Fulgusori de nov-dec 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI LAURAIRINA !!

LA MULTI RGAGAPIE !!

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor angajatorul imi cere sa-i dau o cerere cum ca o sa intru in CIC bla bla ...ce scriu eu acolo ca-s varza ???? Ei cica nu stiu ca-s prima lor angajata gravida

Apropo de statul in fund, oare gresesc daca pun copilul in scaun de masina? Ca doar pt asta sunt scoicile auto...Eu am de la Chicco si este clar de la 0+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI LAURAIRINA

LA MULTI ANI RGAGAPIE

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetelor angajatorul imi cere sa-i dau o cerere cum ca o sa intru in CIC bla bla ...ce scriu eu acolo ca-s varza ???? Ei cica nu stiu ca-s prima lor angajata gravida

Apropo de statul in fund, oare gresesc daca pun copilul in scaun de masina? Ca doar pt asta sunt scoicile auto...Eu am de la Chicco si este clar de la 0+.

Faci o cerere simpla in care soliciti intreruperea contractului de munca incepand cu data in care intri in CIC..atata tot...

Legat de scaunul de masina ,si eu l-am pus ocazional...iar peste zi ,cand e tare marait il mai pun in leagan (max.30min)...amandoua sunt pentru 0+...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
Floricika, eu asta am scris in cererea de suspendare a cm:
"Sumbsemnata.....angajata a soc dvs in functie de..., prin prezenta solicit intreruperea contractului individual de munca incepand cu data de ...., cand expira cele 126 de zile de concediu prenatal, pentru a intra in concediu de ingrijire a copilului pana la varsta de 2 ani.
Atasez prezentei cereri copia certificatului de nastere al fiului meu.
Va multumesc!"

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

floricik ,din ce stiu eu, pentru intrarea in concediu pentru cresterea copilului se face o cerere catre angajator de suspendare a contractului de munca incepand cu ziua urmatoare a ultimei zile de concediu medical(cele 126 de zile de sarcina zi lauzie) si sotul da o declaratie pe proprie raspundere ca nu beneficiaza el de acest concediu pentru cresterea copilului. poate nu toti angajatorii vor la fel

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simina , la botez toate fetele dragi de pe DC au fost alaturi de mine, la masa rotunda imaginara. [restul meselor au fost patrate )
La voi e altfel situatia, ca sunteti multe din Bucuresti si chiar ar fi foarte frumos daca ati merge unii la altii la botez, nu doar la masa rotunda imaginara.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

eu il pun in scoica zilnic, il iau dupa mine prin casa sus jos, unde am treaba, stiu ca este ok si scoica si balansoarul, noi inca nu am primit leaganul, il asteptam

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Laurairina Rgagapie
Ionela imi pare rau de tatal tau. Ce diferiti sint bebelusii, Mariuca mea uraste siropelele extrem de dulci si ii place amaraciunea aia groaznica de Ca
dienutze ai gasit ca expira pe sticla de D3 romaneasca? Ca pe Vigantol nu scrie.
In nebunia mea am scris importatorului - raspunsul este ca NU tb aruncata sticluta dupa o luna. Am trimis pe mailul comun raspunsul primit si ma declar mindra ca am rezolvat o mare dilema Cred ca scriu si importatorilor de Calpol si ii fac medicului de familie un dosarel cu informatii, Cit traieste omu-nvata, nu?
Shtephy
crlp eu i-am dat de la 10 zile
laviniablaga de incurajare pt situatia cu bunicul
MyLady nu fii suparata, lasa ca rezolvi tu cu restanta data viitoare. Acum a fost probabil prea curind dupa nasterea lui bb
DianaR tu intotdeauna explici foarte frumos si ne luminezi cu sfaturi bune
Laurairinia sper sa gasesti un cadou pe placul tau
Simina parca tu intrebai mai demult de camin de batrini. Cind o plimbam azi pe bb am vazut pe un stilp afis - Caminul Sf Vasile, camindebatrani.com. Nu stiu tarife sau altceva poate sint pe site
Lylyana te astept cu povesti zen de la sect 2 ca si eu tot acolo ma duc in februarie
floricik mie mi-au facut cererea fetele de resurse umane, eu doar am semnat - are 3 rinduri, "subsemnata solicit suspendarea contractului de munca pt ingrijirea copilului pina la virsta de 2 ani.". Cu scaunul si eu m-am intrebat si ma intreb, bietul copil pare tare chircit acolo, dar toata lumea a zis ca s-o pun daca scrie 0+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, stiti cumva cat se poate intarzia cu vaccinul, doctorita are neste probleme si zice sa ma duc sapt viitoare, bebe a facut 2 luni, vineri

multumesc

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput