Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 fetelor, si puiutii vostri au inceput sa ridice picioarele inspre gurita? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri |
al meu inca nu....in schimb rade foarte tare....parca ar rade in hohote...
...apoi a inceput sa dea cu piciorusele in apa din cadita..ii place

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
Laurairina daca tu arati ingrozitor la 62 kg...gandeste-te cum arat eu la 83 kg ale mele...azi m-am cantarit 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monis5 fetelor, si puiutii vostri au inceput sa ridice picioarele inspre gurita? |
bebe de ieri a inceput sa dea din iele zici ca acusi fuge, si rade la jucarii, a si astazi l-a descoperit pe tigrila pe perete
Ralu, mami de
Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
laviniablaga spune:
monis, si al meu baiat isi ridica piciorusele si aseara a incercat sotul sa il faca sa isi prinda un picior cu manuta...numai ca Rares nu prea a fost interesat...acum de exemplu isi baga tot pumnul in gura....nu stiu cum sa il dezobisnuiesc...cred ca o sa ii pun din nou manusi!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga monis, si al meu baiat isi ridica piciorusele si aseara a incercat sotul sa il faca sa isi prinda un picior cu manuta...numai ca Rares nu prea a fost interesat...acum de exemplu isi baga tot pumnul in gura....nu stiu cum sa il dezobisnuiesc...cred ca o sa ii pun din nou manusi! Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! MINUNEA NOASTRA RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT |
... si o sa-si bage manusile...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
ali762000 spune:
Buna fetelor, azi am fost cu flacaul meu la vaccin, nu a plans prea mult a fost foarte curajos. Stiti cate kg are: 6,100 kg. Zicea doctorita ca e mediu nu a depasit dar e la mijloc. In rest suntem bine suntem ffff papaciosi si avem colici fff puternice sa speram ca scapam si cu astea.
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, saptamana viitoare fac botezul si as vrea sa imi spuneti ce ati scris pe tort, ca mie nu imi vine nimic in minte in afara de nume. Multumesc.
ALI
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui monis5 ... si o sa-si bage manusile... |
ihi, exact asa face..si a mea cand plecam de acas ii pun manusi in manute si suge la ele de zici ca sunt date cu miere

Hihi chiar acu a reusit performanta sa nimereasca un degetel in gurita si suge si clefaie de rupe

Lumea zice sa ii pun suzeta, sa nu se obisnuiasca cu degetelele, dar acu nu sta cu suzeta, o scoate singura , ori o da din greseala afara cu mainile..Mai incolo cand o fi constienta de ce face, poate reusesc sa o fac sa isi tina suzeta.
rechinas in pozici
vias spune:
| citat din mesajul lui ali762000 Buna fetelor, azi am fost cu flacaul meu la vaccin, nu a plans prea mult a fost foarte curajos. Stiti cate kg are: 6,100 kg. Zicea doctorita ca e mediu nu a depasit dar e la mijloc. In rest suntem bine suntem ffff papaciosi si avem colici fff puternice sa speram ca scapam si cu astea. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, saptamana viitoare fac botezul si as vrea sa imi spuneti ce ati scris pe tort, ca mie nu imi vine nimic in minte in afara de nume. Multumesc. ALI |
"Sa ne traiesti...si numele" "Sa cresti mare...si numele"
Cami,
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE