Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 9
suede spune:
Kawaichanmultumim!
In sfarsit i s-a facut si cuiva mila de mine si mi-a raspuns la intrebare.Monikus
te rog da-mi PM,ca eu n-am fost niciodata pe acolo
.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
monique02 spune:
Buna dimineata,
Intru rapid ca tb sa fug la magazin.
Vreau doar sa spun ca
(1) Am vazut-o pe Ana-Banana cheliuta, este super draguta. Cred ca o tund si eu la vara pe Andreea.
(2) Aidan este din ce in ce mai superb, tu Manga cred ca o sa trebuiasca sa il pazesti bine de fete cand o sa mai creasca.
(3) Andra si eu sunt rac ![]()
alex25 spune:
Ce o fi cu linistea asta pe aici? Pe unde umblati?
Eu tre' sa fug ca s-a trezit mandra...va pup!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Chiar ca liniste....![]()
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 'neatza (cu toate ca v-am mai zis o data Mihaela,is la Univ De Vest Vasile Goldis,la ECTS, id Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
no m-ai pierdut,ce inseamna prescurtarile alea? ca m-ai facut de-am deschis pagina univ si tot nu m-am dumirit.e ceva cu stiinte economice?
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Dana15 spune:
Va salut cu mare drag!
David, Irinel, Stefania sa cresteti mari, sa fiti sanatosi..sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun si frumos in lumea aceasta! pupa Dana frunticica voastra draga! un
si pentru mamici!
ati avut ceva spor azi noapte!
o
pe Nela pentru ca ne impartaseste gandurile ei pentru Ana! super! abia astept sa citesc!
Maria copilasul vostru este pe zi ce trece tot mai frumos!
iti vine sa crezi ca el este cel cu bubite pe fata si micut, micut?! cum zicea cineva, deja are trasaturi de barbatel..si mie mi-a placut plovarasul cu reni..aveam impresia ca este ceva intreg, si cu pantalonasi;
prietena mea este bine,mai plange, mai reuseste sa si rada..isi face planuri pentru cand vor trece cele 6 luni;
mi-a placut de Lucia aseara de numa'..faza cu Pavarotti, faza cu priceputul la un pic de medicina, un pic de fotbal..politica nu mai povestim..mi-a inseninat ziua
apropo de kg..eu propun ca cine are mai putin de 10 kg de dat jos in urma sarcinii, sa nu se mai planga!!!
stiti vorba aceea, nu? ca iti trebuie 9 luni sa devii mama si alte 9 , sa redevii femeie?!
Mada tu ziceai ca ai 5 kg in plus..pai, nu-i asa mult mami! si am vazut eu
ca astea 5 kg nu te deformeaza deloc, deloc..dimpotriva, arati tare bine!
eu le admir pe Lucia si Cristina..Lucia, pentru ca in ciuda faptului ca spune ca nu este organizata si nu se poate aduna, uite, ca se tine de dieta si sunt sigura ca va reusi sa ajunga la greutatea dorita. Cristina..ce sa mai zic? model de perseverenta! ar cauta si in gaura de sarpe, vorba aceea, solutia pentru problemele ei;
offf...ma duc sa ma uit la pozicile lui Alex;
vad ca Monikus este tare pe pozitii cu povestea nasterii..recunosc ca ma faci invidioasa un picut, asa
...eu nu cred ca o sa reusesc..am impresia ca nu voi putea pune in cuvinte emotia acelor momente
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Neata si multumim de urari,
Alex dar care-i spilul cu 2 perechi de nasi la copil ? sau nu e niciunul ?
Ca ma gandesc cand mai creste se incurca copilul in atatea nasici si nasei....
Zic si eu...
Fetita ta pare foarte cuminte si imi place cat de relaxata e la restaurant de parca nimic nu se intampla in jurul ei.
Melania baga mare cu invatatul si referatele si bafta multa sa treaca si sesiunea asta 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
kawaichan spune:
sunt si io ca tocmai m-a schimbat tati de samurash.in loc sa mananc iote ce fac
am si uitat ce-am vrut sa mai zic.stati ca ii e foame si samuraiului al mare acum cica![]()
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
mary_07 spune:
ECTS - Economia Comertului Turismului si Serviciilor![]()
Eu sunt cam absenta de aici ca are Alex febra

si mai am si de invatat pt maine (am un test la conta) si sambata examen
Ooff offf....
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
suede spune:
Irinel si Stefania sa fiti sanatosi si la multe lunite!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):