Fulgusori de nov-dec 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna pranzul...am trecut sa va salut....azi am fost cu o cumnata la "la senza" si mi-am luat lengerie .e magazinul meu preferat .nu mai tin minte daca e si in romania..acum beau un lapte cu miere si putin nescafe si dupa aceea o sa mananc..cumnata mea are o fetita cu 0 luna mai mica decat ar avea maryouma mea acum..imi place sa stau cu ea mereu in brate ..ma face sa ma simt bine .imi aduce aminte de buburuza mea pe care o ador chiar daca nu mai e cu mine acum..cred ca am scris cam mult si v-am plictisit..va pe toate dar mai ales pe fulgusori

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Alexa, cel mai probabil ca e conjunctivita. Mergi la un oftalmolog ptr mai multa siguranta, o sa-ti prescrie un antibiotic local (gen Nettacin sau Tobrex, in prima zi cat de des poti 5-6 ori chiar si apoi 3-4 ori pe zi). Ochisorul sa il speli cu compresa sterila si ser fiziologic sau apa fiarta si racita (NU ceai de musetel!!!) si atentie sa nu folosesti aceeasi compresa la amandoi ochii ca face si la celalalt.

MUltumesc mult DianaR , pediatra exact acelasi lucru mi-a zis sa fac si ii pun Tobrex 7 zile in ambii ochi si deja azi se vede o imbunatatire.

Foloseste cineva termometru de ureche? Ma bate gandul sa cumpar unul dar m-am speriat pt ca citisem undeva sa ai grija sa nu afectezi timpanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Eu nu am facut nimic optional si nu cred ca ii voi face... dar mai stii..

Ba te inseli . Antihaemophilus este optional si e inclus in Infanrix hexa. Deci deja ai inceput...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Eu nu am facut nimic optional si nu cred ca ii voi face... dar mai stii..

Ba te inseli . Antihaemophilus este optional si e inclus in Infanrix hexa. Deci deja ai inceput...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

mda, asa e, dar infanrix fara ala nu este... so... am facut de nevoie . Daca faceam schema de la stat, renuntam la haemophilus influenzae... whatever now

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. N-am chef de nimic si nici de forum prea mult dar vad ca nici voi nu va inghesuiti cu scrisul. Teo nu mai doarme asa mult ziua, asa ca nici timpul meu nu prea mai este. Imi cam zboara casa...

Lavi si eu as zice ca-i un picut prea repede ptr fundulet. Acu eu nu-s chiar asa precauta ca stephy si as zice ca pe la 4 luni poti sa-i ridici prima treapta la carucior, sa-l pui in scaunul de masa la treapta cea mai de jos de inclinare asa fara sa exagerezi ca timp. Unii bebelusi stau cateva secunde singuri nesprijiniti inca la 5 luni. Dar inainte sa te gandesti la statul in fundulet trebuie sa-si tina perfect capul, si sa-l pui cat mai mult pe burtica sa-si exerseze musculatura gatului si spatelui ridicandu-si capul si toracele.
Scoica de masina, leaganul, bouncerul etc tot ce-i de la 0+ este absolut ok ptr ca le spijina coloana pe toata lungimea, practic nici nu se sustin in fund.

Lumi felicitari ptr domnisoara mica.

Alexa ma bucur ca sunteti mai bine cu ochisorul.

Crissa bucura-te ca sta mult la san, uite ce bine au crescut puiutii lui Simonette, Laurairina si RamonaC in prima luna cand se tot plangeau fetele ca numai lipiti de san stau!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... Revin eu daca imi aduc aminte.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Revista R D a organizat un concurs international pentru a desemna „Cel mai bun banc din lume”. In competitie s-au inscris peste 15 mii de participanti din toate colturile lumii, iar premiul in valoare de 1000 de dolari a ajuns in final in Suedia, la Jorgen Jossen.

Cel mai bun banc din lume a avut un succes atat de mare la nivel global datorita subiectul abordat: „ omul simplu care reuseste sa ii dea o lectie ticalosului arogant” – este de parere Andy Simmons, coordonatorul sectiunii de umor de la editia americana a revistei R D.

Cel mai bun banc din lume
La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.
– E pasarea mea, insista oraseanul.
Fermierul sugereaza sa fie transata disputa în stil vechi, cu un "sut neaos":
– Eu iti trag un sut cat pot de tare in b***e, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:
– Bine. Acum e randul meu.
– Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fetele, am intrat fugitiv...ne pregatim de inmormantare...a murit bunicul...raresh e plangacios....eu sunt relativ bine...ma chinui sa imi mentin calmul, ca alaptez...

va pup...si sper sa revin cat mai curand...

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am trimis pe mailul comun de la Gmail un filmulet cu metode de adormit copii. E foarte funny, dar e si de plans in acelasi timp. Sper sa nu ajungem asa.

Lumi mi-as dori si eu sa doarma amazoana mea atata. Ma lasa sa dorm maxim 4 ore. SI asta destul de rar.

Si noi am folosit Tobradex. AM folosit doar 2 zile. Ii curegea ochisorul foarte tare. Timp de cateva zile, i-am tot pus ser fiziologic, dar cand am observat ca secreta mai mult, ca aproape i se lipeste ochisorul, am trecut iute pe Tobradex. Si-a facut efectul aproape imediat. Cred ca o trasese curentul pentru ca nu avea ochisorul rosu.

Andre vrem poze.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

fetele, am intrat fugitiv...ne pregatim de inmormantare...a murit bunicul...raresh e plangacios....eu sunt relativ bine...ma chinui sa imi mentin calmul, ca alaptez...

va pup...si sper sa revin cat mai curand...

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Lavi imi pare rau...condoleante!

sper sa reusesti sa fii calma cat de cat ca sa ai si laptic si sa nu ii transmiti la bebe starea ta

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Dankutza m-am distrat de numa' ... unde l-as vedea eu pe sot (care are aproape 100 Kg) in patut cu fii'mea ?!

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput