Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
Raluci..din cate stiu e se poate face si la 3 luni. De obicei se alege sa se faca la 3 luni vaccinul pt bebbeii prematuri sau pt cei cu greutate mica la nastere, dar nu cred ca e o problema si in cazul vostru daca il faceti la 2,5 luni, numai ca trebuie sa tineti cont de acest lucru si la urmataorele vaciinari, sa mergeti cu acest plus de 10-15 zile.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Raluci..din cate stiu e se poate face si la 3 luni. De obicei se alege sa se faca la 3 luni vaccinul pt bebbeii prematuri sau pt cei cu greutate mica la nastere, dar nu cred ca e o problema si in cazul vostru daca il faceti la 2,5 luni, numai ca trebuie sa tineti cont de acest lucru si la urmataorele vaciinari, sa mergeti cu acest plus de 10-15 zile. |
multumesc, asa ne gandisem si noi, si din ce am mai cautat pe net se pare ca nu e bai
multumesc
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
Ramonika spune:
fetelor,
pentru ca m-am obisnuit cu google photos si nu prea-mi place (si nu ma prea descurc cu) webshots, am creat un nou cont pe google. username-ul este fulgusori2009@gmail.com si parola aceeasi ca dincolo.
va astept cu pozici noi.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Laurairina!
La multi ani, Rgagapie!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Ramonika...bine ai facut. De stiam ca ai in plan asa ceva, nu imi mai faceam si eu cont separat pe picasa. Nici mie nu-mi merge la suflet webshots.
Monis...tare scump e Santiago. Ai tras niste poze jos palaria. Sa-mi zici si mie exact cum se numeste camera ta, firma, model...sa dau si eu comanda de una .
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Raluci b,eu i-am facut vaccinul la 3 luni,si nu e nici o problema,din cate mi s-a spus.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Ramonika spune:
RamoC - azi mi-a venit ideea
mi-am facut deja album, va astept si pe voi.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
dienutze spune:
La multi ani Lauriciule!
La multi ani, Rgagapie!
Sa fiti fericite!
Da, pe cutia de D3 produs de Biofarm, scrie: "A se utiliza in cel mult 20 de zile de la prima deschidere a flaconului"
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
dankutza spune:
Buna fetele,
Azi am fost la doctor. SUntem foarte fericiti. Cezarica cantareste 3400g. Deci, a luat 1100g de la nastere si pana acum in 5 saptamani. A crescut cu 3 cm. Acum are 51 cm. I-a ascultat inimioara si e foarte bine. A verificat fontanela, pielea, tzatzicile si daca nu cumva are dispalzie de sold. TOTUL E BINE!
Medicamente: Ne-a recomndat sa ii dam 3 picaturi de Vigantol, in loc de 2. Doar timp de 3 luni. Apoi, continuam cu 2 picaturi pana la 2 ani. Apoi, va trebui sa luam calciu gluconic 3ml/zi timp de 10 zile pe luna. De la 2 luni, o sa luam si fier 2mg/kg/corp. La intrebarea mea, de ce 3 picaturi in loc de 2, de ce calciu si de ce fier, mi-a raspuns "pentru ca s-a nascut cu greutate mica la nastere".
Vaccinuri: Mi-a facut capul mare de Infanrix Hexa. Mi-a zis ca asta este cel ami bun si sa las naibii Pentaximul + Egerix. Sper sa fac alegerea buna.
Uitati ce schema de vaccinuri mi-a propus:
2 luni: Infanrix Hexa si Rotarix
4 luni: Infanrix IPV si Roatarix
6 luni: Infanrix Hexa
1 an: Infanrix IPV si eventual Priorix
1 an si 2 luni: Varirlix
Apoi o sa discutam si de Prevenar.
Am intrebat-o daca nu crede ca sunt cam multe. Ma refeream la Rotarix si Prevenar. Mi-a zis ca la ce vede ea la cabinet, mai bine merg pe mana ei si fac si pe astea. Cred ca o sa ma conformez. Nu stiu.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza