Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Meli, bafta cu sesiunea! imi place semnatura ta..cu primavara..
Alex..sunt frumoase pozele si micuta este o scumpa; de unde i-au luat nasii costumatia aceea alba? (imi place tare mult caciulita). faza cu 2 perechi de nasi cred ca este la latitudine parintilor..noi, desi avem doua perechi de nasi la cununie, am preferat ca Ana sa aiba doar una (si ceilalti nu s-au suparat..astepta un bebe 2
)..ma si gandeam, oare cum va fi la biserica? cine tine copilul in brate? cine tine lumanarea? cine zice Crezul?
ieri am citit pe undeva ca daca se boteaza o fetita, nasul trebuie sa o tina in brate in fata altarului..daca este vorba de un baietel, nasa..stiti ceva de treaba asta?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Monique vroiam sa te intreb ce a papat Andreea ieri in vizita.
Adica fructe pasate ? Crude ? ca tocmai ieri citeam ca marul ar trebui copt...
Care e faza aceea ca daca iese pireul prea tare sa-l mai subtiem cu ceva lapte ?
Mie te rog mult sa-mi spui daca e bine ce spun:
Initial ii voi da cateva lingurite de suc sa vedem "ce zice" davidosu...apoi fructe facute la blender unde iese mama piureului. Mai intai cu cate un singur fruct si apoi poate le combin. E bine ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
alex25 spune:
Luto spilul cu 2 nasi nu e practic nici unul: una dintre peerechi este formata din verisorul meu si viitoarea lui sotie (el mi-a fost ca un frate, noi fiind singuri la parinti) si cealalta pereche este formata din prietena mea cea mai buna si proaspatul ei sot...nimic deosebit, 2 perechi tinere si frumoase, zic eu.
Si intradevar la restaurant a fost mai mult decat relaxata, a papacat chiar de 2 ori si a tras si niste somn, desi era mai mult decat galagie, iar muzica efectiv urla, fiind formatie live...sunt foarte incantata de reactia ei, avand in vedere ca este prima ei iesire.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 ieri am citit pe undeva ca daca se boteaza o fetita, nasul trebuie sa o tina in brate in fata altarului..daca este vorba de un baietel, nasa..stiti ceva de treaba asta? |
Asa stiam si eu si am rememorat acum cateva botezuri si se aplica regula...numai la unul nu, a tinut nasa fetita....Cine le mai stie ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Mely bafta!
Ce are puiutul de a facut febra?Pupam dulce micutul sa se faca bine
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui alex25 Luto spilul cu 2 nasi nu e practic nici unul: una dintre peerechi este formata din verisorul meu si viitoarea lui sotie (el mi-a fost ca un frate, noi fiind singuri la parinti) si cealalta pereche este formata din prietena mea cea mai buna si proaspatul ei sot...nimic deosebit, 2 perechi tinere si frumoase, zic eu. ![]() ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
am uitat sa zic ca mi-aplacut tare mult poza cu bunicii, sunt niste draguti

ai cui or fi, ai tai sau ai sotului Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui mary_07 ECTS - Economia Comertului Turismului si Serviciilor Eu sunt cam absenta de aici ca are Alex febra ![]() ![]() si mai am si de invatat pt maine (am un test la conta) si sambata examen![]() Ooff offf....Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
of,imi pare rau.cat are febra,alte simptome mai are?
multam de explicatie,cred ca ti-e tare greu acum in sesiune

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Meli, bafta cu sesiunea! imi place semnatura ta..cu primavara.. ![]() Alex..sunt frumoase pozele si micuta este o scumpa; de unde i-au luat nasii costumatia aceea alba? (imi place tare mult caciulita). faza cu 2 perechi de nasi cred ca este la latitudine parintilor..noi, desi avem doua perechi de nasi la cununie, am preferat ca Ana sa aiba doar una (si ceilalti nu s-au suparat..astepta un bebe 2 )..ma si gandeam, oare cum va fi la biserica? cine tine copilul in brate? cine tine lumanarea? cine zice Crezul?ieri am citit pe undeva ca daca se boteaza o fetita, nasul trebuie sa o tina in brate in fata altarului..daca este vorba de un baietel, nasa..stiti ceva de treaba asta? Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si la noi a fost destul de complicat la biserica, dar de neevitat daca vrei 2 nasi...s-a decis ca prietena mea sa o tina in brate avand mai multa experienta cu copiii...si eu stiam ca e bine sa fie tinuta de nas daca e fata, dar la noi nu s-a pus problema, nasilor fiindu-le frica sa o tina....la lumanari a fost simplu ptr ca am avut 2, cate una ptr fiecare pereche, asa a vrut preotul, iar Crezul l-a spus unul dintre nasici pentru ca il stia pe dinafara...a fost frumos pana la urma!
Costumatia de la biserica a fost compusa din rochita si botosi, plus paltonas din blanita si caiulita asortata - toate cumparate de la o firma micuta din Bucuresti la niste super preturi...daca vrei iti dau detalii pe pm, numai sa imi spui.

Alexandra
super fericita de

alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
am uitat sa zic ca mi-aplacut tare mult poza cu bunicii, sunt niste draguti ![]() ai cui or fi, ai tai sau ai sotului Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Sar'na, sar'naaa....ai mei, ai mei!!!
Alexandra
super fericita de

hepilica spune:
...pentru ca fiica mea se pregateste sa dea doctoratul in a le diversificarii
, uite cum tot caut eu aparate de facut papa.
am intrat pe www.beaba.com si m-am imbolnavit...
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.