Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Mely bafta la examene si multa sanatate puiutului!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Mihaela,Alex nu suporta termometrele ,asa ca nu pot sa-i masor temperatura...ii arde fruntea,e putin molesit,a stranutat de cateva ori...cam atat
Greu,usor...trec si astea 7 examene cat ai zice "paralelipiped"![]()
Luci,merci,sa fie 
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
monikus spune:
Mely, multa sanatate lui Alex si bafta la test si la examen.
Suede, ai PM.
Dana, nu cred ca ma pricep prea bine sa spun ce am simtit atunci dar pot povesti cam cum a fost, cum s-au derulat lucrurile. Oricum, imi dau silinta sa fie cel putin o poveste usor de citit pt cine va dori. 
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
Dana15 spune:
Am vazut si pozele Andrei
..ma dai gata intotdeauna cu costumatiile micutei (care apropo, mi se pare ca aduce mai mult cu tati) si cu faptul ca va plimbati atat de mult cu ea.Bravo!
si DA! te invidiez si eu! dar, numai pentru varsta!
mi se pare minunat sa fii mamica asa, la 20 si un pic de ani..zilele trecute conversam cu grig:
"dana, oare de ce nu am facut noi copii mai devreme?" (noi, fiind prieteni aproape 6 ani inainte sa ne casatorim)
"stiu si eu mai grig"
apoi el se uita la ana si zice: "auzi, tati..tu poti sa faci copil si din liceu..numa' sa fie vrednic baiatul"![]()
las' ca-l vad eu peste 16-17 ani..i-am zis sa mai spuna o data faza si sa-l inregistrez..nu mi-a iesit.
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Noi am ajuns de la vaccin..S-a comportat exact ca la celalalt vaccin..primul nu l-a simtit..al doilea a miorlåit putin..apoi s-a uitat medicul putin la el si l-a gadilit pe ici pe colo..si nu a putut sa spuna decat ca e perfect copilasul nostru..Apoi a urlat putin cand l-am imbracat si l-am pus in carut si a luat somn..noi avem decat 4 minunte de la dispensar pana acaså.Sper så fie super de gasca ca si data trecuta så nu faca febra si så doarma muult

Asa date tehnice..Greutate: 9,1 kg, Lungime:68 cm, cåpsor: 62,5...Si fetelor care mai aveti asa pitici, si pt sefa piticilor Monica am intrebat si eu ce s-ar fi intamplat daca ar fi avut la capusor 64 sau nu stiu cat si mai mare, si mi-a spus ca nu ar fi fost mimik si ca el are copii de 4-5 luni care au si mai mare si nu au nimik..nu intelegea såracu pediatrul meu de ce intreb..mi-a zis clar fiecare copil are ritmul lui..unii iau avant si se linistesc pe traseu si altii merg incet dar sigur
..Cam asta este treaba la noi..![]()
Plec la recuperari..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Multumesc si celorlalte fete pt urari

Doamne ajuta sa le iau pe toate
Nush de la ce face febra,nu l-am mai scos in ultimele zile din casa ca e o vreme ca pixu' aici
ba cald,ba frig...numa bine se dezvolta virusii naibii

Mi-e si frica de gripa asta porcina
ieri i-a curs un pic nasul;,de vreo 2 ori...de tusit nu tuseste.
Am sunat dr si mi-a zis ca daca nu are alte simptome sa continui cu nurofen supozitoare
Da' i-am cumparat eu si oscillo ca asta e f bun,e homeopat.
Acum se joaca linistit in camera...mi-am dus foile langa el si mai si scriu intre timp..ma descurc cum pot
impac si capra si varza
Mely ,
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Dana15 spune:
Alex, da! trmite PM! saru'mana! desi probabil noi vom avea nevoie de ceva costumatie mai primavaratica (am eu o imagine cu Ana imbracata intr-o rochicioara alba, diafana, cu o bentita cu fluturas pe caput si cu piciorusele goale
..pentru asta probabil ar trebui sa fie cald, cald afara)..dar poate pana la primavara, mai scot o clectie adaptata sezonului.
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica ...pentru ca fiica mea se pregateste sa dea doctoratul in a le diversificarii am intrat pe www.beaba.com si m-am imbolnavit... h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
neata hepilica draga,
discutia cu beaba a fost si pe aici pe topic si e cam fumata
cand incepeti cu papica?
mai fetelor,cand va aud vorbind de botez de fiecare data iar incep sa ma macine eternele intrebari:cine or sa ne fie nasi(n-am pe nimeni aici aproape si in tara m-a cam uitat lumea,asta e) si care preot o sa dea ascultare piticilor mei cu bagat copilul in cazan(apropo,apa aia e rece sau o pun mai calda?) si cu dat vinul ala cu lingurita.stiu stiu,poate ca o sa vi se para niste ciudatenii dar pt mine sunt niste chestii ff importante.
ziceti-mi si mie,chiar le dau vin la impartasanie la bebei?io-s total impotriva sa-i puna si pe buze un pic,asta e,am si eu cateva idei fixe dar bune(zic io
apropo de chestia cu bagatul in cazan de cap sua de alte parti ale corpului,sa va zic o faza:am o cunostinta care si-a botezat fetita in tara si care s-a oferit sa-mi boteze Joshu aici in Japo.Din vorba in vorba ajunge sa-mi povesteasca cum a fost la ei(botezul l-au facut cand avea bebitza vreo 7 luni) siiiii ce credeti,a bagat popa copilul in cristelnita cu capul in jos !!!
Io sa fac infarct cand aud,sar repede de fund in sus si o intreb daca mai traieste popa ala..la care ea relaxata:"ei si ce?,n-are nimic draga" Sa mor si nu alta...am refuzat evident nasia.Na,ca v-am spus si oful meu cu botezul.Ar mai fi o varianta s-al rog pe fratele meu dar imaginati-va ca io nu ma cunosc cu nevasta-sa si nici nu pare dornica d evreo apropiere ceva...in conditiile astea io nu pot sa-i rog si basta.Of.Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
Mela nu stiu ce termometru ai dar incearca sa-l pacalestisi sa i-l pui in cuta aceea intre gatut si umar,asa fac astia aici si merge.Bine ca mai mult de un minut nu cred ca poti sa-l tii asa.Sanatate multa la micut
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
mary_07 spune:
Mihaela mai scriu asta si imi bag iar foile sub nas...ma corupeti de la invatat mai fetelor ![]()

Iti pun mai tarziu poze de la botezul lui Alex sa vezi cum era de tot sub apa
numai sa nu pici de pe scaun
.
Si pe Alex,si pe Razvi i-am dus la imparatsit (dupa botz) aproape duminica de duminica.Iti dai seama ca nu le da in cantitati mari..lui Razvi in primele dati ii dadea f putin,acum,treptat,ii creste cantitatea...mai mult e painica din aia,nu vin gol.
Eu una consider ca e foarte bine pt copii sa fie impartasiti
Noi i-am botezat pe ambii iarna iar apa era calduta![]()
Mely ,
Astept primavara...
_

minunata (22.09.2009).