, maine 15 si tot asa..vedem ce iese.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mihaela ce haioasa esti cu ideile tale fixe despre botez. uite sa iti povestesc de la mine si de aici si ideea mea ca depinde si de preot foaret mult: la mine apa a fost calduta bine pentru ca am vorbit clar despre asta, nu a bagat-o de cap in apa si nici cu capul in jos pentru ca i-a fost putin mila...a tinut-o in apa pana la subtionori si i-a turnat in cap cu mana, astfel incat sa fie uda toata ca cica asta conteaza...iar la imprtasanie abia i-a atins lingurita cu vin de buze, oricum a mea nu deschide gura chiar la orice....asa ca mai ai sanase sa scapi de pitici, daca nimeresti un preot bun.

Mie preotul mi-a spus ca nu e obligatoriu sa fie tot corpul copilului in apa. Nici Isus nu a intrat in apa iordanului decat pana la bust. Important e sa il unga cum trebuie cu ulei pe la toate incheieturile. In fine.... eu zic ca sunt multe obiceiuri si e bine sa fie botezat, nu conteaza cat a fost sau cum bagat in apa.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mihaela, mai zic si eu daca este nevoie..sa nu-ti faci atatea probleme cu botezul..cum spunea cineva, acesta ar trebui sa fie un moment de emotie, de bucurie si nu unul de panica
-nu cred ca le da la puiuti mult vin..si cele 5-10 picaturi care le primesc nu cred ca ii vor face rau
- cu bagatul copilului cu capul in jos si mie mi se pare o idee neinspirata..ma gandesc ca daca vei vorbi cu preotul inainte, nu cred ca nu va tine cont de dorinta ta; in plus, Josh va fi maricel si grasunel..nu cred ca se incumeta sa-l intoarca cineva cu capul in jos
dupa mine, important este sa-i gasesti nasii..unii care sa va fie dragi, sa tineti legatura cu ei, sa-l viziteze pe puiut etc, etc;

noi am scapat de grija baldabacului..la greco catolici, ii uda numai caputul; pe mine ma framanta acum sa-i gasesc o canuta draguta (ceva mai deosebit) cu care sa-i toarne apa; vreau sa pastram noi canuta, asa cum am facut si cu pocalul (primit cadou de nasi..din metal pretios) din care ne-a dat miere la cununie;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor...am intrat doar sa va spunem ca va citim dar sunt un pic blue si nu prea imi vine inspiratia sa si scriu....vineri e ziua mea si cred ca ma ia acum depresia aia care trebuia sa ma incerce la 30 de ani .

Oricum sa spunem LA MULTI ANI DAVID, IRINEL SI STEFANIA! Sa cresteti mari sanatosi si voiosi!

Vazut poze de Aidan , de Andra si de la botez de la Alex....fete frumoase, familii reusite si bebici scumpi!

Va

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

ce dragute sunteti,va multumesc mult of,deci se poate negocia,m-am linistit acum.pai daca-l baga asa pana la subtiori e perfect,ca al meu nu e fan baita de nici o culoare

mela te inteleg cu impartasania dar eu is exact pe dos,n-am mai calcat intr-o biserica de vreun an,pur si simplu pt mine riturile astea nu au avut vreodata vreo semnificatie aparte(chiar daca familia s-a straduit sa ma invete una-alta,m-au dus la biserica de mica,m-au impartasit macar de 2 ori pe an etc).o sa-l botez pe Josh mai mult asa ca stiu ca trebuie dar eu sincera s afiu chiar nu simt ca voi,poate ca suna aiurea,ca va vad atat de entuziasmate cand povestiti cred ca e si faptul ca suntem departe de tara si m-am cam obisnuit cu mersul la templu si facut rugaciunile mele acolo..in tara mai intram asa cateodata cand era biserica goala si ma rugam,dar cam atat.stiu ca e un subiect delicat dar eu de multe ori ma gandesc ca aici copiii nu sunt botezati si cu toate astea sunt sanatosi,devin adulti normali si ei la fel ca si restul lumii 'botezate'.na,sa nu va suparati pe mine ca am vorbit un pic cu voce tare

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna dimineata!

Cristina Ana asa e, mi-a spus ca era el este si a fost incantat de ideea unei intalniri.

Alex e o dulceata micuta ta proapat crestinata. Ce haioase buburuze.

Andraiulia o sa mai fie ocazii, de acum vine vremea frumoasa, terase, parcuri. Eu inca salivez cand ma gandesc la papanasii din Cismigiu. Am vazut pozele cu voi, ce frumosi sunteti.

Piu, ce spor ati avut la scris, recuperez si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mihaela, nu cred sa se supere cineva, suntem diferite si e normal sa gandim diferit!

Mergi la inceput