Fulgusori de nov-dec 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
dankutza spune:
Lidiutza foarte tare bancul. L-am transmis mai departe.
Mi-am adus aminte sa-ti spun sa iti faci si vaccinul antitetanos. Asta, ca sa nu mai ai dureri de cap daca sa-l faci sau nu. Iti aduci aminte ce polemica a fost la odisee cu vaccinul asta. Uitandu-ma pe carnetul de sanatate al bebelui, am constat ca trebuie facut vaccinul antitetanos la 24 de ani si apoi cu rapel la 10 ani. Intreaba ginecologul daca nu ar fi mai bine sa il faci. Oricum trebuie sa stai pe tusa 3 luni din caiza Rudivaxului. Care, apropo, se ia de la medicul de familie si trenuie sa prinzi campania. Ca nu se face oricand.
Laura G multumim de info referitor la vaccinuri. Practic si voi faceti aceleasi vaccinuri. In plus, v-a adaugat "by default" si Rotrix si Prevenar. Noi, putem sa alegem daca vrem sa le faca si pe astea.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza
Lumi_Richard spune:
Buna fetele!
Dau si eu o cafeluta si fursecuri cu nuca!
Am tras o sperietura grozava astazi....Annabelle mananca,de obicei la 11-12pm, la 4-5 dimineata,dupa care somn pana la 8-9....M-am trezit la 7:20 si ea inca dormea....am sarit din pat direct la patutul ei(paranoia si piticii inca mai sunt,din pacate)!
Cred ca trecem la program de domnisoara
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna fetele! Dau si eu o cafeluta si fursecuri cu nuca! Am tras o sperietura grozava astazi....Annabelle mananca,de obicei la 11-12pm, la 4-5 dimineata,dupa care somn pana la 8-9....M-am trezit la 7:20 si ea inca dormea....am sarit din pat direct la patutul ei(paranoia si piticii inca mai sunt,din pacate)! Cred ca trecem la program de domnisoara Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Mneatza!
Super program si0a tras fetita ta Lumi. Sa va tina.
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna fetele! Dau si eu o cafeluta si fursecuri cu nuca! Am tras o sperietura grozava astazi....Annabelle mananca,de obicei la 11-12pm, la 4-5 dimineata,dupa care somn pana la 8-9....M-am trezit la 7:20 si ea inca dormea....am sarit din pat direct la patutul ei(paranoia si piticii inca mai sunt,din pacate)! Cred ca trecem la program de domnisoara Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Neata, eu as vrea fursec
Te cred, am patit si eu, am crezut ca mor de inima cand s-a intamplat prima oara. Nu stiam pe unde sa cobor din pat . Dar si a doua oara m-am speriat la fel. Si cred ca ne vom speria mult timp de acum incolo
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
ionelamaria spune:
ooo am 3 stelute de ziua lui Mihnea primite cadou
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
Lumi_Richard spune:
Ati facut sau faceti careva Prevenarul?
Richard a cerut parerea medicului nostru din Tokyo in legatura cu vaccinarea copiilor,si acesta crede ca ar trebui sa ne gandim foarte serios la vaccinarea impotriva meningitei si a bactoriemiei...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ati facut sau faceti careva Prevenarul? Richard a cerut parerea medicului nostru din Tokyo in legatura cu vaccinarea copiilor,si acesta crede ca ar trebui sa ne gandim foarte serios la vaccinarea impotriva meningitei si a bactoriemiei... |
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ati facut sau faceti careva Prevenarul? Richard a cerut parerea medicului nostru din Tokyo in legatura cu vaccinarea copiilor,si acesta crede ca ar trebui sa ne gandim foarte serios la vaccinarea impotriva meningitei si a bactoriemiei... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Cica Synflorix e mai bine tolerat... si are si mai multe tulpini... nu stiu, zic si eu, poate investigati. Eu nu am facut nimic optional si nu cred ca ii voi face... dar mai stii..
poze de azi de ieri
monis5 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata la pranz si de la noi. Lumi, in ce sens sa va ganditi foarte serios? E de bine, adica ar trebui facut sau nu? Ca tocmai l-am rugat pe tati de Chiara sa intrebe in Italia. Noi am petrecut ieri o zi superba. A fost casa plina, mami a avut surpriza dupa surpriza, a plans toata ziua de bucurie. Casa a fost plina de copiii pe care i-a crescut de-a lungul anilor, printre care cel mai mare are 20 de ani si este la facultate. Eu il stiu pe copilu' asta de cand avea 6 luni si ieri cand l-am vazut cu tigara in gura m-am rastit la el ca n-are voie, ca doar e copil. Pe Chiara am tinut-o in camera ei si am scos-o la prezentare abia cand a venit torul pentru buni. Pun poze imediat. E adevarat ca azi toata casa e zombi, eu am gatit de la 6 dimineata pana la 16.00, dar a meritat sa imi vad mama atat de fericita. Va pup Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
Ce frumos povestesti tu ca ati petrecut . Poze? poze?
poze de azi de ieri
simina_kin spune:
La cat mai multe lunite baieteilor:
Matei Constantin bebe de Roxyaly
Mihnea bebe de Ionelamaria
Daniel Stefan bebe de Andrutza
Luca bebe de Lillyka
Robert Andrei bebe de Crissa13
Nicholas Ellan bebe de Simonette
David Cristian bebe de Camelia86
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!