Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 19
kawaichan spune:
Liliacule da sa te pup,ce scumpa ai fost ! Nu zice de doo' ori ca cine stie
Daca n-ar fi fost parintii mei asa departe de voi te pricopseai cu un finut din prima:))
Mamasipisa ce frumos ai zis,ai perfecta dreptate
Ioanna,incearca cu mult usturoi si otet in sosetute.Altceva chiar nu stiu nici eu,in afara de clasicul ceai cu muuulta lamaie.Multa sanatate !
Cristina ce bine-mi pare ca am cu cine sa ma iau si eu de manuta in ale religiei.Si eu cam din aceleasi motive sunt mai reticenta in ceea ce priveste ortodoxismul.In rest,toate bune si frumoase
Mey vreau si eu blog,dar vorba Danei,oare o sa pot pune in cuvinte ceea ce simt? avand in vedere ca nu-s deloc talentata la scris.am o paginuta pregatita inca din august dar sta goala bine mersi.va rog,dati-mi un sut in fund ca poate ma apuc.
anaconda bine ai revenit si sa-ti traiasca bebele! urmareste topicul pt ca discutiile sunt in toi.
mai si eu am vrut sa-i zic Carinei de diversifiare dar m-am gandit sa n-o deranjeze,na.Carina draga si mie mi se pare prea mult si de asemeni m-a mai surprins f tare ca-i dai suc de portocale(sau de mandarine parca era,nu mai stiu).din cate stiu eu citricele la un copil atat de mic sunt prea puternice si nu fac decat sa strice flora intestinala,nu vad chiar nici un sens..daca tot ii dai exista morcov sau altele care sunt mai blande cu stomacelul lor.
Sper din suflet ca nu te superi ca-ti zic,imi dau si eu cu parerea ca tot omul

gata,va pup ca ma retrag si eu. Josh a fost cam marait azi,a vrut numai in brate.apropo Raluca,eu am toate minunatiile adunate in jurul calculatorului-swing,bouncer,playmat,jumperoo si bumboseat-ul de nu mai ai pe unde sa calci pe jos.si mut copilul dintr-una intr-alta pana se plictiseste,chit ca nu sta mai mult de un minut cateodata,dar io ca mama constiincioasa ce sunt,incerc![]()
hai bafta ca o sa treaca ea perioada asta curand
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Iulika29 spune:
Nela asa e.Eu ii dau la masa de pranz( 11.30-12.00)..si a fost oki..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Etapa asta cu diversificarea ma cam tine si pe mine intr-o ceata densa. Sunt atatea articole, atatea carti si atatea pareri incat chiar nu stiu in ce directie s-o apuc. Insa am luat-o prim eliminare deocamdata - nu voi incepe cu cereale ptr ca mandra mea si asa are mostenirea genetica cu luatul in greutate si nu as vrea sa sufere ca mine. Acum intre fructe si legume...grea decizie, oscilez intre suc de morcov sau de mar....o sa vedem...nu prea ma pricep deloc. La ustensile momentan am achizitionat o razatoare de sticla, 2 lingurite de silicon, 2 boluri si am deja mixer vertical si storcator. Sper sa fie bine, ca am emotii cu treaba asta.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lullaby_2009 spune:

David
Irinel
Stefania
Maria e dulce foc Aidan, ptiu, ptiu, nu numai buze dar are si o privire super. 
Mama si pisa, tu scrii asa frumos. Incepusem sa povestesc din experientele si parerile mele care poate nu erau impartasite de majoritate, dar tu ai abordat atat de bine subiectul ca parca nu mai avea rost sa spun altceva. 
Meli, multa sanatate lui Alex. Ce dulce puiut la botez. Bafta la examene!
Ioanna multa sanatate!
liliac1 spune:
Danuta mamis, vezi ca si crema mirobolanta cu acidul in sine tot trebuie sa o dati si apoi sa stati asa cu ea pe cap'shor o ora inainte de baie.
Eu am fost asa de fericita in etapele alea
ca trebuia sa-i pun fes pe cap pentru ca gasisem in sfarsit utilitatea la cele n'shpe caciulite de casa pe care le-am primit. Mai ales ca toata lumea se uita la flacau intr-un mare fel si exclamau: "Vaaaai, dar nu-i pui caciulita??" Nu, oameni buni, nu-i pun ca i se strica freza 
Miha Ce mi-e Sibiul, ce mi-e Galatiul
Eu vorbesc serios de serios! Acum...vazut-ai ca spusesera fetele de chestii de suflet. Eu stiu? Poate in timp?!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Am lipsit motivat.Cum subiectul diversificare e departe de noi (cam la 3 luni)v-am pregatit o surpriz ape mail-ul comun.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
mary_07 spune:
A pus Raluk poze de la botez

sa le vad...
, "numai" vreo 800 si ceva

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Danuta mamis, vezi ca si crema mirobolanta cu acidul in sine tot trebuie sa o dati si apoi sa stati asa cu ea pe cap'shor o ora inainte de baie. Eu am fost asa de fericita in etapele alea ca trebuia sa-i pun fes pe cap pentru ca gasisem in sfarsit utilitatea la cele n'shpe caciulite de casa pe care le-am primit. Mai ales ca toata lumea se uita la flacau intr-un mare fel si exclamau: "Vaaaai, dar nu-i pui caciulita??" Nu, oameni buni, nu-i pun ca i se strica freza ![]() Miha Ce mi-e Sibiul, ce mi-e Galatiul Eu vorbesc serios de serios! Acum...vazut-ai ca spusesera fetele de chestii de suflet. Eu stiu? Poate in timp?!Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Vai, da!!!
ca si noi avem o gramada (5
parca mai bine suna sa stam cu uleiulMamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Off topic rau de tot, da fun: http://www.youtube.com/watch?v=EP9Qv0nhh_0&NR=1 de Natalia (03.09.09) |
BESTIAL!!!!
Iar babuta din public mi-a facut ziua! Auzi la ea..."me too"
iar expresia ei din final e de toata admiratia!asa-mi inchipui ca o sa fiu si eu la batraneteLiliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monique02 spune:
Luto uite iti spun exact cum mi-a spus pediatrul sa fac. Intre 4 si 5 luni introducem fructele la a doua masa din zi. Se incepe cu marul. Inainte sa ii dai san ii dai cate 5 ml suc de mar prima zi, se creste cu cate 5 ml pe zi pana la 30 de ml. Pana la 2 saptamani continui cu 30ml pe zi. (Dupa ii dai de fiecare data lapte). Dupa doua saptamani cresti iar cu cate 5 ml pe zi pana la cantitatea pe care o vrea. Dupa 3 sapt de suc se incepe si se ingroasa sucul cu pulpa si putem pune si cereale o jumatate de lingurita in suc si se creste cu cate o jumatate de lingurita pe zi pana la 2 lingurite. (se folosesc cereale din cele pentru 4 luni si care nu au lapte incorporat). Apoi poti sa ii adaugi putin cate putin si alte fructe langa mar. De ex acum Andreea mananca pe langa mar si banana.
Dupa 5 luni urmeaza supa de legume, daca vei o sa iti dau si reteta aia mai incolo. 
Nela am aruncat si eu o privire pe blog, mi-a placut tare de tot poza Anei. Blogul asta ramane asa forvever, adica o sa poata si Ana cand creste mare sa il citeasca?
Dana i-am dat si eu Andreei cu crema din aceea preparata in farmacie si a functionat, desi mie doctorita imi spusese sa o dau 7 zile la rand eu tot uitam si o dateam la 2-3 zile si tot a fost OK. Inainte de baie cu o ora si apoi o spalam, arata tare funny cu parul alb. Eu nu i-am pus caciulita ca Liliac