Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Buna seara
DianaR - pentru raspuns. M-am edificat complet acum. La noi indicatia de 3 picaturi a fost dupa palparea mataniilor costale si (probabil) corelat cu marimea fontanelei.
Ce face gasca de copiluti?
Lili_a - nu esti prima care scrie importatorului de medicamente ... eu am mai cautat pe net si am mai vazut mamici care au scris, si ce raspunsuri au primit si eu de aia nu am aruncat nimic . Super treaba ce ai facut
RamonaC - sarumana . Noi avem o camera nikon D40 (dslr) care nu se mai fabrica acum si am cumparat-o la mana a 2 a ca noua era f scumpa. Ceva din zona asta gasesti www.f64.ro/aparate-foto-dslr-reflex.html?Marci[]=Nikon&orderby=price&dir=asc" target="_blank">aici, iar www.f64.ro/nikon-d60-10-mpx-3-fps-lcd-2-5-inch-nikon-af-s-18-55mm-f-3-5-5-6g-af-s-ed-ii-abonament-6-luni-national-geographic-bonus.html" target="_blank">asta ar putea fi o alegere buna, mai ales daca o gaseste sotul tau. Afara sunt muuult mai ieftine si sa stii ca la mana a 2 a chiar face toti banii.
Eu pot sa ma laud ca Santiago e din ce in ce mai atent la jucarelele de la salteluta aia de joaca, pe care o credeam cam inutila . Si azi a ras de mai multe ori, in special la tanti care ne face curatenie . Cum apar eu in cadru, cum devine serios .
Seara frumoasa sa aveti
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
simonette spune:
Buna seara!
Ce iarna frate!!!!!!
Vreau sa fac o corectie.....Nicolas s-a nascut cu 3370? nu 3700! Este greseala facuta de sotul meu care coplesit de emotii asa a vazut la cantar! Aseara am fost la consult si deja avem 5000gr. Praslea al meu a luat 1600gr in 4 saptamani! Am pus-o pe dr sa-l cantareasca de 2 ori ca nu credeam.......
Acum experimentam colicii.......;ooofffff,offf, mai,mai!!! Plang si eu cu el in brate! Mi-a dat dr aseara niste emotii de-am crezut ca mor.......Ca are ceva la inima, ca probabil nu e nimic dar totusi sa vina cardiologul pediatru........am murit si-am inviat cand cardiologul a zis: nu are nimic, e normal! Am intrebat daca e sigur???? Raspunsul a fost ca e cardiolog pediatru, asta face toata ziua si e f sigur!!! MultumescLui Dumnezeu!
Dankutza felicitari ptr vestile minunate! Ce invingatoare are mama!!!!
Revin.....;
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
RamonaCopot spune:
Monis, sar'na. Am salvat linkurile si am trimis mail la sot :), desi l-am avertizat cand a plecat de acasa sa nu dea banii pe chestii din astea, ca putem trai si fara ele...si sa stranga banii...acum imi trebe musai .
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Floricik desigur ca e voie in scoica auto daca e 0+ .
Ma bucur ca ai intrebat de cererea aia ,acum m-am lamurit si eu.
Lili_a ma bucur ca ai scris producatorului de vigantol ,am mai gasit o data aici pe forum pe cineva care a facut-o si a primit acelasi raspuns.
Inca astept sa va cunosc in poze.
Raluci eu cred ca nu-i bai sa intarzi vaccinul ,ma gandesc ca atunci cand un bb are vreo problema de sanatate se amana vaccinul.
Dankutza bravo ,ma bucur si eu pentru voi.Deci cu vaccinul te-a sucit.
Monis deci la tine nu vrea sa zambasca Santi ,la tanti vrea .Te tine in suspans ,stie ca te vei topi toata cand iti va adresa primul zambet si cred ca vrea sa mai exerseze pana atunci.
Simonette ,draga mea ,ma bucur sa te vad prin zona.Imi lipsesti.Ai un baiat mare si grasut,ce mai,auzi 1600 g ,ar fi fost bine sa ia atat in 2 luni dar el creste vazand cu ochii
.Cand ne mai pui pozici ?Mi-e dor de voi si Stefaniei de al iei barbat (baitzel cum ii zice ea).
De colici scapati voi in vreo doua saptamani,ok?Bine ca-i ok iminioara
.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
Lidia74 spune:
Banc:
A woman goes to her priest and says to him:
” I have just bought two parrots, they used to live in a brothel and all they can say is ‘Hi, we’re prostitutes. Do you want to have some fun?’”
“That is a problem,” the priest says, “but I have a solution!” I have two male parrots whom I’ve taught to pray and read the Bible. If we put your parrots with mine, I believe yours will transform quickly in their presence.”
The next day, the woman takes her parrots to the priest’s house and puts them in the same cage as the male parrots, who are holding rosary beads and praying.
“Hi, we’re prostitutes.” say the females. “Do you want to have some fun?”
The parrots look at one another and start to squawk!! “Thank God!! Our prayers have been answered at last!!!!”
crissa13 spune:
buna seara,
LA MULTI ANI LAURA!!!!!!!!
LA MULTI ANI RGAGAPIE!!!!!!
fetelor eu cred ca o sa o iau razna, bb-le meu sta intr-una la san, cand e treaz vrea doar sa pape si chestia asta se intampla de cand am ajuns acasa,adica de o luna. am tot zis ca o sa mai creasca si o sa se schimbe, dar nu vad nici o schimbare. oare cat o sa mai dureze???
dankutza felicitari pt vestile bune.
monis pe tine cred ca vrea sa te surprinda micul Santiago cu zambetele lui.
ramonika multumim pt cont, buna idee.
mamica implinita de bebe Robert Andrei
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Simina , la botez toate fetele dragi de pe DC au fost alaturi de mine, la masa rotunda imaginara. [restul meselor au fost patrate ) La voi e altfel situatia, ca sunteti multe din Bucuresti si chiar ar fi foarte frumos daca ati merge unii la altii la botez, nu doar la masa rotunda imaginara. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
sunt de rasu-plansu eu chiar am crezut ca vin fetele la tine...ca n-am bagat de seama zona......chiar ai spuneam sotului ca (,)daca aveam ceva "de ocazie" mai gros mergeam si noi..........
Apai...daca a fost doar masa imaginara am fost si eu acolo!!!!!
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui lili_a Simina parca tu intrebai mai demult de camin de batrini. Cind o plimbam azi pe bb am vazut pe un stilp afis - Caminul Sf Vasile, camindebatrani.com. Nu stiu tarife sau altceva poate sint pe site |
Exact acolo am internat-o .Vineri. Este in Afumati. Dam 1500lei/luna.Mi-a zis mama ca arata super innauntru...si sunt ff ingrijiti.Baba noastra a pri vlaga iar...a..daca sta in curte toata ziua, este in lumea ei
Cu scaunul si eu m-am intrebat si ma intreb, bietul copil pare tare chircit acolo, dar toata lumea a zis ca s-o pun daca scrie 0+. |
Si eu am primit o scoica chicco azi da imi pare enorma gaura...clar ar sta fata ca pe scaun numai cai culcata
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
douradoudou spune:
helloooooooooooo..mi s-a facut dor de voi..nu v-am mai citit de cateva zile dar fiti sigure ca nu v-am uitat...va mult pe toate ..lidia hihi funny
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
shtephy spune:
Simina ma bucur ca ati gasit un loc decent pentru bunica ta.Sper sa fie bine ingrijita acolo iar voi mai linistiti.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_