Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
Doamneee da avem niste fulgusori superbi!
Am vazut poze multe(Andre,Rgagapie,Ralu, Lavinia, Ancutza,...nici nu mai stiu la cine)...da stiu ca atunci cand o sa ne intalnim o sa facem un grup de fulgusori dementiali....ma uitam ca se fac din ce in ce mai frumosi..TOTI
AAAAAAA.....MI-AM ADUS AMINTE....cand a zis RamonaCopot ca face botezul , au fost cateva mamici care au ziis ca se duc.....Nu ati zis nimic..ati fost??? poze..impresii..ceva.Nici Ramo nu a zis nimic , de unde am inteles ca nu a mai fost masa DC
Mai am o intrebare si gata...de la ce varsta putem pune copilul sa stea in fund????????Am vazut ca Lavinia a pus baiatul deja, si-i mai micutz ca noi. La a mea ai place rau, da mai mult de 3-4 secunde nu am lasat-o....Diana,Stefy, Simonette..voi trebuie sa stiti.As pune-o in balansoar, nici chiar in fund..da nici culcata ca nu-i place
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ionelamaria spune:
salut
Aici gasiti ceva despre zen.
pupici tuturor
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Heloooo
Laurairina si Rgagapie - LA mUlti Ani! sa fiti fericite si iubite si sa va bucurati de fetitele voastre
Asaaaa, am depus dosarul pentru indemnizatie si am ramas ... Zen
Zenul este transmisia exacta a practicii zazen. Este practica posturii si a respiratiei corecte, cu corpul si mintea unificate, abandonand astfel orice idee sau spirit de cautare ori de profit personal, detasat de complicatiile mintii egoiste. [...] "intoarcerea la conditia normala, originara, universala a corpului si a mintii".
Zazenul se adreseaz#259; deci tuturor, fara deosebire de varsta, sex sau inteligenta. Practicat cu regularitate, urmand invatatura maestrilor autentici ai transmisiei, el conduce la transformarea radicala a viziunii noastre asupra lumii si aduce fericirea profunda in viata de zi cu zi. Mintea noastra îngusta, egoista si complicata se deschide intelepciunii celei mai inalte - intelepciunea trezirii - iar spiritul compasiunii universale cre#351;te în noi, inconstient, natural, automat.
Zenul nu este filosofie, nu este psihologie, nu este doctrin#259;. El este dincolo de filosofii, de concepte, de forme. Esenta zenului nu se exprima prin cuvinte.
Mai multe, daca aveti curiozitatea, gasiti AICI
Revin
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
ionelamaria spune:
salut
Aici gasiti ceva despre zen.
daca alegeti varianta in engleza e explicat mai pe larg
pupici tuturor
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
felicitari monis. ti-au spus si in cate luni primesti banii?
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
alexa75 spune:
Dragelor,
Am nevoie de ajutor. Ne-am trezit de dimineata cu ochisorul drept foarte rosu si cu secretii abundente. Mi-e frica sa nu aiba conjunctivita. Ce sa fac? Unde sa ma duc sa fac analiza secretiei oculare sau sa nu mai astept si sa ma duc la un oftalmolog pediatru? Daca aveti vreo recomandare privind doctorul mi-ar prinde tare bine.
Multumesc,
DianaR spune:
Alexa, cel mai probabil ca e conjunctivita. Mergi la un oftalmolog ptr mai multa siguranta, o sa-ti prescrie un antibiotic local (gen Nettacin sau Tobrex, in prima zi cat de des poti 5-6 ori chiar si apoi 3-4 ori pe zi). Ochisorul sa il speli cu compresa sterila si ser fiziologic sau apa fiarta si racita (NU ceai de musetel!!!) si atentie sa nu folosesti aceeasi compresa la amandoi ochii ca face si la celalalt.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ionelamaria spune:
Povestiri si anecdote Zen
Un miriapod trecea pe o carare, cu cele 100 de picioare ale sale miscandu-se intr-o sincronicitate perfecta. O broasca raioasa l-a privit minunandu-se: "Cum reusesti sa iti coordonezi atat de bine picioarele? Pe care dintre ele il misti primul?" Miriapodul s-a oprit sa se gandeasca si de atunci nu mai stie cum sa mearga.
Intr-o noapte, pe cand se ruga, fratele Bruno a fost tulburat de oracaitul unui broscoi. Incercarile lui de a ignora sunetele dizgratioase s-au dovedit inutile, asa ca, exasperat, a sfarsit prin a striga pe fereastra:
- Tacere! Imi fac rugaciunile!
Fratele Bruno era un sfant, asa ca porunca lui a fost imediat ascultata. Toate creaturile vii din preajma au tacut, pentru ca sfantul sa se poata ruga in pace.
In mintea lui Bruno a aparut insa o indoiala, care i s-a parut chiar mai tulburatoare. "Daca Dumnezeu asculta cu aceeasi placere oracaitul broastei ca si psalmii tai?" "Ce placere i-ar putea face lui Dumnezeu oracaitul unei broaste?" nu s-a lasat Bruno mai prejos.
Dar vocea interioara a insistat: "De ce crezi ca a inventat Dumnezeu sunetul?"
Bruno nu stia, dar s-a decis sa afle de ce. El a iesit la fereastrasi a strigat:
- Canta!
Oracaitul broscoiului s-a auzit imediat, insotit cu veselie de toate broastele din vecinatate. Bruno a ascultat cu atentie zgomotele si si-a dat seama ca daca nu le mai opune rezistenta, ele nu mai sunt suparatoare, ci dimpotriva, imbogatesc tacerea noptii.
Odata cu aceasta descoperire, inima lui Bruno a intrat in armonie cu universul si pentru pentru prima oara in viata, el a inteles ce inseamna sa te rogi cu adevarat.
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Am aflat la depunerea dosarului urmatoarele (in plus fata de ce stiam deja):
- luna nasterii copilului nu se ia in calcul. Se ia in locul ei luna de dinainte, de 2 ori
(spre exemplu pentru cele care am nascut in nov se iau in calcul:
decembrie 2008-septembrie 2009 + 2 X octombrie=12 luni)
- teoretic, dupa prelucrarea dosarului depus, se trimite mamei acasa o decizie in care se spune ce si cum, ca s-a aprobat etc. Practic, aceasta decizie nu prea vine acasa la nimeni
Asa ca singura 'dovada' ca s-a prelucrat dosarul este prezenta banilor pe card .
- banii intra pe card dupa 2 luni si mai mult - adica eu am depus astazi, pe 13 si mi-au spus ca mai devreme de 20 martie sa nu ma astept....
- daca banutzii care intra pe card nu coincid cu calculele pe care ni le putem face cu totii macar estimativ, se depune cerere sau contestatie sau asa ceva in Str. Hambarului nr. 6, la Agentia Pentru Prestatii Sociale a Municipiului Bucuresti (am inteles ca acolo e nebunie maxima )
- alte indicatii pretioase: sa nu existe nici o modificare, ingrosare, stersatura, corectura pe adeverintele de venit si important! (cel putin la sectorul 1) angajatorii sunt bineveniti sa telefoneze daca au neclaritati in completarea adev de venit - ANEXA 2
- offtopic - pentru cine vrea modelul de adeverinta pe care am depus-o eu cu veniturile din drepturile de autor, astept PM - functionara care mi-a preluat dosarul a zis ca ea crede ca e buna (mai buna de atat nu stia nici ea cum s-ar putea face)
citesc din urma si sper sa revin curand
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
shtephy spune:
mamici dragi
Nu puteam lipsi de la ospetele oferite de Laura si Ramona ,multumim dragelor.
Diana si .Ma bucur ca esti colega cu noi ,iti multumesc pt.sfaturile si informatiile bune.
Uite ca la jocuri cu zarul nu m+am gandit ,poate i-or placea si Stefaniei daca nu ,le zboara prin casa
LauraG si tu ai venit de la medic cu multe info.
Lavinia imi pare rau de batran !
Am vizionat pozici cu bebe care trage de tzitzi si care trage pe dreapta si ajuns acasa in cosmonaut .Tare fain bebe .
Eu spun ca+i foarte devreme sa stea in fundulet ,sper sa nu te superi ca mi+am exprimat parerea
Gabitza aveti vesti bune ,ma bucur ca sunt bine ,sanatosi prichindeii.
Lylyana falcosul exclusivist.Mie mi+e teama sa mananc struguri ,oricum nu prea imi plac astia de import.
Simina super ca+i bine stomacelul Mayei.
Eu cred ca e bine sa punem bebelusii in fundulet incepand cu 6 luni.Eu asa am facut la Stefi ,de fapt cam de atunci a inceput sa stea in carucior si in scaunul de masa inclinate la 45 de grade.Nu imi dau seama de inclinatia balansoarului vostru.
Monis super ca ai terminat cu dosarul si mersic de detalii.Oare cererea de suspendare a contractului de munca cum s+o face?
Alexa sanatate si sa ne tii la curent cu evolutia ochisorului.
Ionela foarte frumoase povestioara si anecdota.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_