Fulgusori de nov-dec 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lidia mersi ,foarte tare bancul .Habar nu aveam ca e vorba de papagali.

Camy confirm prezenta la masa rotunda DC
Am inteles acum ce e cu pediatra voastra ,sper sa-ti iei alta.Eu vreau sa ajung la Mitrica ,am auzit lucruri bune despre ea.Are cabinet la Cristadent pe Vlahuta.Cred totusi ca e cam ocupata ,am impresia ca e sefa sectiei de terapie intensiva de la spitalul de copii.Asa ca ma intreb daca vine si acasa.
Eu am fost la Preda o data ,e foarte bun ,dar mult prea rece pentru gustul meu.El are cabuinet pe Carpatilor ,nu-mi vine in minte numele clinicii.
Pe medicul de familie ma bazez doar pt retete ca e in Sinaia .E si ea pediatru si stiu ce recomandari are ,iar de consultatii nu poate fi vorba daca eu locuiesc deocamdata in Bv.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Si eu vin la masa rotunda DC. Si la CAMY si la toate fetele care fac botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Simina bine ca ati gasit o rezolvare a situatiei cu bunica care sa fie confortabila pt toata lumea, super ca ii place si ei la curte.
Ai fost tare ca ai crezut ca s-a infiintat toata lumea la botez la Dominic
Shtephy inca n-am avut timp sa stau sa ma uit cum se face cu pusul pozelor + ca aparatul meu e setat sa le faca la calitate inalta in eventualitatea ca as vrea sa printez ceva si ca sa le pot pune pe net trebuie sa stau sa le micsorez rezolutia ca atfel umplu albumul din 2 poze. Dar o sa fac eu si asta curind curind
Lidia foarte funny bancul
Douradoudou o si de la mine
Camy iti doresc sa va bucurati tare de sarbatoarea micutului Flavius
Ma gindesc si la Lacramioara, daca ne mai citeste si spun o pt ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Aveam restante la vizionat pozici ,asa ca am recuperat acum.
Am vazut-o pe frumoasa gagica a lui Iustin ,e mare si scumpa foc ,la fel si ochioasa de Ruxandra .Cavalerii David si Matei m-au dat pe spate ,au crescut tare mult si sunt frumosi foc.Ii pup pe amandoi.

Vreau sa intreb unde au disparut Krelia ,Ariadna ,Broscuta, Alinush, LauraB?Mi-ar face placere sa mai avem vesti si de la mamicile care nu au mai scris demult tare.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Se pare ca sunt singura care bantuie la ora asta . Maya i-a facut cadou lu mami o zi plina de somnic si acum noaptea (ca doar nu mai sunt sarbatorita) stam de 6 sa ne jucam si sa trezim vecini .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ne-am vaccinat si noi si suntem bine, slava Domnului. A fost un picut mai marait in seara asta, dar nu f rau. Acum face nani. I-am dat Tylenol. Asa ni s-a spus si oricum ma gandeam sa-i dau. Ne-a zis sa-i dam pt ca e f posibil sa-l doara si mai bine sa-l ajutam un picut cu asta si cu masaj la pulpite. Mi-era groaza de injectii, dar nu a fost prea rau. A plans putin, iar eu deloc Acum sa va zic ce vaccinuri am facut (unul i l-a dat pe gura si 3 injectii):
DTaP (Diphteria, Tetanus, Acellular Pertussis)
eIPV (Injectable Polio)
HbCV (Haemophilis b Conjugate Vaccine)
HBV (Hepatitis B Vaccine)
PCV7 (Pneumococcal Conjugate Vaccine)
RV (Rotavirus Vaccine)

Seamana cu ce se face la voi?
Am mers la departamentul de sanatate, unde e walk-in clinic si am asteptat o gramada. Noroc ca Nicholas a dormit mai tot timpul la tati in brate. Ne-a spus asistenta ca data viitoare sa sunam sa facem programare, pt ca chiar daca nu e necesara programarea, ajuta sa intram mai repede. A spus ca de regula nu e chiar asa aglomerat, dar azi am nimerit noi prost.

Alexa

Lacramioara Sper ca ne mai citesti, dar te inteleg daca nu o faci.

Va pupam pe toate si pe toti puiutii.

p.s. Merci de lamuriri despre 'Zen' Adevarul e ca nici nu mi-a dat prin cap sa googalesc.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
Dau cafea, ness, ceai,cola,bere....ce vreti voi

SUNT RACITA MOARTA

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!

Lidia, foarte tare bancul

Simina, ai grija cu raceala. ma bucur ca ati gasit loc pt bunica.

LauraGarner, la noi
DTaP (Diphteria, Tetanus, Acellular Pertussis)
eIPV (Injectable Polio)
HbCV (Haemophilis b Conjugate Vaccine)
HBV (Hepatitis B Vaccine)
sunt vaccinurile obligatorii la noi (2 injectii) si reprezinta infanrix hexa, varianta contra cost, o singura injectie din cate am inteles
RV (Rotavirus Vaccine)este Rotarix si este optional
PCV7 (Pneumococcal Conjugate Vaccine) e posibil sa fie Synflorix, tot optional, dar nu sunt sigura.

Camy, venim si noi la botezul lui Flavius

cate un pentru fiecare

o zi frumoasa va doresc!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

da....se pare ca o sa raceasca si fata ca stranuta deja.....si pe sot l-am aranjat .Ma simt ca dracu....ma doare-n gat , behai, imi curge nasul ca la robinet

Stefy..ce sa zic..mamaia este super incantata acolo (vorbeste mama cu ea la tel zilnic), la noi in casa in sfarsit este liniste si armonie, dar....eu o sa am de tras, ca mama pleaca la munca de la 1.....si o sa fie vai de mine fara ea..va trebui sa ies afara cu fata dc vreau ceva de la mag...nu mai zic de catel

Stateam si ma gandeam...cand eram gravida ma plangeam la voi ca nu ma mai inteleg cu mama si ca as pleca oriunde numai sa scap de gura ei....de cand s-a nascut fata s-a schimbat complet...este cu adevarat MAMA...si m-am obisnuit cu ea in casa, sa stea ea cu fata si eu sa fac mancare sau curatenie, sau pur si simplu sa ies afara sa plimb catelul.....
Acum, ca "ne-am impacat" cu socramiu, am reluat constructia casei si in max 2 luni ne mutam......atunci o sa-mi fie greu, o sa fiu doar eu cu fata in ditamai casa toata ziua

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Si eu vin la masa rotunda DC. Si la CAMY si la toate fetele care fac botezul.

Lidia

INVITATIA MEA ESTE REALA...NU VIRTUALA

Mergi la inceput