**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 8
lavinia.p spune:
Am revenit
am hranit piticul a golit in 5 min bolul de orez cu morcov si carnita, apropo meniul nostru de azi este:
8.30 lapte 180-200 ml
12.30 2 mere razuite cu suc de porto si 2 biscuiti
13.30 laptic 120 ml- de sete![]()
17 orez cu morcovi si cu carnita de pui si umpic de laptic
19.30 pireu de dovleac placintar cu laptic
21.30 laptic cu banana
Emanouela asa tarziu am avut numai acces la ea dar e buna ca dc ma tine piciu iara treaz la noapte imi pica bine![]()
, sper totusi sa cada lat ca nu-l mai culc pana la 22, sper sa si reusesc!Felicitari pt masuratori

Mara-i incantata de cunostinta, am vazut un fecior mumos rau

Repede trimit ca am probleme cu Pc-ul tot se reseteaza de cateva zile cand ti lumea mai draga si mai nou si din 5 in 5 min 
]pup[ la voi
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
mara-i spune:
fetele,multumesc mult de aprecieri

eu de o saptamana am grave probleme cu somnul lui robert,abia doarme peste zi si asta cu rugaminti si nu mai mult de 15-30 min.
nu mai stiu cum sa-l pacalesc 

Poate stiti voi vre-o metoda,as fi tare recunoscatoare. Azi nu a dormit mai deloc si la ora ata nu mai ne intelegem
va pupic
mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)
lavinia.p spune:
Rapid pana ma mai lasa piticul:
Cuscra mea draga u ce faci? Noruta mea ce a mai papat azi. Va
dulce dulce si vb diseara pe mess, sper!
Cris acuma mi-am adus aminte, poi atunci nu stiu de unde a venit cutremurul ca nici de la mine, auzi ca la cuscra mea i s-au busit farfuriile in bucatarie asa puternic a fost...cine o fi fost?![]()
Daniela multa sanatate la bunici, sa se faca bine!

daca scrie in carte inseamna ca e ok!
nu mai pot jur!
Si eu sunt de parere ca se cam exagereaza in cartile din ziua de azi, parerea mea ca fiecare stie ce e bine pt puiul ei!

Cris abia astept sa vad dintisorii
, ce tare razatoare ai, mi-ai dat o idee buna cu morcovul, multam...maine fac budinca de gris, numai nu cred ca o sa pun ou ca l-a cam durut burtica pe Rares cand i-am dat randul trecut...ce as putea sa-i pun in loc de ou?
Cris sper si eu sa-si revina mai repede, ca fac cu nervii 

, dc era asa de la inceput era ok, eram obisnuita dat asa merg sa beau

Va
pe toate
Iar pt Stefania lu cuscra pupici balosi de la maraici de Rares!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
Ramona.P spune:
Hellooo!!!
Maia
si
Antonia
! La multe lunite!!!
reby-iry... eu i-am dat la fata ficatel de pui in supita ...sau in piure de cartof (dar piureul sa fie mai moale...sa nu se inece).De ce te stresezi cu greutatea smecheroaicei?Lasa fata linistita atata timp cat tu o vezi ok si e vioaie.
emanouela ... cum a decurs vizita la pediatru?
eumada ... Eva-Maria -bravo mandro 

Sa se stie cine e sefu in casa!!!Lasa masule ca si eu fac ca toata orataniile si chiar vb cu o verisoara care are baietel de 2 ani si o intrebam(cand eram eu insarcinata):"da` cum poti sa te scalambai incontinuu si sa canti-cu vocea de super diva
?"-si raspunsu "ai sa vezi si tu!".Biancai ii place Alunelu si In padurea cu alune...si sa fac eu mereu ca o oaie ![]()
![]()
![]()
Picky ... 
Alic ... eu ii pun cerealele in piureul de fructe...si adaug uneori si iaurt....pt ca iaurtul simplu nu-i place. Nu-i dau cereale cu lapte pt ca ea are o intoleranta la orice tip de lapte praf.
Anna_mama.... ce tare!!!Felicitari pt decizia cu bb2!!!
Si noi vrem bb2...dar mai stam putin
Emanouela ...acum am citit de dr.Felicitari pt masuratori!Pt gingiute stii ca`s jucarele din alea de cauciuc (sau ce material o fi ala) cu apa inauntru care se pune la frigider si apoi ii dai sa molfaie...cica ii calmeaza.Si am auzit ca ar mai merge cu ceapa verde
...acu...nu stiu..
Si fata...vezi ca Daniela chiar ti-o trage...a se citi o mama de bataita...Pai tu nu vazui ca se cuscreste cu Cris???
mara_i si robert andrei....bine ati venit!
Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau,dar:bucura-te ca are probleme cu somnicul ziua...noi avem probleme cu el noaptea... adica de 12noaptea la 2-3 dimineata imi sta treaza si abea la 2-3 dimineata intra in somnul de noapte....
Lavinia ... indurare si iertare ...ca am uitat de tine 

Cris si Daniela... va scriu la comun...ca-n familie....sunteti mortale
Ma stric de ras cand va citesc

Cris...vrem repede sa vedem coltii de vampirash 
Maria buburuza de carinablanca ... mai las-o si pe mami sa respire si nu mai fi maraici.Felicitari pt rostogoliri si pt incercarile de "ma-ma"
Bamsy...m-am informat ...arnigel de la boiron, neaparat facut de boiron, nu alt unguent cu arnica....asta sa cauti pt lovituri,cucuie,vanatai!Eu am pierdut postarea ta....dar tu ma ierti...nu-i asa?!
Vezi ca asta se da daca pielea e ok...adica nu e julita...
Serialbastre...
Sper ca nu am mai uitat pe nimeni...
AAAA.....Yioanna...va 
lisa79 spune:
ai uitat...pe mine![]()
eu mi-s tare ocupata,acum la sf de sapatamna trebuie sa fac masa pt 200 de persoane,felI,II si desert.
Ana e cuminte foc,toata ziua e cu gura la urechi si rade.se maio tine si de pantalonii mei,dar asta e...mor de dragul ei.
Astept sa vin in Romania,sa o scot afara in parc,sa ma inatalnesc cu fetele mele
Ana in concurs!
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 ai uitat...pe mine Ana in concurs! |
Iarta-ma....

Maammmmaaaaa.....200 de persoane???Da ai de lucru nu gluma 

Spor la treaba....Bina ca ciufulici e cuminte 
lisa79 spune:
te iert
...dar numai de data asta![]()
am de lucru,nu ma plang ca imi place sa ma tin ocupata,altfel innebunesc in casa![]()
Ana in concurs!
Picky_toto spune:
Salutare....
Ne-am adunat si nou dupa drumuri..ce ciudat este, e ca atunci cand am intrat in cladirea Ambasadei Romane aveam impresia ca sunt cu adevarat in tara...locuri putine de nici nu aveai pe unde sa stai sa competezi un formular, coada la ghiceu ca doar unul era deschis, praful de 50 de degete pe mobilier, la telefon ti se zice ceva, la fata locului gasesti altceva..deh ..
...ca la noi acasa ....da' m-am bucurat ca am auzit limba noastra...si ce bine e sa auzi si sa intelegi ce vb cutarica...si cutarica...deh...
...in fine am depus actele...putem sa mergem dupa o luna sa ridicam certificatul de nastere, in caz ca nu sunt probleme.
Am fost azi si i-am luat si scaun de masa(ca pana acum nu am avut), e fff incantata de el...am cautat sa ii iau unul care sa il aiba si mai tarziu...asa ca am gasit unul simplu, care se regleaza in functie de inaltimea copilului si asta imi place..ca poate sa il foloseasca pana la 4 ani.
...si tot azi i-am luat si olita(gen scaunel) ea e provizorie(ca eu vreau sa ii iau alta, cu melodi), deh i-a placut mult ca e roza...si daca va spun ca acum e in premergator si cu o mana tine olita si o plimba prin toata casa, ma credeti?!
ca exact asta face acum.....
Acum ma intorc "in trecut" sa vad despre ce ati mai discutat....sper sa reusesc sa raspund la toate....
Apropo ce se mai aude cu, userul comun? Fetelor aveti habar?!
si voi reveni...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
anna-mama spune:
Picky, sa inteleg ca e bine Stefi, da?
fata sa fie sanatoasa! Sa stapaneasca sanatoasa scaunul, olita si cerificatul de nastere
. Cand ziceai ca veniti in Romania?
Lavi, Cris, pai mi-am facut in seara asta progamare si abia pe 25 ma duc sa-mi fac analizele, asa ca mai e ceva pana sa pot sa vin cu vesti
Lavi,sper ca nu l-am deocheat pe Rares, haide, pui, face nani cumintel toata noaptea cum faceai inainte 
Lisa, ospat mare ai. Spor la treaba!
Anusca vesela si cuminte
Cris, buna faza cu jobul, cred ca am putea forma noi o trupa de clovni, abia devenim patroane, avem afacere proprie ![]()
Ramona, o sa-si regleze Bia si somnul de noapte. Ce nazdravanii mai face? Si eu cand Vladut era mai mic nu eram hotarata cu bebe2, asa ca peste cateva luni te astept si pe tine sa te hotarasti 
Mara, a avut si Vladut o perioada de-asta si ca sa doarma mai mult de 15 min trebuia sa-l tin pe picioare si cand dadea semn de trezire il leganam repede
Sper sa-si regleze repede somnicul, ca sa creasca mare 
Andreea, de ce nu vrei sa contina iaurtul lapte praf?
Noi ne pregatim de baie, pe Vladut il cam doare burtica, asa ca prevad multe treziri la noapte. In seara asta i-am dat putin laptic direct cu ceasca, a baut..am baiat mare, nu mai moare de foame. Cu mancarea suntem tot la pamant, mananca f putin din fiecare fel, nu stjavascript:insertsmilie('
')iu ce sa-i mai fac 
Plec la baie, revin mai tarziu
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)