Fulgusori de nov-dec 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetele,vb de cele 6 luni care trebuie sa treaca inainte sa schimbi medicul de familie....este adevarat....Am vrut sa o trec si pe grasunica la noul medic,dar,ca sa fac asta,trebuie sa fac cerere la casa de asigurari si....e posibil sa-i creez probleme medicului de la care vreau sa plec,ceea ce nu vreau sa fac....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

DianaRsisa te simti mai bine! Multumim de sfaturi.

Lavi,condoleante...Poate e mai bine asa,ca se chinuia saracul batran.

Dankutza,stai ca s-a intamplat doar o data! Bine,programul ei normal e super convenabil pt mine,ca tare-mi mai place sa dorm dimineata!
Si micuta amazoana,cu 4 ore de somn,e super pt varsta ei!

Duradoudou,nici noi nu o vom uita pe buburuza ta frumoasa,si ne rugam ca ea sa-ti trimita un bebe,cum a facut Darius al lui Camy!

Andre,La multi ani mamei tale dragi,si felicitari pt petrecerea pe care i-ai organizat-o!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

Rgagapie am citit mesajele tale...di de ce nu?????? ne incuscrim scumpa...lui Flavius sigur o sa-i placa Maya

Lumi felicitari pentru grasunica bine dezvoltata si pentru ca si-a facut un asa program...am trait si eu odata senzatia asta...dar acum vad ca s-a reintors la vechile obiceiuri...se trezeste odata noaptea

Ionelamaria felicitari pentru cele 3 stelute

Andrecluj am vazut pozele...Chiara este minunata, tu, mama ta si "copii tai" la fel

Alexa ( Douradoudou) sigur va veni ziua in care iti vei tine propriul copil in brate!

RamonaC ai PM

Lavi sincere condoleante... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Ai grija de tine si de pui mic!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lavi - condoleante si de la noi. Sper sa treci cu bine de perioada asta care e grea pentru toata lumea.

Douradoudou - pe mine una nu m-ai plictisit deloc si cred ca pot spune de toate fetele de aici fara sa gresesc, ca nu plictisesti pe nimeni. Ma bucur ca intri si ne mai povestesti de voi. Nu ne-ai spus daca ati gasit zapada pe unde ati plecat acum ceva timp

DianaR - de ce esti un pic blue? pentru putin pink la tine

Lumi - eu am pus tarate si galbenele (si mai nou si pelin) intr-o soseta de matase (dres), asa cateva linguri, am legat-o la gura, am fiert 1 litru - 1.5 de apa, stins focul si pus soseta 10-15 minute. Apoi tot 'ceaiul' asta turnat in apa de baie (sa nu uiti sa strangi soseta in mana in cada ca sa mai iasa din ea). Cu soseta umpluta cu taratea si galbenelele, l-am spalat pe cap, in loc de manusa.
Foarte tare chestia cu medicul de familie. Oare ce se urmareste printr-o asa reglementare?

Am dormit si noi acum dupa masa, asta am facut si ieri, ma simt ciudat cat de repede zboara timpul ... dar azi am si o victorie! am prins un zambet live

Chiar e slaba miscarea pe forum... eu sunt curioasa ce fac atatea fete care nu mai scriu deloc, nici macar un semnulet ca e totul ok, o poza, o maslina ceva...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lavi- condoleante, aveti grija de voi

Dankutza- super filmuletz

Andre- felicitari pt party, chiara este minunata [flo3]

douradoudou-

Lumi- felicitari pt grasuna

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetelor, si puiutii vostri au inceput sa ridice picioarele inspre gurita? Oare pe la cate luni ajung efectiv cu ele in gura?

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA merci de ponturile cu vaccinurile. Nu cred ca imi fac antitetanos....eu sunt f tare impotriva vaccinurilor. Apropos studiind despre vaccinul antirubeola am aflat o chestie f interesanta: vaccinul facut la copilasi face ca acestia sa aiba imunitate cca 20 de ani astfel incat atunci cand fetitele ajung la varsta procreerii nu mai au imunitate. Asa ca e bine sa faca bolile copilariei pt ca isi imunizeaza corpul natural.

LAVINIA Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe bunicul tau.

MONIS tare dulce e Iulian cand zambeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetelor, si puiutii vostri au inceput sa ridice picioarele inspre gurita? Oare pe la cate luni ajung efectiv cu ele in gura?

poze de azi de ieri

Pe la 5-6.
Am vazut zambetul de cuceritor! (Deocamdata vrajeste fluturasii de plus, dar mai incolo...)

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monisu, si eu ma incadrez la categoria puturoase la forumit zilele astea..Nu as putea sa spun ca am un motiv anume..rechinasa e un copil cumintel, e drept ca nu prea pot face nimic ziua, tre sa o supraveghez mai nonstop, caci nu prea e prietena ea cu somnul de peste zi
Sunt si intr-o stare de usoara ciuda si enervare ca nu reusesc nicidecum sa ma mobilizez sa ma apuc naibii de slabit odat, sa renunt la dulciuri complet si la painita, si la alte prostii care le mananc Plus ca daca stau non stop acas sunt numa cu nasu prin bucatarie..off off mai mai..Am fost cica sa imi cumpar si eu ceva cadou din banutii primiti, bineinteles in fuga, caci mai mult de o ora jumate nu pot sta plecata de acasa, din motive de alaptat..si am probat niste blugi,caci nu am nici o pereche sa ma incapa. Bineinteles ca aratam super grotesc, burta atarna peste blugi intr-un mod oribil,nu pot descrie, si desi am doar 62 kg ma simt o balena esuata si grasa si urata si toate alea...intr-un cuvant o stare de kko
Si ca sa ma laud nitel : de 2 zile am mutat rechinasa sa doarma la ea in patutul ei! Operatiune reusita, dar eu mi-s putin cheauna de cap, caci e mult mai obositor sa ma ridic de 6-7 ori pe noapte sa o alaptez, sa o mangai cand se frichineste, sa o legan etc..Oricum sunt multumita ca am facut pasul asta acum cand ea nu e inca constienta de asta..decat peste vreo 6-7 ani

Ce am retinut si voiam sa nu uit sa zic:
DianaR, esti o comoara aici pe forumu nostru, vii mereu cu explicatii si sfaturi foarte utile si explicite, ca uneori ma intreb oare ce meserie ai..lucrezi in sist medical cumva?ca tare bine le mai stii pe toate
Si imi place de Lidiutza noastra care vad ca a facut primul pas si a inceput cu analize si investigatii. Tin pumnii sa decurga totul repede si sa va apucati cat mai devreme de treaba! Cat despre analiza aia de rubeola parca..nici eu nu am facut-o si sigur boala nu am avut-o in copilarie..si nu am avut probleme deloc! Desigur, nu sunt tocmai exemplul ideal de urmat..desi cand am programat sa raman insarcinata, aveam totusi facut un set de analize facute, macar sa vad ca sunt cat de cat normala si apta pt adus pe lume o mica minune!
Floricik, tu parca spuneai ca bebe doar la tatzi ar sta, sa stii ca totusi trebuie cat de cat sa incerci sa ii distantezi mesele...o zi sau doua e mai grea acomodarea, dar se merita..Stiu ca trebuie sa alaptezi la cerere, dar nu se poate chiar sa stai cu bebele la tatza non stop.Zic eu, si sigur o sa vina fetele sa ma certe..dar la mine a functionat asa, m-am chinuit atunci la inceput si am distantat mesele macar la o ora sau o ora jumate, si ..si acum cam tot asa alaptez uneori..Sau, se poate ca bebele tau sa treaca printr-un puseu de ala de crestere si cateva zile te nauceste cu dorinta de a sta doar la san, si pe urma isi revine la normal. Nu dispera!
Lavinia, condoleante! si sa treaca mai repede zilele astea dificile pentru voi!
Off..m-ati zapacit cu conturile de poze acu, nu mai stiu unde si cine si cum a postat...Era asa bine cu un singur cont pe picasa...dar daca nu mai era spatiu...Sper si eu sa intru prin toate conturile de poze si sa mai mai uit putin.Am o intrebare: mai posteaza care poze pe primul nostru cont de picasa?sa stiu daca mai bag ochiu pe acolo sau intru doar pe webshhot si contul facut de Ramonika...
Douradoudou nu te=am uitat, si nici nu ne deranjezi ca intri si ne mai povestesti despre tine! nu mai spune de lenjerie cumparata..ca asa mi-e de dor sa mai arunc banii pe sutiene si seturi de dantele si satinuri....da acu arat ca curu, probabil nici nu exista lenjerie cat de cat frumoasa si sexi sa ma mai cuprinda..numai la sutien cred ca am ajuns la cupa 100D asa sani mari am..vacuta Fulga mi's!!Poate doar de la Triumph, da aia-i scumpa cu draci..nu ma pot atinge de scorurile alea..
Andre,LMA pt mami al tau, si ia zii ce meniu smecher a avut mami de ziua ei?poate imi mai fac pofta sa mai gatesc si eu altceva decat ciorbe si fripturi!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

azi e randul meu de cinste, bb robet a facut o luna asa ca va invit la .

stephy,dianar,ramonac aveti dreptate, daca asa cere bebe de mancare trebuie sa ii dau.azi l-am cantarit are 4500 g si 58 cm, a luat intr-o luna 1450 g dupa scaderea fiziologica din spital.

simina fa-te bine repede .

lavinia condoleante

monis foarte dulce e zambetul lui , ce s-a schimbat fata de acum 2 luni!!!

mamica implinita de bebe Robert Andrei

Mergi la inceput