Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
DianaR spune:
Lavinia, imi pare rau ptr bunicul tau!
Cami, eu din principiu prefer pediatrii care se retin de la a se arunca cu tot felul de suplimente si medicamente... Poate e mai bine asa
Nu mai stiu daca tu ai intrebat de Debridat. Debridatul e un fel de medicament minune bun la toate: adica regleaza tranzitul intestinal, deci e recomandat si in diaree si in constipatie, relaxeaza spasmele musculaturii intestinale, adica reduce durerea din "crampe" si asta plus ca e bine tolerat la nn si bebelusi il face sa fie des recomandat ca medicament "anticolici".
La multi ani Laurairina! Sa ne traiesti mami de rechinasa!
La multi ani Rgagapie!
Au mai fost sarbatorite si zilele trecute dar le-am ratat asa ca La multi ani Gia, Biara, Ofetita si Crissa!
Stephy, asta fac si eu cu ei, colorat si puzzle, mai ales in week end cand sunt mai mult pe acasa plus lego, circuit cu masinute de curse, jocuri cu zarul, exercitii pe caietele ptr varsta lor etc.
Eu vigantolul il picur direct in gurita, asa am facut la toti fara nici o problema.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga poze noi |
pupam galusca, neam facut mari
nu pot sa pun commenturi
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
laviniablaga spune:
Raluci
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laviniablaga spune:
DianaR, lylyana
raluci_b spune:
La multi ani Laurairina!
La multi ani Rgagapie!
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
laviniablaga spune:
Andre, vazut poze frumoase cu Chiara...e superba...la fel ca tine...si ochisorii aia ai ei ma dau pe spate! Multumesc de comment! Mi-am pus feciorul in fundulet si sta!...il las vreo 5minute!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Andre, vazut poze frumoase cu Chiara...e superba...la fel ca tine...si ochisorii aia ai ei ma dau pe spate! Multumesc de comment! Mi-am pus feciorul in fundulet si sta!...il las vreo 5minute! |
rgagapie spune:
ionelamaria, Lidia74, miany75, Ancutza_Bro, shtephy , crlp, Laura Garner, laviniablaga, Andrecluj, lylyana.ion, DianaR, raluci_b si restul fetelor multumesc de urari, de asemenea
LA MULTI ANI laurairina13
La multe lunite Maria si Andreea Maria care fac azi o lunita,
Daniel Matei cu 2 lunite
Maria Sophia Ecaterina cu 3 lunite
Va invit la (pentru cat mai mult laptic), , ca putin nu strica
Eu va las sa alegeti ca tre sa apoi si .
Sa fac un tort de clatite si apoi va invit pe toate cu mare drag la toate.
Si Maya va multumeste pentru laude cu putza ei goala
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula
simina_kin spune:
Buna ziua!!!
Noi am trecut cu bine peste problema a facut kk aseara tare
La multi ani RGAGAPIE & LAURAIRINA
La cat mai multe lunite:
Maria Sophia Ecaterina bebe de Suzyca
Daniel Matei bebe de Lorelix
Maria bebe de Monica_80
Andreea Maria bebe de M_Alexa
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Laura Garner altfel. A, si mai am o nelamurire Ce e 'Zen'? De unde vine? Am cam inteles eu din context ce inseamna, dar care ii e originea? E ceva nou ce am ratat? Scuzati-mi ignoranta Cam atat am avut acum de zis, cred. Va Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009 Poze |
Si eu am aceeasi intrebare ...monis=zen..da ce inseamna???
Hai ca de MBS nu mai intreb ca stiu
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!